Zmeurici de iulie-august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Inutsa,nu stiu daca mi-ai vazut postarea din zilele trecute....Te-am intrebat daca vreti cumva sa prelevati celule stem?Am primit de la cord blood un card cu 10%cadou,si mi-ar placea sa se foloseasca cineva de elPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pooh, si a mea umbla cu chilotii mei in cap, dupa gat isi atarna sutienele. Sertarul meu e varza, nici nu ma mai chinui sa-l aranjez, ca zilnic da iama in el de cateva ori, zici ca-i cotropit de tatari.
Treci la invatat doamnaSi eu toot aman sa mai imi var nasul in engleza, acuma am si tot fost obosita, dar cand bagam GA ca dependentii nu aveam nicio scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pooh cum de ai primit cardul de la CB center? am mai vazut pe forum o mamica. de la vreun concurs? ar fi pacat sa nu fie folosit.
deci si voi cu chilotii in cap.
Lucia vezi sa nu fie si vreun virus ceva...
si pupa umbla cu chilotii in cap? Edi doar cu ai lui frate-su, la sertarul meu nu a cutezat inca.

www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-03-19/16:08:44" target="_blank">chilotzosul meu

Soacra nu vine, ca nu am chef de ea. asa ca sper sa ma simt eu mai bine....
Acum sunt ok, am si atipit langa Edi, care doarme de la 11:30. se vede ca a fost matinal azi.

va, merg sa invat ceva.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pooh urzicile le fac asa: se spala fffffff bine, cu manusi ca sa nu ma urzic, apoi se pun la fiert c o crenguta de leustean proaspat, pe care nu o am asa ca pun fara , apa in care au fiert se lasa la racit si se bea , cica curata sangele, dupa ce au fiert se toaca cu cutitul se caleste(inabusa) putina ceapa verde cu usturoi verde se adauga urzicile se mai lasa putin pe foc , se pune sare , piper, eventual putina apa in care au fiert, se lasa la racit, matusa mea care mi-a dat reteta a zis ca ea le manaca cu mamaliga si ou si cu putin hrean ras pe deasupra , e prima oara cand fac si cand manac , sotului ii plac mult e mare amator sper sa -mi placa si mie si la copii ca azi asta le dau
lucia eu m-am apucat serios de engleza acum vreo luna, de repetat de fapt, si vreo 2 saptamani chiar m-am tinut de ea apoi am racit, ba eram obosita ...tot cautam motive sa nu mai fac si am lasat-o balta, acum vreau sa ma apuc iar pt ca nu e chiar asa greu si e pacat ca trece timpul...eu acum caut niste teste ielts , astea se cer pt emigrare , deocamdata mi-a trecut cu emigrarea dar am zis sa fiu pregatita cand m-o apuca iar

Anastasia mea doarme lemn de la 12...eu nu mai am somn, cred ca ma duc sa fac la engleza mai bine , l amine a iesit soarele cred ca iesim afara mai tarziu

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

apropo de kiloti ...vad ca e o moda si Anastasia umbla cu kilotii lui Cezar , iar ciorapii ii pune in maini zice ca are manusi

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,am primit un sms de la ei,eu credeam ca e un concurs,ceva,le-am trimis sms si intr-o saptamana mi-a venit cardul prin posta....Se poate folosi pana in 15 mai(data incheierii contractului cu ei).Deci daca stiti vreo graviduta,sa-mi iceti......Adriana,mersi de reteta....eu obisnuiam sa fac in fiecare primavara o cura de ceai de urzici.....Lucilau,Adriana,cum invatati engleza?Dupa un curs anume?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

pooh eu am un curs(2 carti) de engleza care l-am facut in facultate si dupa ele repet, fiecare are 500 pagini, eu scriu tot si merege tare greu , eu asa invat cel mai usor scriind tot , plus ca exersez si scrisul

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Noi suntem cu febraAm iesit afara cu ea, avea un pic de febra, era vesela, activa. Si acum e veselie, dar e rosie toata de la febra. Nu a reusit sa doarma decat o ora si cu tzitza in gurita. Giova, nu stiu ce are ca in afara de febra si gingiuta inflamata rau nu are nimic. Azi a facut si kk moale si de culoare deschisa, dar asta a mai fost cand ii dadeau dintuci. Merg cu ea la doctorita sa o vada, ca e deja de duminica asa si ma sperie.
Nici nu pot sa ii masor temperatura, ca plange cu foc dc incerc.
Adriana, da, Ielts sau Toefl sunt testele. Hihi, si tu Brutus?Si eu invat mult mai usor dc scriu, plus ca aici e musai sa invat si scrisul.
Pooh, eu am avut in scoala ca prima limba engleza, nu s-a lipit decat scrisul, asa mai automatizat, in rest am facut mult singura acasa. Problema e ca dc nu utilizezi limba in mod curent, o uiti, vrei- nu vrei. In concediu ma dureau maxilarele, acum iar uit si fac greseliEu incerc sa ajung la un nivel avansat pe bune, am carti cambridge- sunt multe si mai ales vreau sa o invat corect, adica engleza de la mama ei, nu americanizata. Ma omoara accentulInsa nema vointa, mai mereu gasesc scuze
Adriana, eu mai faceam urzile si cu sos de rosii, scazute sau ciorbita, inlocuiam salate verde cu urzici. Sucul e gretos rau, am avut perioade de cure crancene. Parca schimbari am remarcat cu sucul de sfecla rosie. Mi-am mai luat sfecla si mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mai lucialu o cam lungeste pupa cu febra asta...si peste 38!...mai bine mergi la doctor caci de la dinti sa o tina atata?!?

Eu ma fost un caz fericit...nu m-am luptat cu febra la dinti, ba poate o zi la canini...sau cine stie de la ce o fi fost..acum ne dau al doilea rand de masele si sa vad cum se comporta..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

neata
iar m-a trezit Anastaia de la 6 dimineata , noroc caaseara m-am culcat devreme si sunt ok acum

ieri dupa cum v-am zis am luat urzici...am muncit la ele de mi-au iesit okii dar a meritat, sunt super bune, sa vedeti ce-a mai mancat Anastasia cu mamaliga si a papat singurica, in afara de ciorba/supa papa aproape totul singura

lucia sanatate multa pupei, ca sa te linistesc si Anastasia a facit febra vreo 6 zile la rand cand am fost ultima data gripati, facea febra ori noaptea ori ziua, ii trecea cu nurofen sau panadol, n-a facut mai mult de 38.7, la un moment dat ma disperase dar a trecut, la dr nu m-am dus ca stiam ca nu are ce sa-i faca decat sa-i dea antibiotic asa ca am zis mai bine nu, bine acum nu-ti zic sa nu te duci la dr , daca ti se pare tie ceva fuga la dr sa treaca repede

eu nu cred ca mai ajung vineri la intalnire , tare rau imi pare ca as fi vrut s-o vad pe noce si pe filip si gemeneii , sper sa ne mai facem inatlniri ca abia vine vara

va las ca a venitAnastasia si tipa de foame, la 6 a papat un bibe cu cereale si acum iar vrea ...maiu tete=mar cu bicuiti

_

Mergi la inceput