Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(48)
Raspunsuri - Pagina 2
ancamak spune:
daca vreti sa invit la o ciorbita de perisoare si mancarica de fasole verde cu carnita de curcan.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
Mari-Mariuk spune:
ORAMONA, am primit prin curier. Bine ca l-am primit, ca nu mai aveam cereale si ma gandeam sa ii cumpar altele...
ANCA, nu mai spune de fasole, ca stau aproape si...e posibil sa ramai fara mancare :-d
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
mari_paun spune:
am ciorbita de pui si curcan si fac la cuptor cartofi si ficatei cu sos.
maine ceva de post
ana_25 spune:
Ionela eu tai un piept de pui cubulete (1 cub=o portie) si le "ambalez" separat in folie,apoi le pun intr-o punga la congelator. Scot cate o bucatica in fiecare zi si o fierb cu legumele,ii da gust bun la supica.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
donna79 spune:
Eu va ofer un meniu de post azi: supa de rosii, salata orientala, cartofi la cuptor si mazare. toate facute de mama. plus placinta cu mere - asta-i facuta de mine Sotul meu tine post, noi ceilalti pe langa meniul lui mai punem o fripturica.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
camisv spune:
Si eu ma gandeam sa pun carnea la congelator, acum ca a zis Adriana cred ca o s-o pun fiarta. Pana acum nu i-am dat, dar vreau sa-i dau sambata.
O intrebare despre ou: de care ou ii dati,cumparat sau de casa? intreb,pt.ca mie ouale de casa mi se par f.grele, au gust diferit, eu nu pot manca mai mult de unu (astazi am mancat jumatate si mi-a stat in gat, ce sa-i faci daca am crescut la oras).
Ne-am luat aparat de fiert cu aburi, sambata gatim sanatos, ca pana atunci citim prospectul
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie
bebecris26 spune:
Fetelor, voi faceti supa crema pt bebelusi la blendar? Am inteles ca pt inceput asa trebuie, pana se obisnuieste stomacul cu mancarea solida.
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Ionela eu tai un piept de pui cubulete (1 cub=o portie) si le "ambalez" separat in folie,apoi le pun intr-o punga la congelator. Scot cate o bucatica in fiecare zi si o fierb cu legumele,ii da gust bun la supica. Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
Ana, multam frumos de sfat
Bebecris, da, eu fac supica la blender si iese super bine si Raisa papa tot ce ii dau
Cami, eu ii dau ou de tara ca am cateva aduse de mama, dar cand se termina o sa ii dau de alea de magazin
Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook
bebecris26 spune:
Nu mai stiu cine a zis ca petele de fructe ies cu detergent de vase, chiar functioneaza. Multumesc frumos
Am pus putin venish pe niste pete, nici nu au iesit si chiar daca am clatit de doua ori hainutele au un miros foarte puternic . Mi-e frica sa nu fie toxic pt bebe. De cate ori sa le mai clatesc sa se duca mirosu?
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
eveline spune:
A fost mama pe la mine ca eu nu-s in stare de nimic. A facut bors de pasare, pastai cu carne si usturoi, parjoale, fasole cu costita. Sa avem pe mai mult timp. Noroc de ea...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)