Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 15
decenuela spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani, Alicredo! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! Viata sa iti fie o primavara eterna! ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
dau si eu reply...pt ca nu pot scrie frumoss cu varianta de google pe care o fol....
alicredo...iti doresc din suflet in primul rand muuuulta sanatate,liniste, fericire, intelegere, multa putere sa razbiti acolo., departe si sa fii in al 9-lea cer alaturi de baietii tai dragi...
din motive de prg lipsa am vz colajele..abia spre seara...
acu na...tre sa recunosc...ca am av palpitatii mari la corason..acu cateva zile cand nu reuseam sub nicio forma sa primesc colajul...si...eu sunt indragostita de prima varianta....na treaba cu prima iubire...
ce sa zic....SUPERB...
FELICITAI draga noastra pt tot efortul depus si responsabilitatea cu care ai tratat....subiectul...eram sigura ca vei reusi...si ca oo-le la care sperai erau de fapt

mire...si tie un brat

ca ai fc munca de chinez....multumim pt rabdare si atentia cu care ne tratezialez , bea si tuturor mamicilor...

ati vazut ca se poate?nu suntem noi un grup de maici, dieshtepte????? si frumoase si siecsoase pe deasupra.....na
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() Multi ani traiaaaasca! Muuulti ani traiaaaasca! Laaaaaaaa muuuuuuulti aaaaaaani!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALICREDO SA TRAIASCA!!! ALICREDO SA TRAIASCA!!! LAAAAA MULTI ANI!!! Sa traiesti multi ani fericiti alaturi de cretulinu tau si de sot! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu, sa face cati bebei mai vreti si cand vreti , sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visele si sa fiti fericiti! ![]() ![]() ![]() ![]() de Yannis |
oau extraordinara urare, subscriu si eu ca la ce frumos a scris alexutzzza nu cred ca ma puteam compara
asadar alicredo LA MULTI ANI si tot ce iti doresti mamico

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
decenuela spune:
neatza fetili...multam de coffe sorina...daca te incalzeste cu ceva si la capitel e tot o vreme de kk
noi suntem ok...noapte caracterisica..dar astea nu sunt noutati...
eu de 2-3 zile am innebunit...prin excelenta sun o pers f nehotarata. am studiat toat litoralul bulgaresc....sa gasesc varianta potrivita pt noi..adik sa fie si ok k pret , sa fie si la nievelul serviciilor de anul trecut..si sa pic si in balta dimineatza...
rezultatele....
ba prea scump
ba in camp
ba superb...insa citit pareri de pe net ca ..e kk
si tot asa incat m-am decis ca tot unde am fost e cel mai bine...nu-i pe plaja..dar mai facem si noi miscare...in rest e exccelent..
macar gata...nu mai imi storc creierii....ca fapt divers..pt interesati...iese 1150 euro( 10 zile,in august, flamingo, albena, pensiune completa cu toate taxele, asta cu 20% reducere pt ca achit pana la 30 aprilie, camera de 50 mp, baia imensa si superba, bucatarie cu di tati....imi place sa stam dimi pe terasa sa bem cafelutza...matinali...)....na cam asta...
azi iar vine tanti...deci am fre pana la amiaz....tre sarez niste acte de leasing..poate o sala....si alte treburi pe care le-amneglijat
cu bulgaria asta...
insa....de ce am ales all....pt ca la amiaza cand esoarele de-ti crapa capul...prefer sa fiu loco..decat sa caut o carciuma cu copil dupamine sa mancam....( ca , banuiesc io nu-ti da mana sa manaci la rest unui hotel de 5 stele)...asa ca...e foarte bine daca ai copil sa le ai pe toate si sa nu-ti bati capul..
in legcu incidentul...acum imi pare rau ca am fost cam necontrolata la 

si parca, sper in sinea mea ca pers in cauza...sa fi realizat ca a fc o mare prostie...si ca poate n-a stiut ca dintr-un gest necugetat nu ne dezbina pe noi..ca suntem strong...dar poate face rau pufilor...dar...gata, a trecut..
sa aveti o zi superba...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
si sa zic si buna diimineatza
azi sunt fresh...m-am inchis aseara cu Dragos in dormitor ca tati avea de lucru la calculator si ne-am culcat pe la 8 si ceva..amandoi
pana azi dimineatza la 7
Doamne de cand nu am mai dormit atat
o zi frumoasa sa aveti
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
danasor spune:
Neata
LA MULTI ANI ALICREDO! 

