Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 17
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui livia1980 Buna seara N-am avut timp sa recuperez....mi-e un somn ca nu ma vad bine Azi i-am spus lui Alexandru uite pisica...si el a spus "isi"....nu stiu daca e coincidenta...dar si eu ca cioara Am fost la pediatru si noi...dupa 6 luni( Urmeaza si vaccinele...vom vedea ce spune si medicul de familie ...dar nu prea am baza in el! In rest la noi suiera vantul...vom avea o noapte scary Noapte buna!si somn usor!...Cand vine primavara?????????? mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Felicitari pentru bilant. Alexandru cel Mare.
Dar nu ne-ai spus cat are. Ce inseamna cu 5 cm mai mult decat ar trebui? Zi-ne domnule', nu ne mai fierbe
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa
tomaca spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Neata! noi am devenit foarte matinali, adica la 6 trezirea si asa mi-e urat sa ma scol la aceasta ora! dar Kay se trezeste si ne da desteptarea la toata lumea... seara adoarme pe la 8 pt ca e obosit... am inteles ca e ziua lui alicredo! pai, atunci La multi multi ani! si multa multa sanatate, fara recidive... si multa dragoste! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
WElcome to the club!

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa
dandanaG spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa Dragos tocmai mi-a luat cana de cafea de pe birou, a luat o gura si cand a vazut ca ma apropii impacientata mi-a intns-o tacticos. Toata faza s-a petrecut fara sa verse o picatura ![]() ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
Dragoselu simpatic foc! inseamna ca are siguranta de nu a varsat nimc 
Dragos Andrei
haircut spune:
La multi ani, Alicredo!
Sa fii sanatoasa, sa ai liniste si iubire in familie, sa te bucuri de sotul si puiul tau si sa ne iubesti si pe noi macar la fel ca pana acum![]()

Spor la treaba azi si apoi petrecere frumoasa! Multumim de cinste
Bea, abia astept sa ne spui ca e cu 2 liniute
tinem pumnii stransi
Danasor, ce frumos povestesti de A
distractie placuta la munte...
Dece, ma bucur ca te-ai hotarat la concediu, de-acum ai la ce sa visezi
Ele, ma bucur ca sunteti bine...va asteptam atunci cand o sa va simtiti pregatite
Ale1212xa, dupa asa noapte lunga, trebuia sa se trezeasca baiatul![]()

Lorex, multumesc! Si mie mi se parea tare dulcica atunci cand era mica, cu obrajori pufosi si buzata
acum are alta frumusete, e copilas mare deja...Felicitari pentru Iia, eu doar am auzit, n-am vazut si imaginile, mi s-a parut o mare reusita sa-si spuna numele

Evyme, bafta multa sa reusiti sa rezolvati cu creditul...Noi la ING am avut initial creditul, ne dadeau in aceleasi conditii mai mult cu 10000 E decat celelalte banci(asta in 2008)
Larisel, multa putere de munca si nervi de otel!
Sa aveti o zi frumoasa!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa si sa zic si buna diimineatza azi sunt fresh...m-am inchis aseara cu Dragos in dormitor ca tati avea de lucru la calculator si ne-am culcat pe la 8 si ceva..amandoi pana azi dimineatza la 7![]() |
Wow, Ale1212xa...asta da somn!

Bravo Dragos!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Piticutza mea e tare maraita, nu vrea nimic, numai in brate sta...nici pe jos nu mai vrea sa mearga, jucariile..nashpa si ele...poate iese vreun colt, saraca...Incerc sa tin pasul cu voi, dar cam gafai..
Larisel...multa putere, sa ramaneti cu toate tziglele!
Nyny...poate sparge gingiuta, si se linisteste puiul!
Bubu..nu-i lucru curat cu durerea aia de cap...ai grija de tine, mami!
Dece...super oferta cu bulgaria!La mare, la soare..
.
Danasor...distractie maxima la munte sa aveti! Pupam pe frumoasa A., cea perseverenta si ambitioasa! Super calitati!
Ruxita...bun venit in clubul matinalilor!
Aham, da..iar s-a trezit...bag de seama ca al meu copil mai mult se trezeste, decat se culca..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() Multi ani traiaaaasca! Muuulti ani traiaaaasca! Laaaaaaaa muuuuuuulti aaaaaaani!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALICREDO SA TRAIASCA!!! ALICREDO SA TRAIASCA!!! LAAAAA MULTI ANI!!! Sa traiesti multi ani fericiti alaturi de cretulinu tau si de sot! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu, sa face cati bebei mai vreti si cand vreti , sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visele si sa fiti fericiti! ![]() ![]() ![]() ![]() de Yannis |
SUBSCRIU.
LA MULTI ANI, ALICREDO!!!!!! SA FII FERICITA!!!!!!!
miremia spune:
Salutam si noi, mai pe fuga.
Dece sa ai parte de o vacanta minunata!
Alicredo serviciu usor, sa fie o zi plina de surprize! 
Bea sper sa fie asa cum iti doresti.
Am copil super extra mega marait si casa vraiste asa ca revin...mai pe seara.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Wow, Ale1212xa...asta da somn! ![]() Bravo Dragos! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Asa a facut sotul aseara, s-a inchis in camera cu Dani la 8.30 si n-a mai iesit
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 Neata!!!!!!! Fara test nu am cum sa stiu ca e barza sau e cioara......... ![]() desi in sinea mea, cred ca e barza, acu ramane sa vedem azi, maine.......... |
Bea, sa dea Dumnezeu sa fie cum va doriti voi.
Cred ca e foarte greu cu doi copii mici....vecina mea e insarcinata cu bb2, fetita va avea 2ani si 2 luni cand se va naste urmatorul. .....zicea ca o sa isi ia bona interna....ca nu se poate altfel......
Ce faci cu ala mare, daca urla cand asta mic vrea sa doarma? mai ales pe la 6-8 luni cand se trezesc de la zgomot? sau cand stai sa alaptezi cate o juma de ora si alalaltul vrea sa faca kk??? sunt situatii si situatii....cred ca mamele care au doi copii mici sunt niste eroine.

pana azi dimineatza la 7
de