Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Olgutza, foarte tare Sophie!!! Mi-a mai povestit o mama mai de mult ca mergea cu paiul la impartasit. Copilul voia sa bea vin doar cu paiul, nu cu lingurita. Si preotul a acceptat cica

Vasari, mult succes la gradi! La stat sau particulara? program scurt presupun

Crema asta Aderma de unde o luati? plafar sau farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristale

VAsari felicitari pentru prima zi de gradi din anul asta....speram sa fie bine si cand o iei.
Va rugam sa ne dati si noua un like aici
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150117495588212&set=o.108509519214476&theater
Trebuie prima data sa dati like la pagina si apoi la poza. Multumim frumos.
Sugu, Ramo, votat.

Mami de David (08.11.2010)
www.floar3d3colt.blogspot.com

Sper sa fi facut bine , eu am cont pe facebook dar nu am intrat niciodata, astazi e prima zi...

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Gooooood morning!

Mi-e cam somn, asa... bebe David iar a fost agitat azi noapte. Of.
Votat si eu Pufice si poezia, ar cam trebui sa le votam toate pe Pufice, ca au doar 52 de voturi si am vazut acolo bebei si cu aproape 200 de puncte.

Madalina, intalneala de la urmatorul BE e doar programata, pana atunci sigur se vor mai inscrie burtici. Ratusca, Miruna si Dana sunt doar cele care vin sigur. Pana atunci, mai e. Presimt ca iar o sa socam un restaurant, ducandu-ne in card si cu puii dupa.

Ieri am fost cu Dana si Anymona, la Ikea, ne-am simtit tare bine, Clara a fost la inaltime, ne-a impresionat cu cei 12 caluti ai ei... Cel mai bine s-a inteles cu domnul iubi.

Azi mergem la Orto Clinic, pentru orteze. Sa vdm cum ma descurc, ca merg singura, iubi nu poate pleca de la job azi.

Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Tort cu ciocolata si cafea cu lapte si scortisoara la toata lumea pt ca azi implinim 5 luni!!!!!!

Beatrice, ai pm cu datele dr burloiu

Miruna, cum se numeste crema aia cu rasini de la plafar? noi, in disperare de cauza am mai folosit Elidel sau Advantan. Dar foarte rar si numai la rec dr. Trece instantaneu, de la prima aplicare
Perfect de acord cu tine in leg cu indulcitorii. Mai ales ca acum se gaseste si la noi sirop de agrave si este cam la acelasi pret cu mierea. Eu iau de la dm. Bine, noi la Clara nu putem renunta nici la miere de tot pt ca ne ajuta in problema cu constipatia. Tot de la dm luam si sirop de artar. F bun si asta.

O sapt minunata si insorita tuturor!!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
POZE

La multe lunite!

Chiar astazi ma gandeam ca acum un an nici nu stiam ca sunt imi intarziase CM dar nu era prima oara, sotul imi spunea "esti graviduta" si eu calma si senina ca ma saturasem de atatea teste negative "nu are cum" , of parca devin melancolica...

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Anymona la multe luni pentru Robert.Imi aduc aminte cum ne scriai ca ai iesit din spital si te-ai imbracat afara ca sa ii cumperi cadou lui bb cand a implinit o luna...si acum deja are 5....sa fiti sanatosi toti.
Ramo multumesc. Ai facut bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

AnaO sigur te vei descurca. Esti o persoana foarte puternica.Te admir mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana, pupici lui Davidutu, sa nu mai fie agitat si Lucasel s-a trezit azi noapte la 2, nu stiu de ce, ca a fost ceva total atipic pentru el...

Ieri dupa Ikea i-am gasit pe baietii mei distrindu-se, citeau Legendele Olimpului impreuna dar cum am intrat pe usa, cum a tulit-o Catalin la sala, cica de aia nu m-a sunat toata dupa amiaza, ca sa nu marai ca se duce la sala si piscina si jacuzzi toata seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Anymona, la multe lunite lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumim!
Anymona, gradi de stat.:) Maria a fost de la 2 la 3 ani la una particulara, dar faceau cam multe activitati, parerea mea. Adica invatau multe lucruri. Pe mine ma intereseaza sa se joace mult cu ceilalti copii, sa se integreze in "mica societate".

Felicitari pentru intalneala, fetelor! Eu nu am sanse sa ies pe undeva si sa si "vorbesc" daca sunt cu Maria. Mai ales in ultimele luni are o energie de speriat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

anymona la f multe lunite lui robert!

celesta sper sa treci cat mai repede si usor peste problemele cu care te confrunti

doura si eu simt la fel, nu ma pot desparti de bebe si nici nu vreau. oriunde ma duc il iau si pe el, eu rad si zic ca el e accesoriul meu permanent.

sugu imi povestea mama ca si eu cand eram bb aveam o maaaaare pasiune pt deget si indiferent ce-mi facea la ele (manusi,amar, leucoplast,etc) eu tot imi sugeam degetul; si m-a dezvatat scotandu-mi-l din gura. cum ma vedea, pac peste mana. facea treaba asta zi si noapte si la un an a reusit sa ma dezvete.

vmadelain bine ca a inceput sa manance si din bibe.

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Ieri am impartasit si eu Vladutul, Sophie nu a vrut, a zis ca ea nu mai e mica sa bea vin cu lingurita ( bea cu sticla direct )

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput