Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

alina84 am fost cu Dani in acelasi an la faculta...el la pastorala, eu asistenta sociala, deci am avut multe cursuri comune...si aradeni...
Sugu votat puficele.
Ramo votat cartea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Symo, pupici lui Dienuta, ce frumos sta ea in poze!! Cred ca am facut sedinta foto cu aceeasi fotografi, ca recunosc recuzita

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Merci. Da, am facut cu aceeasi, sunt ok.
Unde comanzi cupcakes?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissellena

Ramo, suuper buna prajitura! Si nici nu am mai facut dezastru la bucatarie ( cum fac de obicei ) doar cana si o lingura! Suuupeeer!!

Msymo, sunt asa de frumoase pozele!!! Sunteti minunati! Pot sa intreb cat au costat?

Crissellena, mamica de Daria - Anastasia (15.11.2010)

Merci. Sedinta a fost 100 eur, au venit acasa cu fundal, recuzita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu nu pot si nici nu vreau sa ies pe undeva fara buburuza mea..nu stiu cum o sa o las la scoala..sunt super dependenta de ea

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Msymo foarte faine pozele.Si mie imi plac cel mai mult alea in care doarme Diana.
Beatrice vazut pozele de la botez, superbe.Am admirat si eu rochita ta.

Mergi la inceput

superbe pozele lui symo si beatrice ..di e o blondina dragutza si fina

Mergi la inceput

Multumim mult de aprecieri!

Legat de nemancat, la fel a fost si la noi cam 2 sapt. Eram super ingrijorata, manca doar 80-100 ml, in loc de 160-180 ml. Dar...am adus-o pe dr. Culcer acasa, care mi-a zis: copilul arata f bine, este dezvoltata normal pt varsta ei si...mananca atat cat are nevoie. Mi-a spus sa nu caut sa-i indes biberonul in gura, fiindca voi deveni un bau-bau mai tarziu, sa o las sa ceara ea de mancare. Si asa am facut, am lasat-o sa planga de foame si acum papa cam 200-220ml la o masa si are 4 mese pe zi (10, 14, 18, 22). Mi-a recomandat Zymafluor pt dintisori si mi-a scos cerealele, care dupa parerea ei, la un copil care are o greutate normala nu fac altceva decat sa-l faca mai pufos, pune sunculita, nu carnita. Mi-a zis sa-i fac Rotarix, chiar daca am depasit varsta recomandata, sa-i dau la 5 luni si la 6 luni, dar eu nu vreau sa-l fac si cu asta basta, e copilul meu.

Si eu am avut niste sprancene jalnice, dar am mers la o tipa (Elis) care face doar sprancene si mi-a schimbat forma, sunt mai naturale. Dar, regula este sa le lasati 3 luni fara sa va atingeti de ele, nici macar de un fir. In decembrie am incercat si salonul Anastasiei Soare in Romania, care este net superior salonului lui Elis, dar si pretul: 190 lei, forma sprancene si vopsit sprancene. La Elis costa 100 lei. Poate vi se pare un lux, dar dupa parerea mea, sprancenele schimba total aspectul fetei. Cand imi amintesc ce sprancene subtiri aveam si arcuite... Si eu trebuie sa le las acum, sa l;e fac pt nunta in iunie, ca am mai intrat eu in ele, din lipsa de timp pt a ajunge la salon.

Noi suntem in vacanta la bunici pt o saptamana, e asa bine si cald, abia am ajuns.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetelor dragi, va multumesc pt incurajari. numai cand va citesc pe voi si cand intru inapoi la fiv in ungaria si vad suferintele celor care nu reusesc la al 5-lea fiv imi mai revin.
cu kiu, cu vai am papat cate 700 azi.
msymo, nu mi-ai spus unde ai fct pozele. vreau si eu!
ma batea gandul sa merg la culcereasa si io, dar bine ca mi-ai fct rezumatul. nici eu nu le fac rotarixul. cica da si niste stari tampite. daca ii mai vad nemancati si de la ala, innebunesc.

legat de sprancene, e vreuna care si le-a tatuat?cica e ultima gaselnita.

imi pleaca si sotzul 5 zile in germania ca sa fie rahatul cu motz cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Msymo merci de pont cu salonul lui Elis.
Adipapazi eu as vrea sa-mi tatuez sprancenele dar acum dc mi-a dat idee Msymo le las si eu sa creasca si sa-mi dea o forma calumea. Mi se par mai naturale decat cele tatuate. Dar totusi ca nu aveam incotro le si tatuam....Dar nu stiu cum voi rezista eu cu ele asa nepensate...atata timp..Chiar 3 luni trebuie lasate ca sa creasca?

Mergi la inceput

adi NU iti tatua sprancenele..de aproape arata oribil ..aici de multi ani asa e "moda" si crede-ma ca am vazut sute cu sprancene tatuate si nu se vad ok deloc..si f nenatural..plus ca trebuie sa iti epileze sprancenele ca sa faca tatuajul deci nu o sa mai ai sprnacene normale in caz ca te razgandesti mai incolo..

Mergi la inceput