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune si fericire!
Desi nu am vazut colajul, poate se indura cineva, multe multumiri pentru efortul tau , la fel si pentru toate fetele care te-au ajutat

Sorina de cafea, am prins sa vad pozele cu mall-ista la plimbare, bravo
, i-am admirat tinutele
Lorex ce vorbareata e Iuria, super, faza cu Ii:ia m-a dat gata, tare greu am reusit sa vad filmuletzul, nu-s de ce..
Plateea sa frumos bilantz la Teo
, si ce baiat cuminte ai 

,
Dece super pret, si eu tot la Bulgaria m-am gandit ca e mai aproape si vreau sa merg cu mashina; demult vroiam sa-ti zic ca ma ajuta tare mult scaunelul,
frumos, l-am legat de un scaun in bucatarie, si o mai pun acolo cand am treaba, sau cand mancam toti, chiar l-am luat si la munte
Nyny cum mai sunteti?
Simply sper ca e bine acum la voi 

Noi tot singurele suntem, dar A. e o scumpa , ieri am iesit amandoua in mall si am fost la cumparaturi, am cautat cadou pt fratele meu, maine e ziua lui si mergem la munte sa ne destrabalam
;
A. urca si coboara scarile fara sa se tina, asta dupa multe cazaturi
, dar ce imi place la ea, e ca daca se loveste nu se lasa batuta, se duce si da na-na la locul care a lovit-o si-si vede mai departe de treaba, nici nu plange, vine la mine si ma iubeste
, in rest face cam tot ce-i spun , deocmdata
, recunoaste toate animalele, ma rog ... ma topesc dupa ea
Va pup si va doresc un weeek-end placut
sorina_bz spune:
Danasor..
Ai pm.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() La Multi Ani Alicredo! Sa fii mereu fericita, sanatoasa, iubita si mamica cel putin la patrat, pt ca se vede ca ai multa dragoste de oferit! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

happyella spune:

La Multi Ani Alicredo!

Sa fi sanatoasa si iubita si sa ai o viata frumoasa presarata cu multe floricele (cretulini sau cretuline)!
bubu_bu spune:
buna de dimineata!!!!
la multi ani alicredo
sa ne traiesti sanatoasa si fericita!!!!!
tot ma doare capul....incep sa ma ingrijorez.....
raulica tuseste sec......offf afara e innorat......nu e frumos asa......trebuie sa ne revenim
felicitari iuria pentru iia....ce dragalasa este am reusitsa vd filmare intr-un sfarsit
felicitari caius pentru evolutie.....auzi tu sa mearga el cu iaurtul si lingurita la ela......
danasor tre sa fi mandra de A e perseverenta fatuca
ale12121xa
la ca mai multe nopti odihnitoare
decenuela ce fain
pffff o placere cica de acum incepe concediul de cand il planuiesti......
nu mai stiu ma doare capul......mai beau o cafea..poate ma lasa
o zi frumoasa
ba da.......beatrice.....cum e?nu a venit?vine barza
?
dandanaG spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi ani Alicredo !![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iti doresc tot binele din lume![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa fii mereu inconjurata numai de dragoste,armonie,sa fii fericita alaturi de familia ta![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . " |
subscriu
multumim ptr implicare si ptr eforturi, mie mi-au placut ambele variante, pe a 3 nu am vazut-o inca

Dragos Andrei

Iti doresc tot binele din lume