Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Corina, de unde ai luat Orajel? A inceput sa se gaseasca si la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Ramo_p, asta e praji pt mine, sa se faca dom'ne in 7 minute!
am taiat o felii si am pus pe ele gem de visine

minunataaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata, mai la pranz.
Avem si noi pozele de la sedinta foto:

https://picasaweb.google.com/simonamacarie/SedintaFotoDianaNicole28Feb2011?authkey=Gv1sRgCNaGuInVnsWXLg#

Sper sa fie ok cum am pus linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

MSymo superbe pozele. Fetita o dulcica si mamica o frumoasa.

Beatrice deasemena niste poze super frumoase. Nasa ta seamana cu tine, e cumva sora? De unde ai cump pana la urma rochita? Iar Robert un barbatel in miniatura iar voi niste parinti impliniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

MSymo superbe pozele. Fetita o dulcica si mamica o frumoasa.

Beatrice deasemena niste poze super frumoase. Nasa ta seamana cu tine, e cumva sora? De unde ai cump pana la urma rochita? Iar Robert un barbatel in miniatura iar voi niste parinti impliniti.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si Eduard Andrei 21.11.2010

Mai, dar ati apucat multe sa vedeti pozele, ca eu am sters linkul chiar in acea zi
Multumim mult!
Da, nasa e sora, iar rochita am luat-o de la magazinul Victoria.
Magazinul nu mai e ce a fost odata, arata ca o consignatie, dar daca ai rabdare si cauti poti gasi si lucruri frumoase.Era a doua sau a treia oara cd intram in magazin sa-mi caut rochie. Mai tineti minte ce ma plangeam pe aici ca nu-mi gasesc rochie? Si vroiam ceva lung ca dupa 4 luni de la nastere, nu reusisem sa dau jos deloc. Decat cele 8 kg pe care le-am pierdut repede in spital: bebe, lichid, placenta. De la botez am mai dat jos 3 kg. Nsh de ce merge asa greu la mine procesul de slabire. Dar stiti ceva?au fost persoane care mi-au zis ca arat mult mai bine asa, mai plinuta decat slaba cum eram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

https://picasaweb.google.com/simonamacarie/SedintaFotoDianaNicole28Feb2011?authkey=Gv1sRgCNaGuInVnsWXLg#

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

F. frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Olga, ince nu se gaseste oficial la noi. Dar il aduc 'baietii destepti". Sotul a contactat pe cineva si am luat 2 cutii, sa fim siguri ca e ok. Si e ok.
Symo, f reusite pozele. Iar Diana e superba...imi place f mult in poza aia in care doarme atarnand. E dementiala

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

beatrice75 bebe Robert a avut la botez costumasul identic cu al lui Ianis numai pe alta culoare pt ca nasa a cerut o culoare pe comanda expre pt el....adica grena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

Am vazut o familie frumoasa si fericita. Personajul principal a adormit la sedinta foto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

am uitat sa spun beatrice75 foarte frumoase pozele si voi toti sunteti foarte frumosi

Mergi la inceput