Mar-Apr(184) Bravo lauriciu, roxanda80, laura_3b !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Fetele la nastere prin cezariana cat ati dat la dr,anestezist?
Yasmi eu la primul bb am alaptat f.putin 3 luni ,tot atunci mi-a venit si cm.Chiar tu ce mai vrei sa slabesti ?

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 35+ s
Amr 3 s

Eu am dat 300 ron.

[blue]Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neata ,

M-am trezit la 10:30 ca nu am copiii acasa. Ce bine ma simt!!! Azi strang un pic si apoi ma duc sa imi fac pedichiura, ca maine merg la control si nu ajung sa imi tai singura unghiile.

lalely
, la mine la ana a venit si o asistenta si dr. culcer sa ma invete cu alaptarea. daca ii dai ceva si le rogi frumos, nu cred ca nu te ajuta. mai ales ca esti pacienta sefului si asta conteaza mult am observat. la municipal au cultul asta pro-lactatie impus de culcer si sa stii ca nu le da lapte praf cu biberonul, ci doar glucoza cu lingurita sau seringa.

nu stiu ce e ala test non-stres, dar stiu ca te cheama cam cu 1 sapt inainte la spital unde iti face o eco si o monitorizare d-aia la contractii (probabil testul non-stres). control manual nu iti mai face la spital, te trimite doar la eco si la monitorizare. app, daca vii la spital cand sunt eu internata, sa ma vizitezi, da? abia astept ziua de maine sa vad cum stam, cam cat mai dureaza.

roxy
, unde ai nascut?

anamira, trebuie sa iti suni doctorul. cred ca a luat-o la vale dopul gelatinos si ai deja contractii. poti sa mai stai asa cateva zile sau sa vina bebe chiar azi. eu zic sa vb cu dr. o prietena de-a mea a fost anul trecut la control si la fel i s-a intamplat, dr a zis ca e colul inchis si mai dureaza...pana seara a nascut. probabil ca a fost controlul mai invaziv si a declansat deschiderea colului. suna dr si vezi ce zice !

Incerc sa va impartasesc un pic din experienta mea. Eu le-am avut foarte diferite pe fetele mele. Prima, dependenta de tzitzi, nu a primit suzeta si biberon ever. Era un fel de anexa a mea toata ziua, nevoie mare de afectivitate. Asa este si acum mare, ea plange daca noi plecam, sora-sa aia mica nu are nici o treaba. A fost disperata dupa san, era placerea ei suprema. Sugea cate 1h. A doua, foarte independenta si foarte putin afectuoasa. Nici acum nu e iubareata, nu ne da pupic decat la culcare (daca are chef) si cand plecam undeva. Ea manca 7min la san dupa carte si apoi se culca. A dormit foarte bine, pana la 10 luni nu am stiut ca am bebelus. O faceam sarmaluta intr-o paturica la caldura, baga nasul in ea si dormea dusa ziua, in bouncer. Noaptea dormea in sac de dormit linistita. A luat suzeta, biberon de mica. Un copil confortabil pentru mine, ca sa zic asa. Nu a iubit sanul. Reversul medaliei a fost ca nu a tras din san in plus fata de nevoia de alimentatie si nu s-a produs lapte mai mult, pe la 3 luni i-am bagat completare, pe la 6 deja nu a mai supt. Eu eram militanta convinsa pentru alaptare si ziceam ca e o prostie ca nu vor copiii sa suga. Dar am fazut astfel ca fiecare copil e diferit, are nevoi diferite si doreste ca afectivitatea sa fie exprimata de catre parinte in moduri diferite. Sunt copii care nu dorm toata ziua de bebelusi, dar nu se trezesc noaptea. Bine, la a doua am invatat si noi din greseli. Am respectat ora de somn, tabietul de culcare...si a fost foarte usor de avut girja de ea. Mai mari fiind, Ana a fost foarte cuminte si intelegatoare, Andreea e foarte greu de convins sa faca ceva si e foarte nastrujnica. Cumva s-a confirmat teoria cu cei care sunt buni bebelusi sunt cuminti mai tarziu si invers.
Ufff, hai ca v-am impuiat capul

strumphita, mai tine-o un pic pe sofie acolo, la caldurica. stie ea si DD mai bine cand e vremea . cu ce bucate ne mai delectezi zilele astea?

millie, la dr anestezist cam 300 ron ma gandesc.

mamaaaa, e 12 si nu am facut nimic!!! ce putoare sunt!!!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

antguess - se apropie si la tine momentul mult asteptat...

sa pregatim motatele?

si odihna placuta!

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Ce faceti mamicilor si burticilor?

Nu apuc sa scriu mult ca bebe incepe sa se trezeasca.

Strumphy am citit cu sufletul la gura sa vad daca ai nascut sau nu, dar se pare ca bebelina vrea sa mai stea la tine in burtica. IMportant e ca e la termen si de acum cand va vrea sa vina , sa vina. si tin pumnii sa fie cum vrei tu si sa nasti extrem de usor.

Scrish iti tin pumnii, sa te recuperezi rapid.

Ally de la noi doi, eu si printul meu.

Deea si multumesc pentru raspunsuri. Asa e si puturosul meu, dar daca ma mulg si ii pun in biberon sa vezi ce papa. Aseara a papat cam 85-90 ml la o masa, desi pe parcursul zilei a tot supt.

Simo/red] si multumim pentru complimente.

