Zmeurici de iulie-august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ciau mamici!
Mie imi joaca ochii in cap de la raceala, ca l desene imi fuge imaginea. Am pus sarmele pe foc cu chiu cu vai ca sefa se simte neglijatasi ma alearga ca pe hotii de cai.
Noce, multam fain!Si pe voi sa va ajute Dumnezeu sa fiti bine!Drum bun!
Pooh, felicitari!
Pogos, s-a facut si italianca?Ro mananca sau te plimba numa prin bucatarii internationale?
Blanca, sa nu te superi, dar te rog sa ma mai lasi sa vad pozele, ca ieri n-am reusit sa le parcurg, cu terorista, trebuia sa si strang si sa fug cu ea afara si erau multe acol. Aseara, cand am vrut sa le vad pe indelete, bot cu frisca!
Corina, te pup si pe tine si pe Mariuca, sa scapati repede de problema cu dintisorii. Te cred, stiu si eu, ca imi face parul flic-flac
Theea, felicitari pt scutecelul albastru! sarcina usoara si dansul sa dospeasca acolo sanatos!
Anemona bafta la analize!
Giova, bafta la examen!
WE frumos tufa! Ma bucur ca si noi vom fi cu tati, si o sa imi fie niscaiva mai usor si mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

da Giova pozele sunt un pic supreexpuse. Setarile le-am facut eu..unele dintre poze par mai supra decat altele..orele 12 si 13 sunt cele mai dificile cu expunerea, caci soarele este sus la amiaza, lumina cade perpendicular pe subiect si umbra nu avantajeaza deloc la chip..e umbra sub ochi, nas, barbie etc intuneca subiectul, il imbatranseste iar aici vorbeam de copii..si supraexpunandu-le un pic reduci umbra...acum nici eu nu sunt experta la expunere si mai gresesc..experienta este mama invatarii.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pooh felicitari !!!

lucia sanatate multa

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

lucia ai mai luat quinoa? uite aici o reteta http://floridecires7.blogspot.com/2011/03/pilaf-de-quinoa.html

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

fetelor,cum se schimba ora?niciodata n`am putut tine minte si parca in noaptea asta se schimba nu?

Mergi la inceput

Flosideea, mda in seara asta se schimba ora cu o ora inainte, deci dormim mai putin
Adriana, multumesc!Nu am luat quinoa inca, am luat doar amaranth si mei si m-am declarat incantata, mai putin sotul, dar dc ar fi dupa el am manca 3 feluri de ciorbe maxim 4 si doua feluri de felul doi. Mai caut, singura quinoa gasita era expandata. Ceva in genul ala am facut amaranth amestecat cu mei, dar amaranthul este ft ft maruntel, sper ca nu e si quinoa la fel.
Tre sa mai ma uit si eu pe net dupa GA, ca cred ca am pierdut fo 2 ep noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna dragelor!

felicitari pooh!. bine ca ai scapat.

theea felicitari pt rezultatele la eco!

lucialu Ana are cateva feluri de mancare preferata. Putine si bune: "olez", spaghete (dar pe cat posibil fara carne), sarmale (la fel, pe cat pozibil fara carne, dar merg si cu carnita) si mai nou "omlepta" Si iti urez sanatate! Sa-ti treaca raceala cat mai repede!

Am fost la padure. Foarte frumos. Cald, aer curat. Copiii au zburdat care incotro. noce, poze nu am facut. am uitat aparatul acasa. A facut cumnata mea cateva. Sa vad cand le recuperez si le atunci le voi pune.

Ana este mult mai bine. Nu mai tuseste. Extraordinar eurespalul asta. Mai are doar ceva mucisori, dar asta suportam mai usor.

Fetelor, vreau si eu sa vad pozelele din parc, plizzzz. Unde sa intru pe FB?

Mergi la inceput

pogos foarte bine ca v`ati distrat!pacat de aparat,dar oasa ca tot o sa ai ce sa ne arati!

Mergi la inceput

lucialu gata sarmalele?pun de mamaliguta?.insanatosire grabnica iti doresc!!mie inca`mi curge nasul si mai tusesc,mai rar,dar tusesc.cu schimbatul orei,sotul trebuia sa se trezeasca la 6 si`a sunat ceasul la 5 .
azi suntem sechestrati in casa.ieri,chiar daca batea vantul,am iesit afara,dar azi ploua si sotul mi`a zis ca e si rece afara,inca n`am scos capul pe geam.
am fugit la cotoi ca ma striga de numa.va pup.revin

Mergi la inceput

Pogos,chiar ca are feluri bune donsoara taSi la pupa mea ii plavc sarmalele. Multam fain!Notat si eurespalul. Sper insa sa ne treaca de la coughend de data asta, ca l-am cautat de ne-a iesit limba pana l-am gasit. Super ca v-ati distrat!
Flosideea, gata-gata sarmalele.Le-am facut maroace da bune, suculente. La noi a plouat azinoapte dar nu pare sa fie frig. Eu sper sa iesim, mai fac o supa ca mere la raciti, plus ca e felul pe care fata sigur nu il refuza.
Corinaaa, am vazut si eu ultimul ep GA. Oare moare Callie sau Arizona? Sper ca nu se tin de prostii astia sa mai scoata personaje.
Adriana, unde ai gasit in Thassos cazare?
Cuscra dc mai citesti. nu stiu dc ai dat sau nu examenul, dar iti doresc bafta mare! Si pupam ginerelul grasumelul!Nora e silueta
Duminica placuta!

Mergi la inceput