Zmeurici de iulie-august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vally spune:
buna seara! a fost foarte frumoasa intalnirea de azi si ma bucur foarte mult ca am reusit sa ne cunoastem cu zmeuricile si mamicilor lor astazi!
pozele sunt superbeee! multumim Blanca!
Giova multa bafta luni la examen! tinem pumnii!
Noce in ce oras plecati in Spania? in vacanta sau va mutati? ati reusit sa va gasiti de munca acolo? te intreb pt ca noua ne place foarte mult Spania si ne gandeam mult in ultimul timp sa plecam si noi...dar cu criza.... multa baftaaaa! copiii sunt foarte iubiti si apreciati acolo! lumea este altfelllll!
sanatate multa zmeurelelor bolnavioare! sarbatoritelor cun intarziere
revin dupa ce citesc tot...am ramas in urma...
pup tufa dulceeee somn usor!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally de
Gloriutza 13.08.2009
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anemona27 spune:
Hello,cred ca am zis si pe fb frumoase poze, frumosi copii,frumoase mamici.
Si pozele Andrei sunt frumoase,poate le-a pus prea tarziu si nu ati apucat sa le vedeti inca,cum eu sunt pasare de noapte,acum am intrat pe net.
Astazi am fost aici la ginecolog,am vrut sa vad si parerea unui medic de aici,super draguta a fost doctora, mi-am tradus rezultatele din romania,si ne-am descurcat cu spaniola pe care o stiu eu.Mi-a facut o coposcopie si se pare ca e bine,astept rezultatul la papanicolau.
Ca vorbeati de altfel de oameni,am ajuns cu o jumatate de ora mai devreme si am mers singura intr-un bar,am baut o cafea si nu s-a uitat nimeni ciudat la mine,nu m-a acostat nimeni,asta imi place aici,poti sa faci ce vrei sa te imbraci cat de traznit ai chef si nu se deranjeaza nimeni.
Ce mai tin minte acum din ce am citit aseara, Inutsa te felicit pt rezultatele bune si sarcina usoara in continuare.
theea spune:
Salutare
Sanatate multa bolnaviorilor ,ne incadram si noi tot in aceeasi categorie.Fata a fost cu muci acu e cu tuse iar eu la fel ,am zis ca am scapat dar ti-ai gasit.
Fetele cum reusesc sa vad si eu pozele mult laudate?Eu am adresa pe facebook dar nu stiu pe ce adresa sunteti voi.Imi poate da si mie cineva Pm cu adresa va rog.
Giova eu sunt cea care ti-a dat request pe facebook
Am fost si la eco si se pare ca bebe e fara probleme la inima si o sa fie un baietel
Va citesc tot timpul dar mai greu sa retin ,deh neuron de gravida
Pupici ma bag la somn cat nu se trezeste mandra13+ si
de Alessia(30.08.09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
noce spune:
Buna dimineata, mamici!
Azi dau eu cafeaua!
Theea, felicitari pentru baietel, sa vina sanatos
Inutsa , felicitari si tie, ma bucur pentru rezultatele bune, tot asa pana la capat!
Anemona, i love your posts!
Adriana, azi e ziua cea mare! (iar eu nu-s gata evident)
Lucialu si Andreea, sa vina duminica cu multa sanatate in casele voastre!
Pogog, distractie placuta la iarba verde. Poate pui si poze, daca ai timp.
Fetelor, multumim mult pentru incurajari si aprecieri, sunteti foarte dragute, ca doar aveti zmeurei frumosi foc toate, dar ma faceti pe mine sa rosesc acum. Mie imi pare rau ca n-am apucat sa ne cunoastem mai multe, mi-ar fi placut sa mai vad multe zmeurele (acum imi vine in cap Anastasia), dar poate apucam vara asta candva, cine stie.
Cat despre aventura noastra, suntem plini de sperante, mai putin de lucruri certe, mi-ar placea sa ramanem si sa ii sustinem si pe altii care vor sa vina.
uf, trebuie sa ies!
Hug toata tufa!
Happy-mami
Corinna1982 spune:
Noce, drum bun si muuuulta muuuulta bafta!
Anemona, si e tare bine ca nu se ia nimeni nici de tine si de felul in care ai grija de copil, ca aici daca iesi o ora in parc si isi dau cu parerea 10 babe.
