Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !
Raspunsuri - Pagina 21
roxy_s spune:
madutza, simona cum adica ramanesti seara fara lapte? pai de ce? doar nu stau la san toata ziua puiutii, nu?
de ce nu va mulgeti? eu dupa fiecare masa ma mulg putin pana golesc sanii de tot. bebelina ori goleste numai unul, ori unul da si celalat jumatate si il golesc eu dupa aia. si asa se face si mai mult laptic, mulgand, eu asa am observat.

fetelor dar la voi atata dureaza pana va elibereaza certificatele de nastere? la noi i l-a dat sotului pe loc.
giuliaa sper sa se acomodeze micuta repede la cresa, este tare greu si pentru ei.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
lalely07 spune:
Madutza_Bra,Madutza..multam!
Lavi ce zici tu acolo???Ca deja folosesti hainute de 3-6 luni??
Pai si noi mamico am cumpara mai mari dar de unde sa stim cat iese bebe???Ca si tu stii erai stresata ca este bebe mic si cand colo este ditamai flacaul...
Si eu am un stres ca poate nu i se va potrivi ce i-am luat eu..dar vom vedea!!
35+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 5 saptamani!!!!
roxy_s spune:
pe voi nu va dor sfarcurile? pe mine ma dor , nu mai am rani deloc dar ma dor si ma dau in continuare cu Garmastan.
lalely07 spune:
In legatura cu certificatul de nastere:daca eu nasc la Municipal tot asa o sa stau la acest sector dupa certificat??Eu am crezut ca il iau pana ma intorc acasa..Ar fi o treaba sa fac un drum separat pt certificat....
A..si cred ca asta nu are nici o treaba cu faptul ca ulterior voi lua alocatia la Pitesti,nu??
35+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 5 saptamani!!!!
roxy_s spune:
lalely cate griji iti mai faci tu. lasa-le incolo, o sa le faci pe toate ai sa vezi. ti-am zis ca si eu imi tot faceam griji pentru toate, pentru acte... si dupa aia stii cum le-am rezolvat...mi-a mai zis unul, altul ce sa fac si uite asa. 

asa bine am dormit, sunt ca noua acum.![]()
am mancat, acum ma apuc sa calc niste hainute si cand vine al meu de la servici ies putin la mici cumparaturi sa iau aer.
roxy_s spune:
catank te-au luat emotiile? ce bine este sa ai un doctor bun, sa fie alaturi de tine , sa te incurajeze si sa-ti ridice moralul. asa este si al meu. o sa fie bine, o sa vezi.

madutza mai asteapta putin cu abdomenele, este cam repede totusi. sa treaca macar 2 luni acolo ca prea fortezi burta, operatia.

roxy_s spune:
felicitas, bulina ce fac bebeii?

mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 In legatura cu certificatul de nastere:daca eu nasc la Municipal tot asa o sa stau la acest sector dupa certificat??Eu am crezut ca il iau pana ma intorc acasa..Ar fi o treaba sa fac un drum separat pt certificat.... A..si cred ca asta nu are nici o treaba cu faptul ca ulterior voi lua alocatia la Pitesti,nu?? 35+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 5 saptamani!!!! |
nu k e in sectorul 5. doar in sect 1 dureaza mult.pup
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
roxy_s spune:
bulina dar daca ii dai papica dupa baita nu da afara lapticul? eu am facut odata asa ca sa nu mai planga si apoi i-am facut baita si dadea lapticul afara ca am agitat-o.
a mea este foarte flamanda dupa baita si mananca nu se incurca.
scrish spune:
lalely eu majoritatea hainutelor le-am luat 0-3 luni pentru ca la eco imi spusesera ca bebe e maricel...acum nah poftim rasturnare de situatie, bine ca aveam cateva si new baby! norocul meu e ca sunt ai mei plecati din tara la shopping
si i-am zis mamei sa mai cumpere una alta marimi mai mici...oricum nici nu ma mai agit asa rau ca am vorbit si cu sotul meu, asteptam sa il vedem exact cum e si daca o sa mai avem nevoie de hainute se duce el si cumpara fix dimensiunea care trebuie cand sunt eu in spital, dar nu cred sa fie vreo problema...
eu acum sunt la capitolul spalat hainute, asternuturi, calcat...am intrat asa tare in priza, prea stateam eu relaxata
sunt happy ca bebe al meu misca zdravan, macar nu mai imi fac griji din punctul asta de vedere...inca o zi a trecut, mai sunt 2... am un feeling ca ma opreste luni sa nasc...cu sotul si prietenii deja facem pariuri, daca nasc luni sau marti
ce putin mai e!!! nu imi vine sa cred!
mamici care ati nascut prin cezariana, ceva sfaturi pentru o recuperare ok? madutza imi aduc aminte ca tu povesteai ca te-ai dus foarte relaxata sa nasti si recuperarea a fost usoara pentru ca stiai ce aveai de facut!
mamicile!
Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)