Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
silvi_2005 spune:
Intru in graba si mai revin eu .
Giova daca vrei sa sari de CM singura varianta medicala cat de cat ok e sa iei anticonceptionale si sa nu faci pauza intre doua plachete deci nu ai CM dar e recomandabil sa o faci o data exceptional nu ca regula, faza cu medicamente sau Clorocalcin e tampenie si nu functioneza. Eu asa am facut cu mersul la mare in vreo 2 ani la rand, oricum si asta te deregleaza apoi putin.
Iuliana acelasi raspuns si pt tine
toanca spune:
Silvi, deci nu mai fac pauza de 7 zile intre cele 2 folii?
Sper sa mearga ca e aiurea rau sa merg la mare asa
Multumesc
Giova spune:
Neatza!
haideti la o .
Noi ieri prin parc, nu am mai ajuns la Real, asa ca mergem acum. S-a rupt si masa de calcat inainte de pasti, musai sa iau alta.
Cosmi noi totdeuan am luat cate ceva de Iepuras. Traditia e sa ai haine noi de Paste. Oricum, alea le cumparam.
asteptam pozele de la botez.
Iuliana super pozele, frumoase oole. si eu am luat vopsea dintr-asta sa le faca marco la alba cu mama si am uitat plicul acasa.
Matei merge pe bici doar pe 2 roti? Super! vad ca e mai mica bici decat a lui Marco. Noi inca mai avem ajutatoarele, doar una atinge pamantul, cealalata s-a ridicat. el merge pe 3 roti.
Silvia dar eu nu iau AC. ce e de facut atunci? imi cumpar o folie si incep astfel incat sa o termin cand vin din concediu? sau cum?
va las, mergem sa ne imbracam si sa plecam la cumparaturi.
la noi e urat si ploua....tot asa va fi cateva zile, chiar si de 1 mai.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Buna dimineata,
Toanca superrrrr ca a invatat Matei sa mearga pe doua rotiCam in cat timp a invatat bine de tot? Eu la 12 ani am mers pe bicicleta As indrazni sa-i scot si eu rotile ajutatoare de la bici lui Angelo in vara asta.
Giova asa a fost si aici timpul sapt asta, frig si ploaieAbea de astazi este cat de cat mai insorit dar peste 20 grade nu urca termometrul.
Ana foarte frumoase pozele Dulcica foc Anastasia cu gentuta pe mana
Miha bafta sa vina fetita cat mai repede
pup toate fetele, revin mai incolo pt ca trebuie sa ma vopsesc Urat imi este de operatiunea asta, atatia ani mi s-a acrit
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Hello.
Sa nu credeti ca ma laud, insa Matei a invatat sa mearga pe doua roti intr-o singura zi.
Intamplarea a facut ca cu o zi inainte una din rotitele ajutatoare s-a rupt, asa ca nu a avut de ales
Si nu a luat nicio cazatura pana acum
Acum suntem si noi in cautare de bicicleta mai mare.
Si la noi e frig si urat....
andiaroro spune:
Ca sa nu va plictisiti, va mai pun niste poze de ieri http://community.webshots.com/slideshow/580112752wcqHCS?mediaPosition=1 sa-l vedeti pe Alex inconjurat de fete. (imi iau revansa pt perioada cand n-am pus poze)
Pentru mine iesire n-a fost neaparat o idee buna ca s-a intors raceala, dar ei s-au distrat asa tare ca au cazut lati aseara.+ ca au avut si companie, asa ca a fost mai mult decat bine.
Giova abia astept sa vii cu povesti cu traznai de la mare...Anastasia ei olita ei= "o joaca". A inceput acum mai mult de o luna cand isi dadea pampersul noapte jos...M-a tot chinuit nopti intregi cu asta. Acum nu-si mai da jos (a certat-o Cristi intr-o seara), dar la olita face cand ii vine ei la socoteala. Nu cred ca va functiona asa simplu si ca la carte ca la Alex.
`
MaRaki-Eu am rezolvat cu suvitele. Ma tin si 6 luni ca nu sevede asa tare diferenta cand creste.Bine, eu am norocul ca inca nu-s cu par alb.
Iuliana -Bravo beciuclistului Matei`!Si ati avut niste oua superbe.. ca ale Giovei, de altfel
Giova spune:
Maraki si eu ma vopsesc la 2 luni, as vrea si mai des, dar mi-e sa nu-mi distrug de tot firul de par. Eu am mult par alb, mostenire de la tatal meu si numai cu vopsea profi imi prinde. asa ca fac si eu operatiunea asta de mult timp, dar nu-mi displace.
spor si sa iasa cum vrei.
Iuliana bici lui Marco e mai mare si mai inalta. nu ajunge cu picioarele jos. Oricum, una dintre rotile ajutatoare s-a ridicat si rar ainge pamantul. Chiar l-am urmrit in ultimele zile si merge destul de mult pe 2 roti, el nu stie....doar la curbe atinge si una dintre rotile ajutatoare.
Ana super mutrite! Ii sta bine lui Alex intre atatea fete.
Si mie mi-e groaza de operatiunea whithout pampers la Edi. cred ca va fi o vara lunga si obositoare din cauza asta.
Ali cu intarziere! sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Ana, eu ca si Giova sant full de fire albe Mi-am luat pt prima data Loreal fara amoniac, sant curioasa daca tine culoarea ca si cealalta.Am intrat pe poze dar nu am gasit butonul pt inainte Mai incerc
fetelor nu mai tin minte: v-am spus ca lui Angelo ia cazut si dintisorul nr 2? cel de jos din mijloc ( asta a fost acum 2 sapt )Primul deja a crescut jumatate
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Giova nu are cum sa se distruga parul daca te vopsesti numai la radacina in fiecare luna. O data la 3 luni poti vopsi tot firul
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5