Zmeurici de iulie-august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
adrianafedorca spune:
fetelor vreau si eu pe facebook cu voi cum fac?
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Neata!!!!!Sunt rupta,fetili,m-a innebunit Balazs azi noapte....se trezea din ora-n ora,statea in picioare si plangea....se potolea doar cu laptic Lucia,cum mai sunteti?Saptamana trecuta,cand a avut Balazs febra mare,l-a tinut 5 zile....si febra de 39-39 si un pic.....M-am dus cu el la dr.,pulmonar era ok,gatut curat,doar o viroza urata.....i-am administrat antitermice,si in a cincea zi i-a trecut asa,din senin....au ramas doar mucii si tuseaAdriana,ma bucur ca v-a placut mancarea....la cat ai muncitFetelor,la intalnire sa faceti neaparat pozeeeeeeeeePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
flosideea spune:
neata fetele!va invidiez ca vreti sa va intalniti,eu n`am cu cine din tufa....neaparat pozici cat mai multe asteptam.
lucialu eu zic pt linistea ta si pt a vedea ca este totul ok.du`te cu pupa la medic s`o asculte,sa se uite in gatulet si`n gurita.e perioada virozelor si mai stii ca n`are micuta o forma mai aiurea?dar inafara de febra ce simptome mai are?o pupam dulce sa se faca bine repejor,ca vine caldura!!
sora mea nici azi n`o duce pe fetita la gradi pt ca aseara plangea de durere`n gat .
noi azi planuim sa stam mai mult pe afara,daca o tine vremea cu noi.acum fug sa beau cafeaua,revin!!
pooh spune:
Adriana,ai PM!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
adrianafedorca spune:
multumesc ca m-ati adaugat in clubul zmeuricilor, acum mai tb sa invat cu ce se manaca FB-ul asta
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
lucialu spune:
Neata
Fetele am fost cu ea la dr, n-am mai scris aseara ca am ajuns tarziu acasa, papa si somn, cu lautari.
S-a uitat in gat si are un pic pic pic de rosu in gat. Diaree nu stiu dc a fost dupa consistenta da, dupa nr nu. Ca doar doo ture a facut. Deci poa sa fie febra si scaun moale de la coltuc, tre sa o supraveghez dc mai face febra si a zis ca ori face entero ori e raceala si tre sa se manifeste zilele astea cu tot tacamul, ori e coltucul si atatAm primit alternativ la nurofen, eferalgan. Si tre sa sun dr-ita sa-i spn dc e mai bine azi sau mai rau. Macar o vazut-o cineva mai priceput, eu nu pot decat sa constat dc se simte bine au ba si sa o ingrijesc, dar mi-o fo frica sa nu stau cu ea asa si sa imi smulg parul ca nu m-am dus cu ea la dr.
App de treaba cu febra, noi avem un termometru cu varf flexibil, digital, pe care l-am folosit rectal. Nasa fetei mi-a spus ca acum pot sa folosesc si pt ureche, ca spune ok la varsta asta. Voi de care termometre aveti? Ieri la helpnet aveau Graco pt ureche, in jur de 150 de RONi. Nu m-am aruncat sa iau ca am zis sa ne mai informam sa luam bun si nu neaparat scump. N-as vrea sa o chinui cu luatul temp, nici nu mai sta.
Acum i-am dat eferalganul. Mai tre sa-i dau hidrasec si biotics, ultimile tre sa le pun in lingura cu apa, ca altfel nu le bea, de fapt si asa sunt taaare curioasa dc o lamuresc sa-i dauNurofen tre sa-i dau de trei ori pe zi. Inca are ochitii luciosi.
Noi am avut o noapte mai buna, ca vaz ca Balasz si Anastasia sunt varza cu nani.
Adriana ce mi-ar place si a mea sa imi ceara papa ca Anastasia ta!
Am curatenie de facut de nu ma vad. Tre sa bag ca migul, ca dc se simte ok sa o mai scot la amiaza la aer, atunci e cel mai cald, ea doarme dupa 2. Soare avem deja.
A, fontanela e inchisa. La dinti o zis ca e imp sa pastram radacinile,dar momentan problema a stagnat.
Pe FB nu tre sa te declari cu numele real?
Giova spune:
Neatza!
Mai fetelor a inebunit lupul...aka Edi. A fost a 2-a seara in care urla cand l-am pus la nani. Nu stiu ce a patit, ca el pica lat seara.
azi noapte la ora 24 a adormit si la 7:40 a fost sus.
Azi nu-l culc pana dupa ora 13 sa vedem. si sper sa ies si putin cu ei afara, ca ma simt mai bine, sa nu ma intoarca, doar.
Si e constipat....mama ce urla cand sa faca kk....de abia scoate pietroaiele alea.
Duminica tot asa a facut.....am rezolvat cu un supozitor cu glicerina. Luni a papat magiun de prune si a facut fara probleme. ieri nimic, asa ca in dim. asta dupa lapte a inceput calvarul. De la ce naiba sa se fi constipat? ca papa aceleasi chestii si nu am avut probleme cu el. of...of.....
Micaalsa pt. Iulia! sa fie sanatoasa si numai bucurii sa va aduca alaturi de teodora!
Adriana welcome pe FB. ma bucur ca ai reusit.
Lucia of....sa scapati repede de febra si coltisori. cat se mai chinuie puiuta mica. si tu pe langa ea.
Pooh ce nu i-a convenit lui Balazs? ii ies dintisorii? sau?
va.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Lucilau,bine ca nu are nimic puppa....Adica nimic grav....ai sa vezi,in cateva zile o sa scapati de febraPe FB nu cred ca-ti cere numele realNoiu am fost afara,dar e frig si bate un vant......A vrut cu motocicleta,am mai facut si niste cumparaturi iar cand sa ne intoarcem....surpriza....nu merge liftul.....Asa ca am carat copil,moto,plasaNoroc ca stam la 3 si nu la 10Va las,imi beau cafeaua si ma bag la invatatPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
elenada spune:
Lucialu sanatate multa pupei. O pupam dulce ca sa ii treaca. Nu iti cere nimeni buletinul pe fb asa ca poti sa fii cine vrei tu.
Fetele din Bucuresti ne vedem Vineri in herastrau? Se anunta 22 de grade. pana acum au zis prezent Blanca, Noce si Io. Cine se mai baga la o intalneala?
Va pup fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
Corinna1982 spune:
helou, helou!
Lucialu, sanatate pupei! . Poate trece repede. Si pe mine m-a terminat cu dintii astia. Imi vine sa plec de acasa. Si care e culmea unei eruptii grele si foarte dureroase? Un dinte in plus...cica e bonus...pentru mine
Offf, abia astept sa mai apara un episod din GA sa imi mai clatesc si eu creierii.
Pe FB poti sa pui ce nume vrei si poti sa-l si schimbi dupa.