FIV Dr. ALBU DRAGOS 25

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infoFIV spune:

aristica, nici noi nu indeplinim minunatul criteriu de casatoriti de 2 ani! si sa le fie rusine de cat de superficial trateaza aceasta problema! iar suma decontata este, iarasi, insuficienta, nu acopera procedura in sine! stiu ca doar ea este acoperita, nu si banii ptr tratament, analize s.am.d. In fine, ma bucur ptr familiile care vor beneficia de acesti bani dar imi este, din nou, rusine, de aceasta tara!

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot;Endometrioza;Fiv 1 esuat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

aristica
m-as bucura si eu daca nu as subscrie la ideea lui Maripet cu "banda rulanta"... si la stat, si la privat!
in fine, sa zicem ca privim partea plina a paharului... cata o fi aceea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Fetelor nu mi-ati spus si mie, transferul de embrioni congelati costa tot cat transferul de embrioni dupa tratamentul de stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Maripet 1.705 lei costa transferul de embrioni congelati.
Mai sunt ecografiile vreo 400 lei si cam atat; sper ca n-am uitat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

merci mult anna pentru vesti si pentur incurajare! :)

deci te-a adormit, bun, da ti-a facut injectie sau cum?

bafta multa la embrioni lipiciosi! maine imi vine si randul meu la punctie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

anna, tin pumnii! mai ai putinel. asteptam vesti bune!
maruscha, iti face anestezie draga mea! si dormi, iar cand te trezesti... gata! te anunta embriologul ce a recoltat! hai cu vestile bune, ca ne-am saturat de cele rele!
fete harnice care in curand se vor pune pe clocit! ce dor imi e si mie!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

scuze, sunt cam incoerenta, inaa nu am mancat de la 11 fiindca m-am simtit cam rau, si-s turbata de foame :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

iti pun o perfuzie in brat in salon, apoi te duc sus si vine anestezistul care-ti face anestezia generala, pe masca; nici nu stiu cand am adormit; m-au luat pe la 8.45 si la 9.30 ma trezeau deja.
in perfuzie au zis ca fac antibiotic si calmant/algocalmin.

am mai stat 1 ora in salonul de sus ca sa intre toate perfuzia aia; m-am trezit bine, un pic adormita, dar fara dureri, mai rau ma durea innainte sa le recolteze decat dupa

nu am mai stat in salonul de jos, ca eu stau aproape si am preferat sa vin acasa, asa ca m-am imbracat, a venit embriologul si mi-a zis cati au fost, si mi-a expliact cu gradele de maturitate si ca nu toti sunt maturi, dar nu stiu asta pana mai pe seara; iar maine o sa vada exact cati s-au fertizat

mi-a dat Lucia 2 retete, una cu antibiotic si utrogestan si una pt ziua cu transferul (tot un antibiotic, un no-spa si un supozitor)
acum pe seara ce ma durea putin, dar am luat un nurofen si a trecut

mergem innainte, ce-o fi o fi; imi cam fac si eu griji pt analizele alea genetice pe care nu le-am facut, dar e prea tarziu pt asta acum

abia astept sa fac si transferul si sa se termine, apoi ma pun pe munca multa sa nu stiu cand trece timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

...Buna,fetelor!offfffff,Doamne ce de vesti rele!!!Inca nu-mi vine sa cred ochilor ce citesc.....CURAJ dragele mele colege de suferintasunt alaturi de voi!
hm.....doar 1200 de euro?atat deconteaza ''dragul'' nostru stat?sincer MI-E RUSINE!...eu nu ma incadrez intre fericitele care vor face FIV gratis din cauza indicelui ponderal(33)....doar sa mai slabesc vreo 10 kg pana in vara...
Corry,merci mult pt sustinere si pentru ajutor(fiolele de Menopur m-ar interesa)sarcina usoara si ''cocosei'' cat mai aproape de termen
Puici la toate fetele si CURAJ,CURAJ,CURAJ!
Arabella,34 ani,2IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV1 la ML,cu Dr.Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt.si 3 zile,urmeaza FET.
Mutatiilegenei PAI1,ambele de tip heterozigot,homocisteina val.mica(3.52).
P.S.Am fost la dr Albu dragutul de el si sunt ok,voi face Clexane presupun de 0.4 inainte de FET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

NEATA!Multumesc din suflet pt raspunsurile voastre promte, sa va povestesc ce am facut la dr ieri :in primul rind mi-a dat sa fac toate analizele inclusiv cele de trombofilie,le-am recoltat ieri mai am doar cele din ziua 3 si 21 de la cm in rest am recoltat tot atit eu cit si sotul......a facut si eco si mi-a zis ca trompa dreapta este atrofiata,si ca am ovare cu aspect micropolicistic.Mi-a zis ca in urma rezultatelor de la analize,vom vedea care este urmatorul pas,ca imi va face cel mai probabil si o histeroscopie si o laparascopie sa vedem ce facem cu trompa dreapta.Dar eu am o nelamurire am facut de 3 ori histerosalpinografie (ultima in 2009-septembrie),si a iesit ok ,nimeni nu mi-a spus ca as avea ceva probleme cu trompele si acum in urma unei ecografi a vazut aceasta problema.....se vede la o banala ecografie?

Mergi la inceput