Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miruna, mi se par atat de ciudate chestiile astea cu sarea, zaharul si mierea la Culcer...chiar e de la Culcer schema asta? Nu ca sunt Toma necredinciosul, dar...ea chiar e un medic cu viziuni moderne...in fine! Sare, zahar, miere, nono !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Beatrice 75 - imi pare rau sa aud ca iarasi ai probleme cu uterul. Eu cred ca sanatatea ta e mai importanta decat scaunul lui bb, pt inceput poti sa ii dai papa in scoica, si ii cumperi pe urma scaun de masa si uite asa le rezlolvi pe amandoua

Sanatate multa!

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna dimineata si de la noi! Am disparut un pic din peisaj, dar v-am citit si sunt la curent!

Intai vreau sa urez LA MULTI ANI puiutilor care azi au mai adaugat o lunita!

Am vazut pozele de la botez ale Beatrice, Elfica, Heidy, Hera, Sashenka Minunati sunt toti bebeii, voi aratati super bine si mai ales fericite,iar aranjamentele sunt superbe! Ma bucur tare mult pt toate!
Symo Am vazut pozele profi, sunteti o familie tare frumoasa! Dienuta are cu cine semana!

Vasari Voiam demult sa-ti zic, am vazut filmutele cu Maria facand primii pasi! Tare emotionant este sa vad eu, dar mai ales pt tine care ai trait! De abia astept sa o vad si eu pe Evelina, sper sa fiu pe faza sa filmez TOT!

Adipapazi Te inteleg perfect. Eu cu unul mai aveam putin si intram in depresie, d-apoi tu cu gemanasi! Nu te descuraja, incearca sa ramai pozitiva si mai ales sa nu te enervezi, la mine asa a functionat! Am vazut clar cand imi ieseam dn nervi, se aguta si mai tare Evelina! Saptamana trecuta eram in aceeasi stare cu tine, Evelina nu voia deloc sa manance si facea un intreg scandal cand era vb de masa! Dupa ce am schimbat 4 tipuri de biberoane am gasit un castigator (Chicco Evolution cu tetina latex-imita ft bine sfarcul)! Si la asta face ceva scandal dar cand il apuca mananca super repede, clar ii este foame,dar nu vrea sa renunte la san! Multa putere sa treci peste momentele astea!

Beatrice Imi pare rau ca iar treci prin suferinta! sa treaca repede! Incearca ce ti-a recomandat Anya, e ok Ketonalul in alaptare!
Sugubina Votat Puficele!

Sashenka, Andreea, Dana Cum stati cu dieta? Maine ma duc si eu, tineti-mi pumnii! De abia asteptam momentul asta!

Miruna Welcome back! ne-a fost dor de tine!!!

Doura Si eu la fel, imi este ft ciudat sa-mi las fetita singura 5 minute, ma rog, asta cand e in toane bune si vrea sa se joace singurica-rare momente!

Corina Felicitari pt noaptea de rasfat alaturi de sot!

AnaO, Ratusca, Miruna, Dana Petrece faina la intalneala!

Am vazut ca discutati de diversificare...si noi o sa incepem pe la 5-5luni jumatate! Mi-e putin groaza de moment! Daca Evelina e asa pretentioasa la biberon, cum o sa fie cu diversificarea, cand totul e nou in fiecare zi???

Mai voiam sa zic cate ceva, dar am uitat!!! Sper sa-mi revin o data cu memoria!!!

Va las, striga copchilul!!! Sa aveti o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Ieri am impartasit si eu Vladutul, Sophie nu a vrut, a zis ca ea nu mai e mica sa bea vin cu lingurita ( bea cu sticla direct )

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

nici ca aperitiv?

Azi am dus-o pe Maria la gradi, prima zi, cu Sara in sling si a fost ok. Sa vedem cum va fi cand o iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata!

Madalina, dieta merge bine, 4.5kg pana acum, maine incep dieta nr 2, in weekend am fost in pauza Bafta si tie!

Miruna, si noi tot Aderma folosim.

Copilul doarme, eu nu stiu ce sa fac... M-as mai culca si eu, dar daca ma intind sigur se va trezi 5 minute dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

VAsari felicitari pentru prima zi de gradi din anul asta....speram sa fie bine si cand o iei.
Va rugam sa ne dati si noua un like aici
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150117495588212&set=o.108509519214476&theater
Trebuie prima data sa dati like la pagina si apoi la poza. Multumim frumos.
Sugu, Ramo, votat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Dana ce bine te inteleg. Exact la fel e si la noi. Daca ma intind si eu in pat in 5 min se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Beatrice , imi pare rau ca iar ai necazuri! De la ce te doare uterul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Madalina, ce ma bucur ca ati gasit o tetina potrivita! Cam ce plan ai cu alaptatul? Stiu ca trebuia sa inchei cat mai repede.:(

Ieri mi-a scris Celesta. Sunt bine, si ea si Iris, pupa toate mamicile si ursuletii si ii este dor de noi, insa trece prin momente mai delicate si nu poate scrie inca. Eu sper totusi sa intre pe-aici cat mai curand, cred ca acum are mai multa nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Tort cu ciocolata si cafea cu lapte si scortisoara la toata lumea pt ca azi implinim 5 luni!!!!!!

Beatrice, ai pm cu datele dr burloiu

Miruna, cum se numeste crema aia cu rasini de la plafar? noi, in disperare de cauza am mai folosit Elidel sau Advantan. Dar foarte rar si numai la rec dr. Trece instantaneu, de la prima aplicare
Perfect de acord cu tine in leg cu indulcitorii. Mai ales ca acum se gaseste si la noi sirop de agrave si este cam la acelasi pret cu mierea. Eu iau de la dm. Bine, noi la Clara nu putem renunta nici la miere de tot pt ca ne ajuta in problema cu constipatia. Tot de la dm luam si sirop de artar. F bun si asta.

O sapt minunata si insorita tuturor!!!!

Mergi la inceput