Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

euam terminat de recuperat si vroiam sa zic mai multe dar sa vad ce-mi amintesc

alicredo multumim ptr cinstea copioasa, mi-era o foame de dimi

jocuri si jucarii : si eu vroiam sa va propun acelasi subiect

se pare ca v-ati ascunselea e in top
pe locul doi sunt cartile, se uita pe ele de mult timp, stie toate animalele si cum face fiecare, arata cu degetul pe carte si eu trebuie sa-i zic denumirea animalului iar el scoate sunetele specifice( daca nu sunt atenta insista cu aaaa, aaaaa pana raspund i din a)
jucariile care scot sunte, melodii, cu butoane
si mai are niste animale salbatice din plastic pe care le plimba prin casa si mai nou le aseaza cumva pe manerul de la cuptor in bucatarie, si e tare mandru cum le insira el acolo
a inceput si el sa puna cuburi si lego unul peste altul dar tr sa ma joc eu cu el

aaaaa, am uitat........... pe primul loc e laptopl meu , la care daca ma prinde nu mai am scapare

nu stiu ce jocuri am putea sa ne mai jucam, sper sa vina caldura mai repede
ii mai ascund jucarii si el tr sa le gaseasca desii a vazut unde am ascuns-o ii place jocul dar parca tot v-ati ascunselea e

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Dragos tocmai mi-a luat cana de cafea de pe birou, a luat o gura si cand a vazut ca ma apropii impacientata mi-a intns-o tacticos. Toata faza s-a petrecut fara sa verse o picatura

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neata!

noi am devenit foarte matinali, adica la 6 trezirea si asa mi-e urat sa ma scol la aceasta ora! dar Kay se trezeste si ne da desteptarea la toata lumea... seara adoarme pe la 8 pt ca e obosit...

am inteles ca e ziua lui alicredo!

pai, atunci La multi multi ani! si multa multa sanatate, fara recidive... si multa dragoste!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...
Sorina sarumana pt cafelutza foarte tare faza cu coafura

Alicredo servici usor azi si petrecere frumoasa. Multumim de cinste
Ale1212xa ai dormit de la 8 la 7 ?!?? foarte tare Dragos... in mare parte e meritul lui
MP ia zi...? cum fac sa-ti trimit din rochitza papusii?...prin curier e bine?
Danasor deci ati fost ca fetele la mall... ce frumos. Destrabalare maxima la munte..
Bubu sanatate multa
Larisel Fortza fie cu voi... ma bucur ca sunt bine printesele. Ai primit parola?
Livia felicitari pentru bilantul micutului Guliver
Bea... ceva vesti? Ma duc eu sa-ti iau un test?!?
Evyme bafta sa cumparati casuta la care visati
Plateea, Ele, Rox_y mi-a facut placere sa citesc despre voi si ma bucur ca sunteti bine

Si noi suntem un pic mai bine Danasor. Inca n-a spart nici un dinte gingia...astept o minune zilele asta. Partea nasoala este ca eu zilele astea am cam stat pe la servici si mi-e dor sa stau cu ei. Abia astept sa treaca si ziua asta, sa vina weekend-ul sa ma dragalesc cu ei toata ziua.

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Tomaca, e mare...dar voi aveti loc din cate stiu

Larisel, e greu,huh?

Ruxita,
inteligent piciul tau..deja te intelegi cu el ca si cu un om mare!
Si iuria ma surprinde in fiecare zi cu cuvinte noi..zice lapte (fara L), face diferenta intre apa si lapte si stie sa ceara ce vrea.
Azi, in sfrsit, a pus si ea cuburi unul peste altul..
o sa fie vorbareatza ca imita tot...la cuvinte ma refer..incearca sa reproduca ce aude pe la noi!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Da, spatiu avem. Am si ochit cum sa reasez cele 3 mobile din living. Dupa care, afara cu ea cand e vremea buna.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

buna dimineata

La Multi Ani! Alicredo
tot ce iti doresti sa se implineasca

la noi e zi de curatenie azi, asa ca la treaba

o zi buna va uram

Mergi la inceput

La multi ani Alicredo !

Sa fii sanatoasa si sa imbatranesti alaturi de sotul tau, asa cum a zis el ca vrea sa te aiba mult timp, iar domnisorul cu sarmalutze frumoase in cap sa va fie cea mai draga comoara (asta daca nu cumva mai faceti si o alta).

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Dragos tocmai mi-a luat cana de cafea de pe birou, a luat o gura si cand a vazut ca ma apropii impacientata mi-a intns-o tacticos. Toata faza s-a petrecut fara sa verse o picatura

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Si-a setat baiatul preferintele la micul dejun. Ce-ai cu el?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!!!!!!!
Fara test nu am cum sa stiu ca e barza sau e cioara.........
desi in sinea mea, cred ca e barza, acu ramane sa vedem azi, maine..........

asa.................

o cafea pt lume, ca vedeti ca vine primavara....livia intreba cand vine, al noi e de o saptamana buna............
ete aci cafeaua

o zi buna va doresc............

aseara a primit piciul nurofen si am dormit amndoi ca ingerasii......cu numai 3-4 treziri.si pana la 9.................ce mai?
boierie nene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La multi ani ALICREDO!!!!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, bucurie, fericire si tot ce e mai bun in lumea asta!
Sa te poti bucura ca traiesti, ca ai un copil frumos si un sot iubitor!!!

am ceva pt tine:
un www.candycat.ro/pictures/800x800/1267716817_picture1.jpg" target="_blank">tort de mere
si niste www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/Classic_Rose_and_Tulip_Bouquet.jpg" target="_blank">flori

si

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Multi ani traiaaaasca!
Muuulti ani traiaaaasca!
Laaaaaaaa muuuuuuulti aaaaaaani!!!

ALICREDO SA TRAIASCA!!!
ALICREDO SA TRAIASCA!!!
LAAAAA MULTI ANI!!!

Sa traiesti multi ani fericiti alaturi de cretulinu tau si de sot! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu, sa face cati bebei mai vreti si cand vreti , sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visele si sa fiti fericiti!

de Yannis

subscriu si eu ca mai bine de atat nu se putea spune!si colorat si frumos,si duios

Mergi la inceput