Flosideea esti norocoasa ca nu ai stiut cand i-au iesit maselele lui Denis, Mariei cred ca ii coboara/urca caninii, si e asa de umflata ca se vede pe afara in stanga si in dreapta barbitei cate o umflatura, iar cum face Maria nu pot sa descriu ...Si nici primii molari nu au iesit bine, au spart de acum 2 luni si nu e nici unul iesit si iese acum si al 9-lea incisiv, offf-offf, mai-mai, ca imi vine sa ma tot duc...
flosideea spune:
intr`adevar,asa este Corina.inafara de o perioada la inceputul lui februarie cand nu prea a mancat(aproximativ o saptamana) si niste maraieli acum de vreo 2 saptamani,dar pe care le credeam de la raceala,nimic.noi am fost foarte norocosi cu toti dintisorii,pana si caninii au iesit relativ usor.acum sper sa scapam repede de perioada asta,pt ca are cateodata cate o zi de maraiala de seara pic lata de oboseala.atat se mai chinuie micuta Maria cu dintisorii...of of...si nu e singura...dar trece si asta.
eu vreau sa fac repede putina curatenie si sa ies afara cu Denis,daca sotul lucreaza,cred ca iau caruciorul si merg intr`un parc,fac cam 40 min pana acolo,dar macar e plin de verdeata in el si`n jur,nu ca aici in cartier unde e plin de ...masini si blocuri.
va pup,merg sa continui treaba.
edit:noce drum bun va doresc si sa vii cu vesti bune de acolo.(si cu pozici,ofcourse )
inutsa felicitari pt rezultate.ti`am zis ca vor fi ok?.tu cand ne impartasesti niste pozici cu tine ,cu ochisorii din burtica si cu Biuta?
pogos distractie placuta la gratar...mama ce dor imi e si mie,noi pana sa`l avem pe Denis la fiecare sfarsit de saptamana plecam cu cortul,cateodata plecam de acolo dimineata,mergeam acasa,faceam dus,fugeam la servici si apoi iar in camping .
theea felicitari pt baietel!Iti doresc sarcina usoara in continuare si sa ai un baietel sanatos si papacios!!
gata,fug....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianafedorca/adrianafedorca.jpg)
adrianafedorca spune:
noce drum bun si scrie-ne imediat ce ajungi sa stim ca esti bine , daaa ramai acolo poate asa-mi fac si eu curaj si te urmez, sunt sigura ca o sa va descurcati
te urmaresc si pe blog, astept postarile tale minunate si poze cat mai multe
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:
ce faceti voi fetelor?
eu am lipsit....am fost cu copiii mai mult pe afara.
acum sunt cu sotul in parc, eu trebuia sa fac curat si uite...ma uit la poze cu zmeurici, care mai de care mai frumoase.
fetitele toate la strampi si fustite, baieteii niste frumosi.
Blanca intreb si eu....parca sunt cam supra expuse pozele tale. de ce? ai facut tu setarile sau ai pus pe auto?
Cornelia insanatosire grabnica lui Vladimir. mersi, doamne ajuta sa fie.
Pogos mersi. sa scape si ana cat mai repede de tuse.
Andreea sanatate maxcima laurei si insantosire grabnica.
Theea acum mi-am dat seama. hai ca te-am adaugat in lista mea si acum in cea a grupuil. deci poti sa vezi linistita pozele.
Ma bucur ca sunteti bine, si mai ales ca bb2 e ok, fara probl. la inimioara. si ca e baietel. vei avea o pereche tare frumoasa.
Anemona super ca esti bine. sa dea DD sa fie si PT ok.
Noce iubita drum bun sa aveti si sa ne auzim cu bine. sa aveti un inceput bun, sa gasiti slujbe cat mai repede si sa va acomodati usor.
gata, fug la treaba.
sunt chiauna de somn......Edi s-a trezit cu noaptea in cap, iar la ora 8 a fost musai sa ne trezim si noi....tot a scos din sertare de la noi...cartile mele si lenjeria era pe jos si el se juca cu lanterna...in ochii nostri.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Neata,fetelor!!!!Eu am intrat sa ma laud() ca am luat licenta,wow,ma simt asa de usurata!!!!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Corinna1982 spune:
Theea, Inesa ma bucur ca bb2 sunt bine acolo in burtica. Sarcina usoara mai departe!
Pooh, congrats!!!! Ai scapat de stres!
Giova, spor la invatat si bafta la examen!
Sanatate maxima tuturor zmeuricilor!