Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

imi asum vina cu remediul pentru pete

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

si eu tai cubulete carnea si bag la congelator, apoi scot zilnic si pun la fiert cate o bucatica.

donna, si a mea dupa cum stii sta in brate 90% din timpul petrecut in casa, sta noaptea conectata de mine, am renuntat s ama gandesc ca va fi vreodata altfel :) de la atata stat in brate miriam nu mai a invatat sa se intoarca de pe burta pe spate, ca daca nu sta in pat sa faca exercitii...cum s ainvete? ca se pune pe tipat tare si mama fuge si o ia in brate. ma rog...si eu fac la fel dar de cand e mama aici dau vina pe ea :))

eu am o schema tare simpla de diversificare, in caz ca are nevoie cineva s aimi spuna si o scriu, ca daca ati ales deja nu mai stau sa transcriu de pe caiet

azi a facut miriam vaccinul, pana acum e bine, nu are nici o treaba, dar a plans cu lacrmi mari si rotunde cand a intepat-o

eu ma rog sa imi intre indemnizatia, ca asa saraca cum sunt acum nu am mai fost nici in liceu cand fumama tigari la bucata

Mergi la inceput

m-a sunat o prietena ca acum o ora a nascut un baietel grasun.
stiu ca va este dor de acea perioada

Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

eveline ce bine suna toate papicile aleaa
summertime ce tare ai fost! Si eu fumam tigari la bucata,era 1.000 lei(10 bani) buc. Ei,dar dupa aia am mai avansat,imi luam pachet mic,cu 10 tigari.

Eu o sa-i dau oua de la mama,ca are gaini.Parca nu i-as da oua de la magazin.Mai stii??daca-s de la gaini stresate??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

donna ma gasit azi avizul in posta.Dar ma duc maine sa ridic coletul ca bate un vant la noi de te ia pe sus.Abia astept !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

summertime, tare cu tigarile la bucata! imi aduc aminte ca si eu in liceu fumam tigari la bucata..lucky strike!! ce vremuri.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

va admir fetelor, ce de mancare buna faceti!!!
eu am doua feluri de mancare: pui cu cartofi la cuptor si pui cu legume....
saracul sotul meu, cred ca la el dragostea nu trece prin stomac...ca altfel....

Mergi la inceput

Mi-e tare pofta de niste ciupercute la cuptor cu un pic de unt si sare.

Poze Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
LA MULTE LUNITZE SARBATORITILOR!!!
Eu azi am fost melancolica, n-am avut chef de nimic, mai ales ca afara a fost si este ceata si rece - deci am stat in casa.
summertime, eu as vrea schema ta de diversificarea, dar cand ai tu chef s-o scri, ca noi pe 31 ne-am hotarat sa incepem.
oofff...mai vroiam sa zic ceva dar am uitat...simt ca imbatranesc, dar eu dau vina pe anestezia pe care am facut-o la nastere - am citit eu undeva ca de la ea incepi sa uiti lucruri care nu sunt esentiale

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/A5aLuna?authkey=Gv1sRgCKKxo66ila2UmgE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Anca,lasa poftele ... ca imi faci si mie.
Eu am facut mamaliguta, ca de asta am avut pofta. Acum a iesit soarele si parca nu mai bate asa vantul (Ana are dreptate, aici a fost vijelie) si as iesi putin cu piticul ... atept sa se trezeasca.

M-ati convins cu ouale de tara, daca mie nu-mi plac nu inseamna ca nu-s bune

Summertime, daca ai timp scrie schema.Mie imi place sa ma inspir, caci pediatra noastra ne-a ignorat la ultimul control, asa ca fac dupa capul meu .... si indicatiile voastre

Doina, sigur de la anestezie este (mi-a placut scuza, o s-o folosec si eu)

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze martie

Mergi la inceput