Ce ma faaaaac????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

La inceput m-a intristat faptul ca problema mea nu a fost crezuta de multa lume si pentru faptul ca a creat o alta discutie... Am postat problema mea pe site asteptind o incurajare, un sfat. Dar se pare ca m-am grabit sa imi deschid sufletul! Am folosit numele meu real pe profil, adresa si profesia. Cristina m-a recunoscut cu toate ca nu ne-am mai vazut de 3 ani si ea s-a mutat in California. Mi-a trimis mesaje private si imi pare bine ca ne-am reintilnit. Deci sint o persoana reala, cu o problema reala...
Multumesc celor ce mi-au raspuns, am tinut cont de sfatul vostru in luarea deciziei.
Mi s-a sugerat ajutor profesional. Am sedinte la "counselor" (nu stiu cum se zice in Romaneste) de asta vara. Am mers singura, dar vom incepe "marriage counseling". L-am acceptat inapoi pentru ca il iubesc si pentru ca imi iubeca familia si ea este ceea ce pretuiesc cel mai mult in viata. Incercam amindoi sincer si sper ca pina la urma "telenuvela" (cum a fost numita de multi) se va termina cu bine.
Sint de parere ca toate se intimpla cu voia lui Dumnezeu si exista o explicatie la ceea ce mi s-a intimplat si mie. Poate nu pot sa vad acum, dar poate voi vedea vreodata. Nu sint eu aceea ce va trebui sa decida daca va trebui sa vina pe lume un suflet sau nu...
Miine trebuia sa inceapa procesul avortului prin provocarea dilatarii, dar nu o pot face... Cu buna stiinta nu am facut rau nimanui, nu pot omori viata din mine.
Deci am hotarit sa tinem copilul si sper si ma rog ca totul sa fie OK.
Administratiei: va rog din suflet sa imi stergeti povestea de pe site si imi pare rau de problemele cauzate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Eu ma bucur nespus ca ai renuntat la avort, sunt total impotriva avorturilor, da bineinteles fiecare trebuie sa ia propria lui decizie in viata.
Inca mai crezi ca sotul tau se drogheaza? In caz afirmativ ar fi bine sa ii spui medicului ginecolog la care mergi, ma gandesc ca poate iti va face ceva analize suplimentare sa vada daca bebe a fost afectat.
Sa va ajute DUmnezeu sa va rezolvati problemele si sa deveniti din nou o familie unita asa cum merita din plin copiii vostri (si bineinteles, si voi).

Cu drag,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 10 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Alyssa, ma bucur din suflet ca ai renuntat la avort. Fii increzatoare si ai sa vezi ca lucrurile se vor indrepta.
Acum trebuie sa ai grija de tine si de copii. Au nevoie de tine.
Iti doresc sa ai o sarcina si o nastere usoara.
Inca o data felicitari.
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Draga Alyssa,

ma bucur sa aud ca iti merge un pic mai bine, si ca apelezi la un ajutor care sigur iti va face bine. Si ma bucur din suflet sa aud ca te-ai hotarit pentru a pastra copilasul! Esti o femeie puternica, si sunt convinsa ca vei reusi.

Iti inteleg supararea, sau mai bine zis gustul amar dat de unul sau doua raspunsuri aici...din pacate ai venit pe Forum intr-o perioada cam agitata, plina de suspiciuni, si iata ca ai fost o victima nevinovata a acestor banuieli. Imi pare rau, dar sper din suflet sa nu iti fi trecut de tot cheful de a sta de vorba cu noi! Cred ca aici ti-ai putea gasi , macar cativa prieteni virtuali, poate si reali, si ar fi pacat sa te superi pe noi, "in gasca" si sa te retragi...zau, mi-ar parea rau, si sunt convinsa ca nu numai mie...

Sper deci, in primul rand pentru tine, sa mai acorzi acestul forum o sansa si sa mai auzim de tine.

Cu mult drag, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Draga Alyssa ,
Imi pare rau ca ai fost intampinata cu 'misto'-uri , dar fetele s-au cam saturat de 'povestile' aparute ultimul timp...
Situatia ta nu e una simpla si nici foarte intalnita , de asta a dat de banuit...

Revenind la problema cu care te confrunti , nu vreau sa crezi ca te incurajez sa faci o greseala , dar te-as sfatui sa vorbesti cu un doctor pentru a vedea riscurile la care este supus bebelusul conceput de un parinte consumator de droguri. Personal nu stiu daca riscurile sunt mari sau in ce masura bebe este afectat , dar asta ar fi primul lucru pe care as vrea sa-l aflu daca as fi in situatia ta. Daca nu va fi nici o problema , atunci e OK...Altfel , m-as mai gandi...
Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Alyssa te cred ca te-au suparat unele raspunsuri de la fete ce nu te-au crezut, mai ales acum cand aveai nevoia sa simti pe cineva langa tine. Scuza-le ca au judecat in graba, dar au fost si persoane care te-au crezut. Eu nu m-am indoit o clipa de povestea ta si din experienta stiu ca existenta problemelor date de droguri nu e ceva asa de rar intalnit. Unii cred ca doar in filme sau se intampla asa in mod cu totul si cu totul exceptional si numai cine stie ce categorii de persoane. Lucru foarte fals! Persoanele care se confrunta cu astfel de probleme sunt ca si noi si traiesc printre noi, doar ca au avut un moment de slabiciune.Eu sunt cu sufletul langa tine si pt ca te-am perceput ca o femeie puternica pot fi sigura ca vei reusi. Adica veti reusi!Esti o femeie buna pt ca nu te lasa sufletul sa faci un avort chiar daca esti intr-o situatie dificila, bravo tie ca esti asa de puternica! Te admirSi poate ca nu ar tebui sa fac aceasta completare pt ca e doar un caz izolat dar asa ca incurajare am sa-ti zic: cunosc un cuplu care au conceput un bb cand el era "plin" de cocaina, chiar doza mare si au o fetita super isteata si frumoasa. Dar dupa cum cred ca stii pot fi situatii si mai putin fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Eu am o parere destul de categorica in problemele de genul asta: decat un copil nefericit, mai bine deloc. Deja vei avea poate doi copii fara un tata, de ce sa-l mai supui si pe al treilea unui chin?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Alyssa, eu am deschis un subiect la probleme si sugestii, despre veridicitatea povestii tale. Nu am vrut sa iti raspund la subiect, tocmai pentru ca nu am fost sigura ca am dreptate. Imi dau seama ca indoiala noastra te-a ranit. Eu imi cer scuze public si te rog sa nu o iei personal, nu avem nimic cu tine. Sper sa treci cu bine de toate problemele, nu usoare, pe care le ai. Ma bucur ca pastrezi copilasul, nici eu nu as putea face un avort, sper din suflet sa te si descurci si o ai sa vezi ca o sa te ajute Dumnezeu.

Numai bine!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

uite ca ma bag si eu, desi sunt total fara informatii specializate in domeniul asta. O admir pe vikinga pt tot ce ti-a scris si imi pare rau pt ce s-a intamplat in viata ta.
M-am tot gandit de cand ai scris prima data: eu ce-as face? Si am ajuns la concluzia ca o casatorie (care nu degeaba se cheama "casnicie") trece prin momente mai grele si mai usoare, asta fiind un moment nu greu, foarte greu din relatia voastra. Ideea de a-l lasa balta pe el acuma cand are mai mare nevoie de tine... nu prea merge, si vad ca si tu esti de aceeasi parere. Primul pas l-ati facut: ajutor specializat. In timp poate va recunoaste ca e consumator de droguri (daca e vorba intr-adevar de asa ceva, pt ca pana la urma dovezile sunt ... asa si-asa) si acesta va fi urmatorul pas in revenirea pe calea cea buna.
Esti o femeie puternica si FOARTE curajoasa, faptul ca ai renuntat la avort o dovedeste, nu oricine si-ar fi asumat raspunderea asta. Bravo tie, continua asa si iti promitem ca aici vei gasi intotdeauna un sfat, un umar, o mana intinsa si/sau o lacrima de fericire.
Dupa cum vezi sunt multe persoane aici care te admira, lasa supararea si hai la o vorba, cu siguranta te va ajuta.
Multa sanatate si te asteptam!

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

ce bine ca nu l-ai omorat pe bebe. Eu sunt impotriva acestor crime. Este mai bine sa previi dar daca se intampla lasa-l sa traiasca. Cel de-al 2 copil al meu a aparut in cel mai nepotrivit moment si m-am zvarcolit o luna gandindu-ma ce sa fac si ma bucur ca nu am cedatsi acum mai am o minune, un dar de la Dumnezeu acasa.
Despre problema cu drogurile eu stiu ca in general se poate intampla ceva daca mama este alcoolica sau drogata si mai ales daca ia droguri in timpul sarcinii ceea ce nu este cazul.Influenta tatalui e redusa ca daca se drogheaza si a reusit sa obtina o codita vioaie inseamna ca acela este un invingator deci puternic si fara probleme.
iti tin pumnii si fii cu ochii in patru
Flavia

Mergi la inceput