Zmeurici de iulie-august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Haideti la o, as ainainte de plecare.
sunt pe fuga , dar tot am intrat sa va salut. Mai intru eu si de pe telefon, pana maine cand parasim tara, si pe urma de pe compul finilor. asa ca nu scapati asa usor de mine. mai ales ca nu avem cine stie ce vizita in Madrid , mai bine alegeam Barcelona. tare m-am desumflat cand am vazut aseara ce obiective turistice sunt in capitala Spaniei.
Noche ma bucur ca ati ajuns cu bine. mai...rezervarea pe booking e pana la ora 24 parca. Trebuia specificat daca nu ajungeati pana in ora respectiva. scrie tot la termenii si cond. hotelului respectiv.
Bine ca ati gasit pana la urma un alt hotel. Asadar, lui Filip ii place Spania, s-a integrat deja si invata si limba.
Romanitza! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!

, fug la bagaje. La pranz plecam.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
Giova felicitari pt testul de ieri, la targ Ligia a facut tot felul de chestii dar nu am stat ca ma cam grabeam, plus ca retetele ei le am in carte si sunt si pe net, am stat totusi sa vad cum face o bautura din banane: 3 banane, 2 linguri cu unt de cocos, apa 1.5 l, 2 linguri de cacao , 2-3 linguri cu miere si vreo 2 mere a mai pus ea, eu am facut fara , iese o bautura tare buna, eu am pus spirulina in ea , de azi am inceput cu spirulina, imi pare rau ca nu mi-am luat si chlorella de la targ dar o sa fac comanda pe net,
despre germenii as zice sa incerci, ii pui in salata, unii sunt chiar deliciosi, de sanatosi nu zic , ti-as recomanda cei de fl soarelui ca au un gust ai bun, ceo de mustar si ridiche sunt iuti , dar sunt deliciosi, eu ii pun de obicei in salate, Anastasia ii pap acu placere, Cezar e un pic mai mofturos dar l-am convins si pe el sa pape

noce ma bucur ca ati ajuns cu bine , la caludrica, scrie-ne mai multe dupa ce va gasiti apt , si pozeeeee...va pup cu drag

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Adriana mie apa imi trebuie sa fie calda sa ne putem balaci! Sper sa fie ...

Giova Felicitari!

Corina e delicioasa Maria ! Se pare ca fetele (si Pepitul) is mai vorbarete. Al meu il compatimeste deja pe viitorul sot al Iarinei .

Noce Bafta la apartamente (sa fie pe plaja cu vedere la mare ).

La noi ultimele gaselnitze sunt ironiile Iarinei: prinde tonul si expresia si le foloseste la momentul potrivit, spre deliciul nostru. Mai nou a botezat tzitzicile si le saluta frumos in fiecare dimineata si le intreaba : "Cum ai domit gasano? Ce faci somnoloaso?"

Se anunta vreme faina ... evadam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

neata!
sunt capie, ma doare capul de mor si spatele. Cand tusesc imi scutura creierii. Eu am ramas cu tusea. Fata e bine. Mi-am facut iar suc dar cu lamaie mai multa si mi s-a intors stomacul.
Giova, ma bucur ca a fost usor. Deja plecati? Lasa ca va fi bine si Marco, ai sa vezi. Eu cred ca o sa va simtiti bine la Madrid, nu te mai necaji, vei fi cu finutasi iei si o vacanta cu sotul. Drum bun sa aveti, sa ajungeti cu bine!
Noce, Doamne ajuta ca sunteti bine! Bafta la gasit apartamente buuune si ieftine!pupam Filipel spaniolizat
Corina, dc astepti sa puna umarul sotul, poti sa astepti mult si bine. Cat timp vede ca merge asa, se culca bine merci pe o ureche. Tu trebuie sa fii radicala cu parintii lui dc se cere, iar mai apoi vei fi luata in serios de toti inclusiv de el.
Blanca, sanatate!
ah despre concediul greci versus turci, cred ca sunt doo chestii complet diferite. Nu ai cum sa le compari, depinde de fiecare ce gusturi/nevoi/asteptari are. Noua ne place sa fim in natura mai mult, sa facem drumetii,sa ne scaldam in mare, deci grecii ne coafeaza mai bine.

Mergi la inceput

Lucicoooo! Baga ceai de patlagina, potbal, scai vanat si soc (amestecat) 2-3 cani pe zi! E verificat!

Mergi la inceput

Tanimi, primele doua stiu ca sunt pt tuse, e voie si in alaptare? Pt cap ce sa iau, ca nu mai pooot, imi vine sa plang.
Pup Iari micasi isteata! Pupa e fetita si bebeluseste la greu

Mergi la inceput

Ups, io asa cred (cu asta am tratat-o pe Iari) vezi doar sa nu fie galactofobe (gugalit).

Pupa vrea sa fie ea mai special

Si pentru cap? NU stiu ....

Mergi la inceput

ah, ba da: presopunctura!

Iti infigi destele mari deasupra ochilor, langa nas, apesi tare tare, fara sa le ridici pe astea plasezi aratatoarele pe aceeasi linie pe frunte sus, langa par si cand apesi cu astea le iei pe celelalte , iar apoi destele mari pe tample ; got it?

Mergi la inceput

Tanimi, multam! mi-s varza, de-abia ma tarasc cu pupi atomica dupa mine. e frumos afara dar eu sunt ca vampirii, parca imi sfredeleste creierii soarele. nu stiu cum o sa iesim noi, ieri nu am scos-o si s-a vazut.
Blanca, sa-i treca bubitele Evitei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Giova nu sunt vegana convinsa dar incerc , trebuie sa mai scap de cacadal, vorba anastasiei, tare greu dar vreau vara asta sa renunt si la branzeturi

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput