Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 15
Alice_Elena spune:
ma fetelor, de la ce varsta e indicat premergatorul? mara numai pe jos vrea, in picioare, sa mearga, dar deja ma dor mainile si spatele de mor. de ex acu sta in picioare cu mainile pe masa, se joaca. daca o asez in fund cu aceleasi jucarii urla....
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
racusor2010 spune:
ALINA bine ai revenit! imi pare rau ca ai avut probleme
RODI bine ca ai zis asta cu mango pe razatoare, chiar ma gandeam ce sa fac cand e asa atos
Alice_Elena spune:
pufescu, eu vreau sa il mai vad pe raducu frumos
mara
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, ii mai faci aerosoli Isei? of, draga de ea... |
ooff, da! dar intre timp s-a obisnuit, cand ma vede cu masca deja rade, ca in timp ce ii fac cu un spray, ea tine in mana tubul celalalt, apoi le schimbam. exact atat ii tin masca cu un spray cat apuc sa cant "in padurea cu alune"
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
Neata fetele!
La multi anisori sarbatoritilor!!!
Alina bine ai revenit am vazut si eu pozele ce mare si frumoasa e delfinasa si am observat si eu ca ai slabit bravo mami si la mai multe kg date jos . am citit ca ai trecut printr-o trauma, imi pare f rau, in caz ca ai scris in cap anterior chiar nu am vazut ma bucur ca acum esti bine.
Crispro pai a mea peste zi dormea cam 3 ore de aia mi sa parut putin o ora jumate
citisi ca a durut masajul cam tare ....numa cand ma gandesc ca o sa ma apuc si eu de cum ajung acasa ma trec fiori
Ooana ieri mi-a fost asa mofturoasa fata ca nu am mai apucat sa cer detalii de sot in legatura cu sosul. si in besamel pan la urma ei chiar nu pun unt ca spunea Anne ieri ca normal se pune . cand vine acasa in pauza o sa iti scriu
Paula wowww mie mi se pare asa mult 280 ori ce mai scrieti voi aici piureuri cate 2oo gr poate si mai mult Andra mananca asa putin ca eu raman masca cand citesc la voi ce cantitati manca delfinasii a mea numa fructele manca mai mult adica 140-150 gr, de legume 100 uneori si mai putin de aia e si asa fotomodeala cu 7400 :D
Palomina a mea nu adoarme la tzitzi si nici leganata, nu ii place , eu o adorm in pat langa mine si apoi fac trasnferul din patul meu in patutul ei care e situat la o distanta de 50 cm de patul meu, peste noapte doarme acolo dar pe la 4-5 dimineata o iau de tot in pat ca imi e greu sa ma ridic la nesfarsit
Puiutz ce ma bucur ca ai reusit sa il obisnuiesti in patut eu am o saptamana de cand o tot tin in patul meu din motive de lene sa ma ridic din pat si rau fac acus nu va mai vrea deloc la ea asa ca de azi sper sa reusesc sa o pun iar la locul ei de fiecare data dupa ce
Bamboletta La multi ani finutului!!! iar voua insanatosire grabnica
a venit frigul si la noi de ieri tot ploua si bate vantul, cand ne bucuram mai mul de caldura hop si valul asta de frig ....sper sa isi revina repede vremea ca tare rau e sa stai numa in casa , plus ca am o leneee nu am chef sa fac nici mancare apoi curatenie
fug sa imi pregatesc ceva sa pap ca nu am apucat sa iau micul dejun inca
sa aveti o zi cat mai frumoasa
Mami de Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena ma fetelor, de la ce varsta e indicat premergatorul? mara numai pe jos vrea, in picioare, sa mearga, dar deja ma dor mainile si spatele de mor. de ex acu sta in picioare cu mainile pe masa, se joaca. daca o asez in fund cu aceleasi jucarii urla.... |
pai de la nici o varsta nu mai e indicat . daca totusi vrei sa o pui, s-ar spune ca doar dupa ce se ridica singura in picioare si isi poate mentine echilibrul... incearca cu un ham, daca ai...
Mycya spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena ma fetelor, de la ce varsta e indicat premergatorul? mara numai pe jos vrea, in picioare, sa mearga, dar deja ma dor mainile si spatele de mor. de ex acu sta in picioare cu mainile pe masa, se joaca. daca o asez in fund cu aceleasi jucarii urla.... |
din ce am auzit eu, se poate de cand se ridica singurica pe picioarele ei, deci daca tu spui ca ea deja se tine de mese ori de mobila singura cred ca o si poti pune dar fara sa faci abuz.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Alina2005 spune:
Rody, intr-adevar, nu e indicat porumbul, dar nu contine multe calorii si imi mai fac si eu pofta cu el, oricum nu pot manca mult.
Chiar asa e, marul fiert in suc de portocala e tare bun, Aida il mananca mereu cu placere.
Eu am pus-o pe Aida in premergator de cand am observat ca vrea sa se ridice, nu am tinut-o mult, iar acum, cand merge bine il el, o las maxim o jumatate de ora.
Fetelor, mai e vreun delfinas fara niciun dintisor?
rodyka spune:
si eu am pus-o in joaca in premergator, ca ma tot intrebau nasii daca ii place (e cadoul de Craciun de la ei). pai ii place maxim 5 min cat butoneaza ce are in fata, apoi se plictiseste. a incercat sa faca niste pasi dar ii ieseau cu spatele, asa ca acum nu mai vrea nici sa stea acolo . dar daca o tin de manute, colinda deja toata casa. am tot sperat sa mearga macar de-a busilea ca tare mi-s dragi in faza asta. Maria n-a vrut, Isa nici atat. cand n-o sa ma tina spatele, o sa iau hamul. si cat nici asa, lasata in voia ei sa se descurce
Alice_Elena spune:
mai astept o saptamana sa cer si parerea doctoritei. n-oi muri acum :))
multumesc de raspunsuri, prompte ca de obicei
in curand e gata si prajitura cu mere, asa ca va ofer cu drag
alina, am o prietena, fetita ei are 10 luni. n-are nici un dinte. sau cel putin pana la 9 luni nu avea, acum nu mai stiu sigur, n-am mai intrebat
mara