Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alina, mango si avocado -crude, marul si para coapte la cuptor. Hai ca merg si eu la un maturat/spalat pe jos.. as aspira, dar nu vreau sa trezesc zmeul..

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Bumblebee bine te-am regasit!
Pai la mai putin de 1000 calorii mananc asa (nu toate in aceeasi zi, dar am voie sa le amestec): fulgi de porumb fara zahar, lapte cu cereale de dim, fructe, branzica slaba, pui la gratar, iaurt, porumb la conserva, orez expandat etc. Regulile de baza sunt fara prajeli, porc, dulciuri si masa de seara o iau dimineata

Si eu ii fac fructele coapte, ii mai fierb marul in suc de portocala, dar mango am incercat sa ii dau crud si nu mi-a placut cum s-a pasat.

Frumosi bebelusi mai aveti, fetelor! Ce mari au crescut si ce mi-e drag de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata  

Are mama baiat mare va servim cu o bere FA si clatite 

La multi ani Sabina,Antonito,surioara Maya!!!

Alina- bine ai revenit !!!  
Katalina-ii placea lui Victor tortul e un scump cum sta la pozat
Racusor-esti o super mami cum sa nu te iubeasca Andrei...e o schimbare si pt el dar o sa fie bine

Azi e ziua finului nostru face 3 ani si nu pot merge cu copii bolnavi o sa mearga sotul cu cadouri...noi vom merge cand vor fi copii bine...offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Sabina Maria de RAMO
Antonito de PALOMINA
David de BAMBOLETTA

surioara Mayade ARISSA

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Si de la noi, cu mare drag!

Neata mamici!

Raducu al meu, dupa ce ieri nu a vrut sa pape decat vreo 3-4 lingurite de legume cu branzica, azi mi-a facut surpriza sa accepte mar ras...bine, nu un mar intreg, dar aproape, ceea ce m-a bucurat tare! Pana acum nu vroia mar mai deloc! Sa vedem la pranz cum va fi cu legumele cu ou

Michelle, Bianca cum mai papa?

Revin mai tarziu, fetele, ma duc sa-i pregatesc legumele puiului, ca tocmai ce a adormit.

Pupici si sa aveti o zi frumoasa!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata fetele!

revin si eu de azi...nu stiu pana cand... hiuuuu...ce bine e cu un copil... Eric a plecat ieri la ai mei, ca asa a vrut el...Filip e la somnul de frumusete...deocamdata...

aseara am fost sa cumparam salteluta pt patul pliant lui Filip...va trebui sa-l obisnuiesc cu patutul lui, e mai safe asa...sa nu ma trezesc ca-mi cade iar de pe undeva... nu stiu cat succes vom avea cu patutul, dar vom insista...

i-am luat si o bicicleta faina lui Eric, e f mandru de ea si s-a invatat f repede sa pedaleze...

kata, pupam Victoras dragalas... ai si PM de la mine...

roxana, si eric transpira dupa gat/ceafa si cap de mic...uneori si pe spate...analizele ii erau ok...ce sa zic...si acu transpira mult, dupa ce se trezeste tre sa-l schimb tot...sa stii ca homeopata m-a intrebat chestia asta...nu stiu de ce....dar cand o sa merg iar la ea o sa o intreb..

revin! s-a trezit filip...asa putin doarme mai nou... nu mai pot face nimic ziua..

la noi e frumos, cald, soare...iesim azi afara si staaaaaaaaaaaam pana ne saturam!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Andreea, stii ca si Raducu dormea cu noi in pat. Ei..de luni seara l-am mutat in patutul lui! In care fireste, il pun adormit, ca altfel ar fi scandal mare

Se mai trezeste noaptea de 2-3 ori dar fara plansete

Il adorm la tzitzi sau doar leganat si il pun la loc. Chiar nu a facut figuri deloc pana acum, nici macar dimineata la trezire cand vede unde se afla Se uita el cam ciudat spre patul nostru, dar nu comenteaza.

Chiar nu ma asteptam sa fie atat de usor!

Pupici lui Filip, imi pare tare rau ca a cazut, si Raducu al meu a cazut din pat saptamana trecuta. De atunci nu-l mai las sa doarma nici macar ziua in patul nostru.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

alina, bine ai revenit . am vazut si pozele frumoase . cum e marul fiert in suc de portocala?! cred ca tare bun...

mango e asa mai cu fibra, eu il dau prin razatoare si e ok (crud, ca fructele le dau toate crude, rar mai coc un mar cu branza si scortisoara).

bambo, dar noi nu mai scapam de copii bolnaviori?! ma tot gandesc la tine cand vad ca Isa parca e bine, si a doua zi o luam de la capat cu 2 zile de tuse, apoi muci si harait . si la o saptamana iar pare ca e bine . eladea, ma intrebai zilele trecute cum mai e Isa, pai uite asa e , nu stiu de la o zi la alta la ce sa ma astept... aseara i-am dat sirop de tuse, a fost mai bine noaptea trecuta, e a doua noapte in care doarme fara treziri. dar pana adoarme adanc, mai bine de o ora tot tuseste si maraie prin somn... ziua ne curg mucisorii intr-o veselie, s-au facut iar galbeni

alina, eu stiam ca porumbul la conserva nu e recomandat in nici o dieta, ingrasa

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Neata si la multi ani sarbatoritilor.

Daca un link nu se poate vizualiza si apare mesajul reclama mascata am rugamintea sa nu mai insistati. Inseamna ca este reclama mascata si postarea acestuia poate atrage dupa sine avertisment.
Decat sa postati de n ori acelasi mesaj va sugerez sa trimiteti pm persoanei interesate.
Multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

crispro ti-aduci bine aminte ca noi sunem cu dintii atipici...doar ca intre timp sunt 4 sus si 3 jos :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, ii mai faci aerosoli Isei? of, draga de ea...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

bambo, rodi, ufffffffffffff, dragelor...insanatosire grabnica puilor... eu traiesc cu speranta ca primavara e aici, si poate paote vom scapa de belele...

elena, o sa incerc la noapte sa-l pun in patutul lui....vroiam sa fac asta aseara, dar am adormit inaintea lui, dandu-i tzitzi... mie mi-e groaza ca al meu copil suge f des noaptea, si ar fi teribil de greu(si obositor) sa fac miscare de n ori pe noapte...sa vedem...incercam...daca nu merge asa, mai astept pana n-o sa mai pape noaptea...

acu e in patut, la nani, cica...dar el chiuie, se jaoca cu animalutele, povesteste...deci clar nu doarme...e invatat sa adoarma in carucior, leganat...

bumble, felicitari pt kile!!!! si eu pe la 54 as vrea sa ajung...mai am vreo 3 de dat jos...dar nu ma omor... deocmadta...

alina, am vazut-o pe Aida...o dulcica cu ochi ca mura... bine ati revenit!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput