Gravidutze si mamici de Cluj-171-
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana13 spune:
Buna dminineata! Ce vreme de duminica...
Meli, cum sinteti? Am citit despre scarlatina.... urita perioada!
Si pe mine ma paste o raceala- auto dobindita, ca m-am plouat vineri pe cap
Victo, ce bun observator! Auzi, iti scirtiie picioarele
Un pas mare si buun sa ii culci pe amindoi intr-o camera. E primul lucru recomandat de psihologii gen "supernany". Am 2 prietene care au fost sfatuite asa, la una merge f bine, la una deloc.
Miha, cum te-ai relaxat? E secret? Sau psihic mai mult, decit printr-o actiune anume?
Va pupez!
Ioana13 spune:
In alta ordine de idei... P nu prea mai maninca mincare... Adica vrea numai cereale, mai maninca ceva carne, dar rar, paste, clatite. Legume nu prea, supe/ciorbe la fel, in general mincare gatita nu prea vrea. La gradi la fel... f putin sau cred ca si deloc, daca i se pare ca e ceva suspect in farfurie.
Nu e slab..., dar nu stiu daca e suficient pt imunitate.
Victo spune:
dea..n-am avut succe cu mutarea..mihai l-a trezit pe stefan pe la 12..stefan s=a dus l;a noi..eu am dormit in patul lui
micutul a fost incantat de patul nou (pana acum dormea in cel de voiaj).
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
OanaAlina spune:
IOANA - tot ceea ce ai scris tu cu Patrick ca papica imi este mai mult decat cunoscut! ii dai ceva pentru imunitate?
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
elenuta23 spune:
meli sper ca ati trecut cu bine peste noaspte, asa era si Iulia, ziua ok si noaptea peste 40 temperatura
sa ne spui cum sunteti????
paulae un pas inainte, mai incearca o saptamana pana se obisnuiesc si vei vedea ce bine va fi
noi asa dormim din pima zi a IUliei avcasa, primele 3 zile s-a trezit Dragos si imi spunea sa ii dau laptic din titi ca ii e foame , iar apoi totul a decurs normal
Iar acum cand va veni cel de-al 3=ea membrum mic, tot asa va fi, vor dormi toti impreuna , alta pozibilitate nu avem , dar consider ca e cel mai bine si pt ei .
ioana si noi e confruntam cu acest fenomen, cereale sau paine cu unt sau ce mai papa e legume crude si fructe dar nu multe.
noi avem 1,05cm si 17 kg
Dragos s-a trezit cu nasucul infundat ,sper sa nu fie ceva grav
duminica placuta
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE
anamica spune:
Neata,
Cum a trecut noaptea, Meli? Am auzit si eu ca e epidemie de scarlatina, sper sa nu fie cazul la voi! Multa putere draga mamico si ai grija de tine!
Ioana si noi am experimentat o perioada in care refuza legumele din ciorbita/garnituri etc(spunea sa-i dau ”fara bunatati”), cu cat insistam cu atat opunea rezistenta mai mare, acum vad ca incet-incet e mai bine, dar am perseverat si in fiecare zi, cu riscul acelorasi discutii, i le-am servit, fie ca le papa, fie ca nu.
Elenuta frumoasa semnatura si foarte frumos nume!
PAula veti ramane in formula noua cu somnul sau reveniti la cea dinainte? La noi, Ana vrea sa-l las pe Tudor sa doarma cu ea in pat si probabil ca asa vom proceda peste vreun an...
Gabi si eu am prestat ieri tort de mere si o prajitura cu mar(ca mi-a curatat R fff multe mere)
o duminica faina, desi vad ca vremea nu e prea generoasa,
Victo spune:
elena, unde stati acum, tot in floresti?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo elena, unde stati acum, tot in floresti? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
da Paula, tot in Floresti locuim,sincer nici nu mai vreau sa ne mutam in cj, decat pt spatiu, insa prefer 2 cam in loc de 3, deoarece vine timpul bun si suntem afara toata ziua, chiar daca unul din copii va dormi , imi e un mare ajutor sa locuim la perter.
Cat suntem afara si ne jucam pot sa imi trmin papica sau intinde o tura de rufe....etc tare bine e
acum ca am gasit numele fetitei noastre, imi vin in minte tot felu de persoane din show bizz , insa incerc sa nu asociez numele cu ele.
diana
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si Adelina Ioana 36+ ...DPN 20 APRILIE
ALEX29 spune:
sal
ELENA foarte frumos numele ales ,imi place tare mult Adelina
MELI draga supozitoare i ai dat -Nurofen ,tare rau imi pare :)
si ai grija de tine ,sa ti vezi de sanatate ,Doamne prin cate ai mai trecut :(( ,te rog sa i spui si lui Boby cand itzi faci IPL
VICTO analizele le am facut dejasi sunt super ok ...o sa incep curand sa iau si acid folic
OANA sincer eu nu ma prea grabesc vreau sa mi pun salonul "pe picioare" ca sa stau linistita ...
GABI astept sa vad filmuletzul
ieri a fost o buna prietena de a mea cu fetitza ei care e mai mica cu 1 an decat Tiadris ...nici nu vreau sa ti zic ce strengaritza mi a fost mogaldeatza asta a mea ,totul era al ei si i se cuvinea dar sa speram ca trecem de etapa asta
IOANA 13 in ciorbe si supe rad legumele (patrunjel,morcov etc) incearca si tu poate functioneaza asa,mult succes
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007