Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Sabina Maria
de RAMO
Antonito
de PALOMINA
David
de BAMBOLETTA
surioara Maya
de ARISSA
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Neata e gata!!Si cu ceai de lamaie si capucino va mai servesc.
Raul toata ziua zice ra si da. Am un copil tare optimist, e doar cu da-ul pe buze...
Aseara nu a mai cerut mancare, dar am hotarat aseara sa-i dau mancare cata vrea. Ajunge ca ma chinui eu cu regimuri, nu-l mai chinui si pe el, dar il las intotdeauna pana cere el mancarea, nu-i dau mai repede.
Rody, eu il pun pe Raul cand il vad ca se opreste din ce face si se screme. Nu ma stresez nici eu, dar cand il prind, il pun pe olita.
Azi nu am chef de nimic. Ar tb sa-mi dezghet frigiderul si sa fac un pic de ordine in bucatarie, poate imi vine cheful mai incolo.
Acum sarbatoritii : La multi ani Sabina, bebe de Vladia, Antonito, David!!
La multi ani Maya!!!
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
neatza!
paula mersi de cafea
kata,rody, o lasam cu marul pt ca oricum bucatile mai mari de un bob de mazare le scuipa imediat, iar pe cele mai mici le mesteca si apoi le da afara. oricum eram cu ochii pe ea. dar soacramea ma enerveaza ca e stresata, si o speria pe Mara cand incepea "a muscat, are in gura" si tabara pe ea...
nu sunt nebuna sa imi pun copilul in pericol, ce naiba catalina, cum sa ma supar?
rodica, si eu sunt fan lapte de vaca..pt mine. sunt de acord cu tine in ceea ce priveste bebei si laptele praf.
cred ca ii iese si celalalt dinte ca aseara a fost cam agitata. nu a plans da s-a foit intr-una...si vorbea in somn :))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
si de la noi La Multi Ani!
![](pupic.gif)
mara
Mami de
![](bibe.gif)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui rodyka![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
la multi ani si din partea noastra!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/palomina/palomina.jpg)
palomina spune:
Hola, fetelor!
Azi sarbatorim si noi 7 lunite asa ca va servim cu cate o cafe cu lapte Si prajitura cu mere
Multumim de urari Si pupam Si noi ceilalti delfinasi, ne gandim mereu cu drag la ei !
Noi de 2 zile suntem singuri, Papi e prin tara la serviciu, asa ca il astept ca pe un mar copt in seara asta ca nu mai pot!!!!! Este incredibil cata energie poate avea copilul asta ....
MYCYA, din ce povestesti tu despre Andra, mi se pare ca se aseamana f bine copiii nostri...nici al meu Nu doarme in patutul lui-am mai intors si toata casa cu fundul in sus anul trecut sa-I facem loc -, nu doarme ziua decat in bratze sau la tzitzi sau afara in carut, nu doarme noaptea langa mine, ci doar la tzitzi sau pe mine sau in bratze.....doarme si langa mine dar daca aude si cel mai mic fosnet se trezeste
Saraca soacra-mea isi face probleme pt el ca nu o sa aiba patutz, ca ce se face ea, ca vrea sa intrebe prin vecini daca aré cineva s-o imprumute in vara asta :))) tre sa-i zic sa Nu mai faca valuri ca Nu e cazul. Are un nepot atipic.
Totusi, una peste alta, asta e copilul meu Si-l iubesc asa cum e. Vom vedea Mai incolo ce vom mai face....
O zi buna!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
racusor2010 spune:
Neata mamici
sunt la apel de dimineata ca al meu copil a dat trezirea la 6.20 , asa ca acum a tras-o pe dreapta eu cum incep la 9.30 programul , stau sa savurez cafeluta si sa va salut pe voi
RODI nu prea stiu ce sa zic de Andrei, parca cand lipseam putin se bucura mai tare, miercuri venea de afara si a inceput sa dea din manute cand m-am dus sa il iau de jos, ieri era pe punctul de a adormi, a inceput sa planga ca vrea la mine, dar in acelasi timp nu prea avea chef de pupaceala. daca inainte cand plecam cateva ore cand veneam ma imbratisa, ma pupacea, acum nu mai face asa si eu imi fac o mie de ganduri , incerc sa imi bag in cap ce a zis Aelita
ca tare bine a zis, dar parca tot as vrea sa imi arate cumva ca pe mamica lui o iubeste mult mult. nu mai plange la bona, chiar maraie cand pleaca, deci s-a obisnuit cu ea, problema e ca a devenit extra marait
cum nu ii dai ceva incepe sa planga , fara lacrimi, doar ca sa ii dai. si acum oscilez intre a-i zice nu, ceea ce e corect, si a-l mai lasa, ca sa nu se supere pe mine. pana la urma am decis sa ii zic nu, cu riscul de a se supara.
offf, e greu, dar speram sa ne descurcam
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Neata!
Alinutza, draga, ai sa vezi ca ii trece "supararea" repede. Ei incearca acum marea cu degetul, vor de toate, dar, na, nu au voie de toate... Mai greu ti0ar fi sa faci compromisuri acum si sa rectifici mai incolo.
Serviciu usor!
Alice, eu acuma chiar nu am nici o intentie ascunsa. Mai las-o si pe soacra sa dea din gura. Uneori chiar nu o fac ca sa ne supere... o sa fim si noi bunicute intr-o zi, nu vom incerca sa ne impunem vointa, dar chiar crezi ca nu spune nimic nimic? E drept ca e stresant sa-ti sufle cineva in ceafa, care "le stie" mereu pe toate. Dar noi nu trebuie sa le demonstram aaabsolut nimic!
Calm, rabdare, ca degeaba ne enervam, nu ne iese nimic, ca tot mamele sotilor nostri raman.
Mycya, , bine ca Andra e sanatoasa! cel mai important! De somn nu stiu ce sa zic, ca nici al meu nu e un exemplu bun
.
Paula, 280 e mai mult, dar totusi nu exagerat. Victor acum mananca cam 230 lapte (LM+LP) si cam 200-210 de papica (piure legume/piure fructe). Nu-mi convine ca in ultimele 2 saptamani a luat 340 gr, e f mult, dar astept sa treaca si saptamana asta, sa mergem la pediatru, sa vedem ce ne spune. Culmea e ca nu am crecut nicio portie mancare, nu i-am introdus "ingrasabile"...
Fetelor, noua ne iese No4, dar lateralul. Asa se vede pe acolo... Nu trebuia sa iasa perechea incisivului frontal prima data?
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
Alina
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Luna 7
pufescu spune:
fetele din bucuresti,lapte de capra proaspat(nefiert)am gasit la unirii langa mitropolie la un magazin naturist...daca vreti detalii va zic
cu olita: la varsta asa nu au cum sa se ceara :)). Mie doctorita mi-a zis asa: controlul sfincterelor ca sa poata sa se abtina pana ii aduci olita e pe la 18 luni incolo.Dar ca e bine daca stiu cand face(eu stiu ca face de 2 ori pe zi si are o fata anume inainte sa 'produca' plus scoate niste zgomote specifice)sa il pun pe olita.Dar:tinut in brate,vesel,in nici un caz sa nu se sperie;la baietei atentie la pooza ca li se mai scoala si daca se loveste de marginea olitei ii doare si iese dezastru ca prinde frica.Deci atata timp cat e o experienta vesela pt copil e ok.Eu daca smiorcaie cat de putin l-am luat si face la masa de infasat ca de obicei :). De asta vreau sa pictez ceva in baie/lipit chestii pe pereti la nivelul pe care el il vede de pe olita,ca sa fie si mai distractiv.De pisu la olita nu se pune problema de incercat pana nu merge.Repet,de incercat.A zis ca de fapt ei pot sa faca fara aaccidente(sau macar accidente rara) la olita dupa ce pot urca scarile ca oamenii mari(un picior pe treapta)....asa ca mai avem mult pana acolo.
Monstruos cu bataia....pt orice.Oricum orice fortare in momentul asta poate duce la probleme destul de mari mai tarziu,gen facut in pat cand e mare si tot felul de frici si traume