Targoviste (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!

Flori ce face soata? Se simte bine?

Eu ca in fiecare zi: sala, servici nimic nou toate la fel. Aceeasi nervi, aceleasi povesti. Azi dupa amiaza avem si un K-show aici deci da jos toate posterele pentru juma de zi ca sa muncim 2 sa le punem la loc.

Pupici sa sa aveti o zi super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cristina soata e bine. Tn sa-l mai programez la un control ORL pt ca il a ramas cu niste dureri f puternice de cap. Dr au exclus cam toate variantele...el poarta ochelari si ne gandim sa nu i se fi marit dioptriile. In rest toate bune si frumoase....sper sa invete sa se controleze mai bine in fata situatiilor strersante, dar nu stiu daca o sa si reuseasca.

Eu toata ziua cu piciul...in pline crize de personalitate...nu stiu cum sa o mai dau cu el. Cel putin de cand a stat si tati atata acasa e dezastru.... Fiecare varsta cu momentele ei. Cat am zis ca am emotii pt cand o sa inceapa gradinita, abia astept sa vina momentul...

Getik tu ce mai faci? Ariciul tau?

Pup fetele!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Buna!

Flori ma bucur ca este bine. S-ar putea sa aiba dureri de cap de la ochi. Si mie mi se mai intampla. Cat despre controlul stresului...hmmm usor de spus - greu de facut.

Si eu sunt la fel - o stresicioasa.

Eu ca deobicei: sala, servici, acasa. Nimic nou.

Pupici la toate.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Pai nimeni?
Eu inteleg e vineri deci ne pregatim de leneveala dar chiar asa.

Fug si eu la treaba ca deh chiar daca este vineri tot mai este cate ceva de facut.

Pupici!

Mergi la inceput

Eu azi am avut bilet de voie sa-mi fac de cap...fara copil, fara soata...mi-am serbat cele 27 de primaveri. Asa ca dau de baut la toata lumea!

Va pup!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Flori La multi ani! Sa fii sanatoasa, iubita si tot ceti doresti tu sa ti se implineasca.

Pupici.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!

Mergi la inceput

Buna!

La multi ani Flori!

Sa zic si la multi ani si la alte flori sau florisori de pe aici ca nu se stie niciodata.

Cum ai sarbatorit Flori? Peste, Vin?

Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Cristina mi-e si rusine sa spun...am petrecut trei zile si trei nopti, mai ceva ca in povesti. Am inceput de vineri ( o mica iesire la restaurant cu niste prietene dragi) am continuat sambata, acasa, cu alt rand de prieteni si am terminat ieri, de Florii, cu familia la un gratar. Si azi continui petrecerea cu...spaltat de perdele, frecat geamuri &co....Dar dupa atatea zile vesele, parca vine altfel cheful si pt activitatile astea 'extra'.

O zi buna, fetelor!

Mergi la inceput