[red]Anaxena si voiam sa iti multumesc pentru informatiile pe care mi le-ai dat despre carucior, am luat si noi si sunt super multumita de el.

Fetelor, vreau sa construiesc o rampa la bloc pentru carucior, ca am de coborat 5 trepte si imi e greu, Stie cineva, am nevoie de autorizatie de la primarie/??? Intreb si eu poate stie cineva si ma ajuta cu un raspuns.

tuturor fara exceptie.

Acum intru si eu sa vad poze cu bebei frumosi si dragalasi, asta daca ma mai lasa bebe ca a stat cumintel.

[blue]Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Da Ioana, sa pregatiti motatele va rog ca am nevoie de un pic de galerie cand vine momentul...m=au apucat emotiile acu :)) si ieri urlam pe aici ca vreau sa nasc

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Deci am citit din urma si acum sa imi dau si eu cu parerea

Iony, chiar ieri intrebam de tine , ma bucur ca bebe e cuminte asteptam impresii si pozici cu printesa

Pisuc, iar cu treaba vad tare iti place sa te plimbi bine ca nu ai contractii la fiecare pas , eu cum ies pe usa , cum mi se face burta pietroi Ma bucur ca a iesit bine la test ieri si apropo, mai pastreaza din emotii pentru cand o fi sa nasc, dar cine stie daca nu nasti tu inaintea mea si eu raman pana la Paste la ritmul asta in care ma pacaleste gogoasa mea ? ar fi tare de tot sa nasteti toate si eu sa raman sa nasc in aprilie

Millie, o sa trec eu acusi data in listuta cu programari

Antguess, sa te intorci cu vesti bune

Lalely, pai ce numa` cu galerie se poate naste? merge si fara ma gandesc , sa nu ti se urce la cap toate emotiile glumesc, multumesc de ganduri

roxy, bagajul nu l-am facut nici azi noapte cand aveam contractii cat de cat regulate eu sincer cred ca imi lipseste o doaga ma gandeam ca sa nu il fac inca sa astept pana luni sa nu ii vina idei bubulinei sa iasa in zodia pestilor, ca eu vreau berbeaca

bb_yasmi, frumos bebe Lucas a tau si seamana cu mamiiiiiiiii multumesc de galerie, dar mai asteptam pana luni

Simona, cum e cu 3 flacai ? baietii la gradi ? cine ii aduce de la gradi dupa amiaza? iesi tu dupa ei ?

Happiness, la cat mai multe lunite si ani sanatosi se rasfata bombonica vad, ziua numai la mami in brate vrea... A ce parere are despre asta? daca spui ca tampoanele de sani de la Lansinoh sunt bune sa stii ca mi-am luat si eu acum vreo 2 sapt in urma, ma gandeam eu ca-s bune ca toata lumea lauza firma asta, voiam sa imi iau de la avent dar astea erau la reducere de 10% si am spus sa le incerc pe astea , bine am facut deci tampoane de sani sora mea de la bucuresti a folosit de la Chicco si a spus ca-s foarte bune, ca sa imi iaus i eu, dar aici firma Chicco nu are produse mai deloc , nu le gasesc /vad nicaieri,. numai pe net , sau in magazine numai jucarii si carucioare dar cosmetice si acesorii deloc. Te pup si cand vine berbecuta va dau de stire

Alina06, numar zilele pana luni eu tot o tin sus si tare cu berbecii astia si poate mi-o iesi pe ochi dupa ce o sa am berbecuta mea

Miki, te-ai scos acum cu o fetita asa cuminte aseara cand eram cu contractii ma gandeamla tine, ca poate fac si eu ca si tine, ajung la spital cu dilatatie aproape maxima si numa tre sa nasc

Ioanna, hai ca daca ai inceput shoppingul pentru bebe nu te mai opresti, iti spun eu din experienta

anamira, da o fuga pana la spital , eu nu as putea sa stau cu grija si ganduri

Inchei aici pentru acum ca scriu de o ora la el, printre randuri Am chef sa ies, dar ma gandesc ca poate iar o trag diseara cu contractiile daca si azi ma plimb... mai bine stau acasa sa nu fac o pestoaica ?

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki asa mult doarme a ta noaptea? a mea doarme cam 4 ore noaptea. si a inceput sa aiba tot mai des crampe. oare navalesc colicii? oooo...n-as vrea, macar sa ramana crampele astea asa mai mici.

happiness multe lunite inainte Mariei

bebelina mea este cuminte, doarme in patut, vrea in brate doar cand ii este foame apoi adoarme in patut singura, nu trebuie s-o legan. si o mai tin in brate cand are crampe ca asa mila mi-e de ea.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

am vazut poze cu bebici f frumosi. sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

happy la multe lunite inainte Mariei!

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

madutza, azi nu stiu ce sa fac de papa , cred ca pun de-un gratarel diseara si cu salata si gata , ce atat gatit, macar acum sa ma mai odihnesc si eu sa iau o pauza

Andreea, sa vina gogoasa cand vrea ea, vad ca deja se da in spectacol, si mi se contracta burtica, sa vedem daca o duc pana luni Imi pare bine ca bebe e cumintel si doarme

Antguess, asa-i ca nu poti naste fara galerie?

roxy, baga ceva idei de mic dejun asa de ala copios, ca am o foameeee... desi ammancat 3 croissante, tot mi-e foame

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput