Zmeurici de iulie-august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ce m-ai spart, Blanca!
Azi o fo intalnirea? Eu sunt atemporalaSuper ca v-ati simit bine!
Giova, multam fain!
Pupa mea a dormit putin, ca s-a trezit cu tusea. Tre sa-i iau siropel din ala ayurvedic. A papat un pic de ciorbita cu fasolica verde si tocmai si-a imprastiat pufuletii din punga in toata camera, peste un manunchi de paie colorate de baut si niste saratele zdrobite sub balansoar Ser sa mai ajungem pe soare afara. Nu am facut decat un pic de ciorba pt ea, dar n-am ce face si tre sa aspir, sper sa ma ierte DD. Si-a scos sosetele donsoara, numa nazbatii face
Edit: Cornelia da ma, sa stii ca sufar cand o vad ce ochisori imi face, nedreptatita si surprinsa. Sanatate lui Vladi mic! Lasa ca eu nici macar nu mi-am facut cont pe FB, tu l-ai si inchisbem cafeaua impreuna dc ramanem singure pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Lucialu, Cornelia v-am dat linkul in PM.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Multam fain, Blanca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

As pune linkul aici insa nu vreau sa fie public..respect dorinta tuturor...iar pe Picasa cont comun nu am reusit sa le incarc caci de acolo au intrat pe Picasa mea.

Nu ramaneti singure aici...venim si noi..pe FB e doar o "febra" noua

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

hola, mamacitas!

Frumoasa intalnirea de azi (chiar daca eu am ajuns ultima), si mai frumoase pozele facute de Blanca Daca stiam, ne organizam mai din iarna
Ma bucur ca am cunoscut o parte din gasca noastra! Ma gandeam pe drum, poate peste ani, ne intalnim cu nepoteii.

Adriana, au tot dat si la stiri ca vine norul cu radiatii si la noi cam pe sambata (varianta oficiala) si ca ar fi de evitat alimentele verzi (stevie, spanac, salata) si de preferat cartofi, telina, morcovi. Cica sa stam si mai putin afara, daca am retinut eu bine, dar ca totusi n-ar fi mare pericol. La cat am asteptat primavara si verdeturile, greu de respectat. Iar centrala aia fumega oricum in continuare de doua sapt.

Cornelia, sanatate lui Vladimir si multa odihna tie!

Happy-mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna fete!

Bravo mamici ca v-ati intalnit! A fost si frumos afara. Poate data urmatoare venim si noi.

Ana nu mai are febra, este mai bine. Doar ca inca tuseste. Maine vroiam sa mergem si noi la un gratar, sa stam mai mult in aer liber. Sa vedem.

giova, atunci bafta pentru luni, sa nu mai ai emotii, ca vorba ta, examenul il iei

lucialu, Ana mai serveste "olez". E fan si paste acum

Fetele, vreau si eu sa vad pozele de la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Mama, cred ca m-am uitat de 5 ori la poze. Bravo Blanca!
Super intalneala, zmeuricile sunt superbe, mamicile asemenea. Bravooooo!!!
M-a fermecat Filip, pe langa faptul ca e foarte frumusel e si foarte expresiv. Noce sa-l tii bine, ca o sa stea fetele la coada acushica. Iar poza cu Gloriuta indrazneata care-l pupa pe Filip e de pus in rama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fete ! Noi suntem gripate, de doua saptamani tot asa o tinem . Speram sa terminam odata cu gripa asta !
Am chemat pediatra si mi-a spus ca are trahebronsita si bineinteles trebuie sa-i dat antibiotic, nu sunt eu impacata , dar trebuie, decat sa pateasca cine stie ce , mai bine ii dat si gata.
Speram sa ne facem si noi bine cat mai repede si sa ne bucuram de primavara !
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

eu acum o jumatate de ora am ajuns acasa, am intrat direct sa vad pozele , ma gandeam eu ca le gasesc imediat, doamne ce frumuseti am vazut, imi pare tare rau ca nu am reusit sa ajung si eu cu ai mei dar pe urmataorea n-o mai ratez, abia astept,
ochsorii lui Filip m-au fermecat

Noce cand plecati?
Blanca multu pt poze, sunt super
andreea_1979 multa sanatate

eu am fost plecata toata ziau azi fara copii, i-am lasaat cu ai mei, ce bine a fost, parca eram in vacanta, cand am venit acasa dormeau dusi....dar sincer tare dor mi-a fost de ei ...vb aia ..rau cu rau dar mai rau fara rau
abia astept maine sa se trezeasca sa-i pupacesc juma de ora

gata fug si eu la nani ca maine la mine trezirea e intre 5 si 6.30
noapte buna

_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna seara ,intru doar sa va zic 2 lucruri ca ma sacaie maseaua si nu`s buna de nimic.
1-mama ce zmeurici frumoase si mamici care nu se lasa mai prejos!!Super pozicile,m`am delectat cu ele,multumim Blanca pt postare.Trebuie sa iesiti mai des!!.noce,ochii lui Filip m`au terminat!Ai o scumpete de baiat.,seamana cu tine!!
2-ultima data cand am avut curaj sa`l dau pe Denis cu Orajel in gurita m`a durut 2 zile degetul de la muscatura primita.azi ca printr`o minune,i`am zis sa deschida gura si a deschis`o.si ce vad:in stanga sus masea iesita de tot,in dreapta sus colt iesit si`n dreapta jos gingia plesnita.va dati seama ca eu habar n`aveam ca i`au iesit maselutele de 2 ani?!!
acum ies,o sa scriu maine,noapte buna!!

Mergi la inceput