Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Simo, vom tine impreuna dar sa sti ca nu va fi o slabire brusca, probabil vom slabi cam 1 kg /sapt, dar vom manca mai mult decat putem .

Si eu am evitat o perioada sa o pupacesc pe fata d efata cu Cristi, dar pentru ca suntem mereu toti 3 impreuna ar fi insemnat sa nu o mai pupacesc deloc, si nu mi se pare corect.
Cand va mai creste fata ii voi pupaci pe andoi odata, dar acum mi-e frica sa nu o loveasca prea rau.
Oricum "bate cuba" cu fata , dar ea nu se supara

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

lalely, da manual se mulge . Va fi dureros dar mai dureros este sa faci o furie a laptelui. La pompa mai ales la inceput te dor f tare sfarcurile cand o folosesti. Cel putin la mine asa a fost la inceput, adik pe la 2 sapt dupa nastere, am avut nevoie sa las laptic acasa si m-a durut f tare cand am inceput sa pompez,,manual

alina,si eu am facut colesterolul si mi-a iesit mare, dar mi-a s pus dr de fam si ginecologul ca e normal sa fie mare in sarcina. Peste vre-o luna-doua am sa repet analizele.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Madutza, ce simpatic a fos Cristi cu sosetutele .
Simona, si eu vreau sa merg la nutritionist dupa ce nasc. Nu se vad cele 15 kg chiar asa rau, dar oricum, ma duc dupa vreo 2 luni, mai ales ca mi-am luat azi rezultatele la analize

Colesterol si trigliceride maaaaari! Dar am citit pe net ca astea cresc pe fondul sarcinii si se refac analizele la minim 6 sapt dupa nastere.

Chiar fetelor, vreuna din voi a facut colesterolul si trigliceridele in timpul sarcinii? Mie nu mi le-a dat dr, le-am facut eu de capul meu

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Alina, pai si eu le-am avut mari in sarcina...cu tot omega 3 luat...SI eu niciodata nu am avut colesterol mare in sarcina...Pai nici eu n-am laut mai mult de 15-maxim 16 in sarcina, dar uite ca am dat putine jos si am ramas cu 8...e greu cand te vezi asa mare..dupa nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ralukab,Madutza..

Eram sigura ca voi afla ceva secrete de la voi.Acum stiu ce sa cer..sa ma ajute cu mulsul manual si sa strang din dinti acolo..
Daca nu va intrebam nu stiam de asta,ca asistentele ma pot ajuta sa ma mulg manual si astfel scap si de furia laptelui si stimulez si lactatia...

Ce v-am spus eu:in carti nu gasesti totul...

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Simo, vom tine impreuna dar sa sti ca nu va fi o slabire brusca, probabil vom slabi cam 1 kg /sapt, dar vom manca mai mult decat putem .

Si eu am evitat o perioada sa o pupacesc pe fata d efata cu Cristi, dar pentru ca suntem mereu toti 3 impreuna ar fi insemnat sa nu o mai pupacesc deloc, si nu mi se pare corect.
Cand va mai creste fata ii voi pupaci pe andoi odata, dar acum mi-e frica sa nu o loveasca prea rau.
Oricum "bate cuba" cu fata , dar ea nu se supara

Povestea nasterii

Poze

hihi dc bate cuba inseamna ca sunt complici, e bineee!
1 kg pe sapt e ok...si 6 kg intr-o luna jumate e bine...chiar mai ok asa pt piele/organism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

eu fug sa imi incerc norocul cu antonia la alt oftalmolog
va pove cand venim

FELICITARI ROXANDAAAAAAAAAAAAA
SA NE POVESTESTI CUM S-A INTAMPLATTTTTTTT
IAR FARA ANESTEZIE??????????
EU NU-MI POT IMAGINA FARA
LA CE DURERI AM AVUT PRIMA DATAAAAAAAAAAA
DAR AS VREAAAAAAAA

nici eu nu mai am rabdareeeeeeeeeeeee
si eu vreau sa nasccccccccccccc

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 19 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lauriciu
desi sunt la a doua nastere
eu sunt mai panicoasa din fire
si eu recomand
sa mergi la spital
nu as sta acasa de frica nasterii acasa
daca doar curgea apa nu era bai
dar faptul ca te mai doare si piciorul
hmmmmmmm
si spatele
e semn ca bebe se inscrie pe traiectorie

ai luat vreun nr de tel?
vrei sa ti-l dau pe al meu?
sa ne anunti

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 19 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza, este minunat Cristi..., nu mai sp nimic de Catalina! Auzi tu, a scos sosetelele...super inteligent!!!

Simonelu,, eu tot sexy mama te numesc asa ca, ce mai conteaza acele putine kg?...luna viitoare pe timpul asta o sa arati fix cum iti doresti!!!

Cami, toata ziua esti in picioare...abia te odihnesti mai mami !!!

Strumpitz, sper ca ai dormit aceste ore si ca esti mai ok...Hai ca mai avem asa putin!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

FELICITARI ROXANDA BINE AI VENIT BEBE SERBANrecuperare usoara si mult laptic.

Fetelor la noi ninge asa tare vream sa vina primavara.

36sp+
AMR 3SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, mada mult succes!!

laurciu cum esti??

strumf....se apropie momentul

mamicile cu baietei.....ce trebuie sa fac cu putzica??

oare dc nu alaptez cand o sa vina menstra? prima data a venit la 8 sapt....acum parca ma incearca ceva dureri usoare de burtik...

simo, cum te simti...incepe sa se vindece taietura?? la mine toate bune si frumoase, lohiile au trecut demult ( de pe la 10-14 zile), firele au cazut....dar de cateva zile s a inflamat locul unde era nodul cusaturii.....citisem ceva de "granulom de fir". ai auzit de asa ceva?? acum seara am vb cu dr si a spus ca e normal....sa ma spal cu ceai de musetel si atat...

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

Mergi la inceput