Zmeurici de iulie-august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Vin cu vesti bune de la dr. Bebele e f bine, dar incapatanat, asa, ca ta-su. Nu statea in pozitia potrivita ca sa masoare dr ceva, si da-i cu sonda pe burtica, a plimbat-o in toate partile pana l-a convins pe cetatean sa "inoate". Ne-a facut cu manuta, ceva de genul "Hei, aici sunt. catch me if you can" . E inimos tare, ii bate inima bine! Nu a putut sa imi zica ce este, statea cu picioarele incrucisate, asa ca eu sunt convinsa ca statea ca o lady. Am dat si sange pt dublu test. Maine aflu rezultatele

anemona filmuletul era un videoclip al Sade-"Babyfather", o super melodie

giova si Bia e cu chilotii, dar ai lui ... ta-su

adriana mi-ai facut o pofta de urziciiii. Poate strange socru-miu si le primesc gata pregatite

lucialu bine ca nu e nica grav cu pupa. Lasa ca peste cateva zile o sa mai rasufli si tu mai usurata

Vorbeati de limbi straine. Si eu sunt suparata pt ca stiam franceza f bine, am facut-o din clasa 2 si o mancam pe paine, cum se zice, dar de cand cu facultatea, in care cica faceam franceza, de nivel de cl.4 pt mine, si nici nu am mai vorbit-o... am ajuns la concluzia ca aproape nu o mai stiu. Zilele trecute am dat sa completez ceva in franceza, ei ash! Nici nu stiam cum sa incep propozitia. Asa ca trebuie sa imi iau cartile de gramatica franceza si ce mai am pe acasa la tara si sa ma pun pe ... invatat. Asta daca ma mai impinge sotul de la spate

de si13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena, si eu zic prezent vineri
Inutsa, felicitari pt vestile bune de la eco

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din parc!
am zis ca ies cu copiii afara, asa intr-o doara. am ajuns in parc...prietenele mele cu copii lor...prietenii lui Marco. asa ca am stat mai mult de o ora si mai stateam, daca Edi nu o comitea. 2 balti au fost in parc si cu una a avut Edi treaba. daca prima data a scapat neudat, a 2-a oara si-a udat rau pantalonii asa ca am fost nevoiti sa ne imbarcam in masina. dau sa scot masina din parcare si aud un trosc...cineva imi face semn sa opresc...spoilerul pe jos...am simtit eu cand am parcat ca am belit-o din cauza bordurii inalte. a venit baiatul care m-a anuntat si a prins spoilerul la loc in cleme, asa ca am scapat ieftin, fara o vizita la service.
Acum au mancat copiii, si eu la un pahar de vin rosu.

Inutsa felicitari pt. vestile bune de la eco. Imi pare rau ca nu a vrut bebe sa se arate, poate la urmatoarea vizita. bine ca e totul in regula.
Si Edi a incercat azi cu bikinii mei, dar nu stau asa beton ca a lui Marco.
Fetele cu intalnirea sa aveti parte de timp frumos, sa va vedeti cat mai multe si sa faceti multe, multe poze.
Limbi straine stiam si eu odata bine de tot engleza, apoi a venit italiana si am uitat engleza...acum le-am cam uitat pe ambele.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Poftiti la ceai, , ce va pofteste inima.

giova bine ca ai scapat ieftin cu masina!
Cu udatul copilului am patit-o si noi alaltaieri, avea o sticla de apa in mana, fata era in carut si cand ma uit la ea, toata fleasca de la brau in jos, isi varsase apa peste ea. Noroc ca deja ne indreptam spre casa, caci afara nu era chiar asa cald, iar ea-uda pan la piele

Poate imi fac si eu cont de facebook, vorba aia, daca nu esti pe FB nu existi. Asa va vad si eu

O zi faina tuturor!

de si13+

Mergi la inceput

Neatza!
eu dau, daca ceaiul l-a dat Inesa.

Copilul s-a cilcat aseara dupa baita fara probleme, dar la 7:20 era sus. Prea matinal pt. gusturile noastre. si de atunci intoarce casa...scoate din gunoi, pamantul de la flori, lego lui Marco e in mijlocul camerei, pungile sunt toate in bucatarie pe jos....asta e...el e fericit, eu stau linistita la comp si beau cafeluta.

Moniland! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi si de minunatele fetitze!

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata!
Moniland, La multi, multi Ani! Sa fii sanatoasa si iubita, sa aveti parte de bona buna iar tie sa iti fie bine la noul serviciu!Inutsa, super vesti cu "donsoara" bebeBafta azi sa primiti vesti bune si la test!
Corina, fuuuu, chiar ca ai primit bonussa-i treaca Mariucai si tu sa iesi cat mai putin transpirata!
Giova, naspa cu masina! hihi, Edilinul le face tot mai groaselasa ca o sa aveti amintiri frumoase cu el de cand a fost mic, sa aveti de ce rade. Sinoi stam cuo punga de paie pt baut imprastiate in toata camera
Pooh, Elenada multumesc! Daca eram inscrise cu userele de aici, ma bagam si eu.
Anielas, super ca sunteti in gradinite integrati! Chiar ca n-ati mai dat de mult timp pe aici
Noi am scapat de febra, dc nu am reusit cumva sa ne imbolnavim pe toti.Am calcat azinoapte, am pus rufe, am mai cercetat imobiliarele, asa ca m-am dus chiauna la pat si am lasat fereastra larg deschisa la bucatarie Al meu a adormit fara sa se acopere, tot i-am zis pana sa plec, dar
Pupa mi-a facut ieri 3 ore nani, de la 12 jumate pana la 3 jumate, asa ca am mers dupa afara.
I-am luat termometru de ureche nemtesc(170 de Roni, sper ca e bun), dar nici la asta nu vrea sa stea ca ii tiuie in ureche. Asa ca aseara ne-am luat toti temeperaturile sa vada ca nu pateste nik.
Noi suntem in faza NU. Mai exact imi face cu degetelul Nu, cam la orice: nu am voie sa ma uit la ea dc papa tzitza, nu am voie sa-i dau pup, nu am voie sa gadil burtica, nu am voie sa ma miorlai ca ea(o imitam cu succes as spune ca radea in hohote cand se recunostea ) si bineinteles ca imi zice Nu dc ii cer eu pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu confirm intalnirea de maine desi Eva azi mi-a facut o surpriza cu muci..de unde or fi aparut?...si cam stranuta...vine primavara cu racelile astea..si noi abia o asteptam..ufff...

Locul pana la urma l-am stabilit?..Cine zicea de Roata Mare?..cam departisor pentru mine..nu putem sa ne intalnim undeva la mijlcul parcului si apoi mergem in orice directie hotaram?..ca altfel pana la roata mare fac o ora prin parc...

Azi am iesit in parc la Moghioros..mama ce vant..ziceam ca e soare si am imbracat fata in rochita si paltonas subtire si cand colo un vant de nu mai conta soarele...am stat putin caci Eva avea mainile reci si cum au aparut si mucii...dar lasa ca maine e cald si frumos...si daca o fi vant imi iau rucsac cu hainute.

A si ora?..11:00...??????sau?...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Moniland LA MULTI ANI! fericire maxima, viata frumoasa si multe bucurii...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, Moni!
Sanatate, iubire, liniste, bucurii, toate pentru tine!

Blanca, si noi strigam prezent pentru intalnirea de maine!
Daca vreti, sunt locuri de joaca si la intrarea de la tvr, unul mare si frumos in stanga si alte doua mari in dreapta (spre intrarea Pescarus, unde sunt mereu locuri de parcare).

Happy-mami

Mergi la inceput

si noi am fost afara. doamne ce bine a fost...nu l-am mai scos pe edi de la groapa de nisip.
am venit, spalat, papat si la ora 13 dormea deja. dar uite ca de 10 minute s-a trezit. sunt curioasa daca reista pana diseara.

Lucialu masina nu a patit nimic, spoilerul l-a prins baiatul ala la loc, asa ca e totul ok. bine ca s-a oferit cineva, ca de nu...trebuia sa-l bag in portbagaj pana acasa, asta daca incapea.
Ma bucur ca sunteti ok. termometrul de ureche si noi avem, dar nu ma incanta. e si de tampla si de ureche. asa ca noi folosim cel clasic, tot electronic, ca alea cu mercur s-au scos. In fundulet la Edi si sub brat la Marco.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput