Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Hristos a Inviat!
noi bine, vreme frumoasa. Azi noapte la Īnviere eu cu marco. Azi la biserica tot familionul. Copiii dorm la mama, noi am mancat la socrella si am venit la cumnata sa ne schimbam de hainele elegante.
MARAKI si la noi se sarbatoreste Maine sf. Gheorghe. Au anun#539;at preotul in biserici. ASA ca e la fel ca la greci. Si cu māncarea ne asemanam....mult#259; domnule!
MIHA a vopsit Tudor ouale? Ai terminate tot ce ti-ai propus? Cum stati cu jobul la bb2? Mason ghinion, asta e cert. O iei noua si degeaba. 1 an sa ne mai #539;in#259; si pe urma o vinde, la cāt e de nervos si necajit Clau.
SILVIA super ca nu s-a racit alain.
COSMi ma bucur ca te-ai relaxat. Sper sa fie ASA si la tara.
ANA insanatosire grabnica sa ai!
IULIANA cum a fost pranzul? Te-ai DES it at super rapid daca ati iesit si cu bici in parc.
Atāt am retinut. Cites si Mai revin.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
Adevarat a inviat!
Ana insanatosire grabnica Si socrul meu a ascuns oua de ciocolata pe ...balcon Cu toate ca sta la parter si in fatza are gradina mare, a spus ca nu se risca sa ascunda prin boscheti ca poate veneau alti copii si le gaseau.
Am fost si noi la Inviere cu Angelo, bunicii si Kostas&family. I-a placut foarte mult lui Angelo, cand a inceput sa cante invierea toata lumea, m-a intrebat ce muzica este asta. Sant foarte multumita ca a fost cuminte si nu s-a indepartat deloc de noi desi am stat acolo 2 ore in picioare. La intoarcere ne-am dus cu totii la soacra sa mancam " magheritsa " un fel de ciorba cu organe de miel taiate cubulete si multa verdeata. Am ajuns acasa la 24.00 dar a rezistat Angelo si i s-au inchis ochisorii cand s-a bagat in pat. Astazi am fost la bunici aceleasi persoane pt masa de Pasti, dupa masa a venit si Teo cu copiii si Irene, ne-am intors pe la 20.00 acasa. Cam asa am petrecut noi Pastele.
merg sa il scot pe Angelo din baie....fetele si spiridusii
p.s. nu va ingrijorati cand lipsesc, prietena mea cea mai buna m-a luat la intrebari ca sigur am ceva daca nu am sunat-o de 2 luni si vorbim rar pe net. Chiar nu am avut nimic, s-a intamplat pur si simplu. Eu o sunam in fiecare seara inainte.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Apar si eu in zona la o cafea
Ana sper ca esti mai bine cu raceala, la ce soare e poate ti-a si trecut deja.
Giova tu de masina ziceai ca ati avut ghinion cu ea ? Fain ca ati ajuns la Inviere, noi nu am ieist nicaieri in noaptea de Inviere.
Maraki fain si de voi ca ati ajuns la Inviere, Alain a fost tare putin impresionat de dulciuri ghinionul nostru ca amł dat noi yama in ele vaea ceva bomboane de la Leonidas marca aia belgiana daca o stii si inca ceva sortimente faine dar nu l-au interesat el a fost cu noul joc cu Arthur pe wii .
Noi am petrecut calm si lenes as zice, in ziua de Paste am fost la cina la niste prieteni si a doua zi am iesit la tenis si un pic de miscare si seara am facut eu o cina cu prietenii nostri cu baietelul care se joaca Alain si gata nu am mancat mult dar tot am pus 500 de grame, nici nu ma mir la ce combinatii am bagat cred ca daca eram in Romania punea 2 kg zilele astea. Alain mai are vacanta o saptamana apoi incep eu vacanta
toanca spune:
Neata.
Din nou la munca
Si noi am petrecut cu calm si liniste...
In ziua de Pasti am fost dimineata in parc cu bicicletele si rolele iar dupa amiaza au venit musafirii.
Am stat pe terasa la un gratar pana pe la ora 21.
Ieri am fost iar in parc iar masa de pranz am servit-o la restaurant.
Dupa amiaza am stat si am lenevit.
Cam astea sunt noutatile noastre.
Acum asteptam concediul...
andiaroro spune:
Multumim de urari...sunt mai bine. Nu total, dar eu zic catrecedefinitiv curand.
Astazi e zi plina cu toata trupa pe cap siacum pierd timpul aiurea asteptand sa se faca ora de muzica.
Ieri am reusit sa pun niste poze cu una dintre vanatorile de oua
http://community.webshots.com/slideshow/580104544TAdKxz?mediaPosition=40
revin ca mła trage dusmanca
Edit ca am sters deja minunea de pe parchet (v-ati prins acum care era motivul disperarii). Ma distreaza ca dupa ce face prin prin toate colturile posibile se aseaza cuminte pe olita.
Alex e tare incantat ca a scapatde ieri de vacanta si si-a revazut colegii. Toata ziua de ieri aufacut o gaina decarton pe un cuibar, care cloceste oua de ciocolata, iar sor'sa s-arcatara tot timpul sa mangaie gaina si iese un circ total.
Marak Felicitari pentru reusita!
Cosmi-Abia astept sa apari cu povesti pascale.
Miha-Pregatire placuta pentru noul proiect familial.
Iuliana-Vad ca ai avut sarbatori linistite.
Giova-Ai fost o gospodina desavarsita.
Astery-Merēi de vizita
Sper ca -am uitat pe cineva ca iar se complica situatia.
Giova spune:
din banat!
In sf. ajung la comp. am culcat piticul si acum am ceva timp liber.
Am vrut s aintru si main de dim., dar am uitat sa platesc factura la net si-l aveam suspendat. asa ca am plecat rapid sa achit datoria si acum e totul ok.
V-am citit de pe telefon, dar nu-mi place sa scriu de pe el asa mult, prefer compul.
Am venit si noi acasa ieri. A fost frumos la bunici, copiii s-au relaxat, vreme buna, toata ziua pe afara, rasfatati, iepurasul a venit la fiecare acasa, asa ca au fost incantati piticii.
Am adus de la ai mei, broscuta testoasa ce a primit-o marco anul trecut. ne-am tot fofilat noi sa nu o aducem, dar acum nu am mai scapat de copii.
Edi e mort dupa bebe a lui, Marco o baga intre cuburile lego si-i face casa, o urca in tirurule de la cars si o plimba. dar si broasca, tot in tir intra...ii place sa fie plimbata. azi i-am luat un acvariu cu plaja si palmier si acum sta la soare pe balcon.
Silvia da de masina. asta e....
Bine ca v-ati relaxat si nu ai gatit foarte mult, cu toate ca-ti face placere. lasa ca 500 gr nu e mult, scapi rapid de ele.
eu de luni ma bag la Rina si vreau sa incep si Zumba. am aproape 2 luni in care trebuie sa arat bine pt. vacanta, pe urma botez.
Iuliana aaa...voi in ziua de paste ati mers cu biciletele. noi am fost la biserica atunci si dupa amiaza la plimbare in oras.
Ai vazut ca ai scapat si de data asta de masa?. super!
Ana ma bucur ca esti mai bine.
De cat timp e Anastasia fara pampers? ce mortala e. ma gandesc cu groaza la pasul asta si la ce-mi va uda si edi prin casa, dar n-am ce face.
Sunt superbi copiii la vanatoarea de oo. Imi place geanta Anastasiei, dar traista lui Alex e bestiala. atatea oua credea ca va gasi?
Intrebare:
cum sa fac sa-mi aman CM sau sa-l fac sa vina mai repede
Ieri mi-a venit si dupa calculele mele, in iunie imi va veni exact in 20, cand plecam in concediu la turci.
oare as putea sa iau anti 2 luni de zile? sau cum naba sa fac?
parca nu-mi vine sa sun ginecologul sa-l intreb, dar daca nu aflu un raspuns, asta voi face.
si revin cu pozele de la paste.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
Hristos a inviat!....
SZABOALI...la multi ani si tot binele din lume!!
eu pe aici ...ieri ne am intors de la tara unde a fost ok,vreme buna si distractie pe masura....la ora 7 dimineata gabi cu prietenii lui erau cu masa la poarta ciocneau oo...apropo de povesti pascale ANA...pe urma am impartit(asa se face in zona) si am plecat cu trupa mare la padure unde a fost ok...a 2 a zi am fost in vizita la niste prieteni care au pregatit un miel la protap
iepurasul?? la noi n a venit...noi suntem mai traditionali si doar ne innoim de Pasteasa ca fiecare si a cumparat ce a dorit
am fost si pe la finuta botezata...a facut fotograful super poze dar eu l am rugat sa mi dea un cd cu toate pozele ca sa mi aleg ce doresc asa ca acum sunt in asteptare
Silvii 500 grame??la acte bunatati ai facut eu puneam 3 kg...daca aveam pofta de mancare
Miha asadar vreti sa va viziteze barza....atunci la treaba si sa dea bunul Dumnezeu sa fie cat mai repede indeplinita dorinta.....
Giova cred ca v ati distrat si mai ales tu te ai relaxat...cu CM parca stiu eu ca o amica a luat ..clorocalcin (parca ) o intreb daca vrei...pe ea o sfatuise o dr
Ana mortala printesa ...lasa ca se invata la olita ...am bucur ca te ai insanatosit
Iuliana a fost lume in parc??...merge puiul tau pe role??
Maraki...se simte in scris ca esti in verva......gateste bine soacra sa inteleg....
fetelor dupa ce ca s eu ,,praf,, azi cand am ajuns la scoala am aflat de o colega(super fata) de 33 de ani acre a facut accident cerebral,...dar bunul Dumnezeu se pare ca a vegheat o si e pe drumul cel bun
Giova spune:
www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-04-24/00:10:18" target="_blank">paste 2011
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Si eu sunt interesata de problema Giovei; plec pe 5 iulie la mare si pe 6 trebuie sa vina CM-ul
Asa ca daca aflati, spuneti-mi si mie va rog...
Ali, daaaa era super multa lume in parc; Matei nu merge cine stie ce pe role, dar poate pana la urma o sa invete. Acum mergem cu bicileta mult mai ales de cand a invatat sa mearga fara rotile ajutatoare