Zmeurici de iulie-august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
adrianafedorca spune:
neata si de lanoi
azi a dormit si Anastasia pana la 7, bine cu o trezire la ora 4 pt lapte, in schimb Cezar a venit la mine la 6 sa-mi zica ca-l doare burta de foame
Giova bafta luni la examen , cnd plecati in Spania?
inutsa ma bucur ca rez la dublu test e bun, sarcina usoara in continuare
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
fetelor am primit ieri 2 email-uri cum ca norul radioactiv din Japonia ar fi in romania...voi ati primit? oare e adevarat, am citit pe net ca nu ar mai fi asa periculor...dar oare e adevarat? sincer mi-e un pic teama
_
Adriana mami de CezarGeorgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
flosideea spune:
adriana,zilele trecute stiu ca era in Franta si e chestie de cateva zile pana va ajunge si la noi.eu stiu ca cel mai periculos este cand ploua si trebuie evitata apa de la robinet.dar la cum a batut vantul zilele astea,nu zic ca n`ar fi posibil sa fi ajuns deja la noi.trebuie avuta grija o perioada,pt ca sunt sigura ca nu vor spune adevarata concentratie in media pt a nu produce haos....asa ca zic ca nu e foarte periculos.
lucialu spune:
Neata!
Astia mari suntem cu gatul in pioneze si cu nasurile infundate. Am facut-o lata cu ferestra aia!Si pupa tuseste un pic si rar.
Noi suntem intorsi pe dos cu treaba cu casuta. In partea unde ne-ar fi suras tare sa luam teren e plin de apa, tot ne-am mai interesat, unii cu stiudiu geo ca e ok pt constructie s-au trezit cu apa in casa. Cat au tinut zilele cu umezeli am vazut si noi terenuri baltoase, dar n-am crezut ca e asa peste tot. Naiba stie ce vom face ca in alta parte nu ne place.
Pogos, sanatate Anei! mai vrea olez?
Inutsa, super ca au iesit bune testele!
Giova, pai mai fa tu poze ca sa fii multumita. Nu se poate? Si a mea a plans azinoapte, cred ca viseaza si ei saracutii si se sperie.
Flosideea, multumim de prajitura!Da, exact asa e si la noi vremea, bate vantul de te taie si cand da soarele arde nu altceva.
Mai asa rau imi pare de fata mea, ca e taaare nestiutoare si si-o cam ia in freza cand iesim in parc de la copii. Nu bataie, Doamne fereste ca eu ce pazesc? dar din astia care nu o lasa sa se joace cu chestioare indiferent dc sunt sau nu ale lor si cand zic ca nu o lasa ma refer la mimica si gesturi ft ferme. Si imi arunca niste ochisori si eu ce sa ii spun? Nu-mi plac nici interventiile mamicilor/bunicilor cand ii obliga pe ai lor sa cedeze o jucarica proprie, nu e corect, ca e a lor, deci se presupune ca ar trebui sa poa sa faca ce vrea cu ea. O bunica l-a facut de cateva ori scarbos pe nepotel din cauza asta Dar si cand ma car cu jucarii, pe langa ca mi-e ft greu, ca fata vrea mult in brate, ea nu are treaba cu ele afara. Si ea nu stie inca sa se joace impreuna cu alti copii, vrea sa plece cu obiectul ori sa il cerceteze temeinic. Uofff!
EDit:Adriana, nu e periculos, eu acuma m-am linistit, si francezii si nemtii au spus asta, dupa ce au facut analize. In plus la noi ajunge mai disipat.
Giova spune:
am ajuns si noi pe-acasa. edi mi-a dormit d ela ora 11-12 prin oras, asa ca ne-am plimbat cu caruciorul. Pe urma o ora in parc si acum suntem acasa, papati. Parca vad ca ii vine somnul pe cand trebuie sa-l luam pe Marco de la gradi.
Adriana mersi. Miercuir dimineata. marti plecam spre Alba sa ducem copii la bunici.
am auzit si eu ca ieri si azi e norul deasupra Romaniei, dar nu prea cred...nici la tv nu am avut timp sa ma uit.
Lucialu sanatate maxima.
Poze nu mai am cand sa fac, nici timp si nici nervi. asta e....tot gasesc una pt. examen, caci pt. expo am trimis acum vreo 4 sa aleaga ei.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Gata intalnirea? cine intra sa ne povesteasca putin????
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
blanca000 spune:
Intru eu rapid caci vreau sa descarc si pozele..
A fost super intalnirea, avem niste zmeurici superbe si mamicile la fel...am cunoscut si noi pe Elena cu superbii gemanuti Matei si Ana, Vali cu cretulina Gloria, Andra cu eleganta Daria, Ayda cu minunile doua Andreea si bebe Radu, Noce cu 2 ochi albastri superbi de Filip, Aniela cu caprioara Ruxi..eu Blanca cu a mea printesa Eva.
Copii au fost incantati s-au jucat impreuna si separat, au facut nazbatii, si-au facut ochi dulci, au cazut, au mancat din casoleta Valentinei cu totii..in care casoleta apareau diverse preparate...
Super..dar sa descarc si pozele..sa vad unde le pun..probabil in prima faza in Picasa de pe contul comun....
Eva a cazut lesinata in patut dupa o sticla cu lapte..ciorbita o asteapta dupa somn caci la oboseala ei numai de mancare nu ii ardea..plus ca halise si ea din casoleta si din punga cu floricele a lui Ruxi mic
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ayda_m spune:
Buna mamici! A fost frumos la intalnire insa imi pare rau ca am plecat mai devreme si n-am apucat sa il vad si pe Filip de Noce, n-am apucat nici sa stau prea mult de vorba cu mamicile...insa Andreea era obosita, ora ei de somn e pe la 1 si deja era maraita..iar bb Radu a facut un kk de toata frumusetea incat a iesit si prin pantaloni si a murdarit body, bluzita, scaunul de masina, acasa l-am bagat cu totul in cadita.
Abia astept pozici insa vreau si eu user si parola ca nu le mai stiu, pls...
Va pupam!
poze noi
minunile noastre
blanca000 spune:
am pus linkul de poze pe FB
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Cornelia spune:
La multi ani Moni!
Succes la examene Pooh si Giova!
Poze pe FB nu vad, ca mi-am suspendat contul. Nu faceam fata: sunt prea batrana pentru asta, asa ca daca va mutati pe acolo m-ati pierdut .
Lucialu, fiecare etapa cu manifestarile ei! ma refer la situatia din parc. Noi am fost si intr-o situatie si in alta, am tacut si am inghitit , am intervenit usor sa mai lase si pe altii ... Copiii cresc si acumuleaza si noi suferim pe langa ei
Vladimir e virusat saracul iar, cu febra si tuse. Ii astept si pe cei mari , ca nu se poate sa ratam vreun virus.
Eu ma pregatesc sa inchei o saptamana de munca aglomerata si am intrat sa scriu un mesaj telegrafic, nu de alta, dar cine stie cand mai apuc. De acasa nu am timp... de la birou rarut...