Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Buna dimineata.
Poate sa imi trimita si mie cineva parola de la contul comun?
Noi avem pozici la semnatura - Baby gator - daca vreti sa ne cunoasteti.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Consecventa, ce am spus si ce fac ...

Ce frumoasa mamica cu codite!! Sa va traiasca pustiul, scump!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc pentru parola, am vazut-o pe fetita ta, este foarte scumpa!

Eu am spus buna dimineata pt ca noi suntem cu 7 ore in urma fata de Romania, aici este ora pranzului acum.

Eu am prima intalnire cu moasa pe 29 martie, o sa am cam 6 saptamani atunci, nu va fi nici un fel de control in sensul clasic (daca imi aduc bine aminte de la baietel, primul control l-am avut pe la 9 saptamani si prima ecografie pe la 12). Nu am nici un alt fel de simptome in afara greturile, deja am inceput sa vomit dimineata (cum s-a intamplat si la Aidan) probabil ca o voi duce asa pana la 20 de saptamani cand o sa incep sa ma ingras, la sarcina trecuta m-am ingrasat cam 27 de kg in 5 luni (de la 20 sapt la 42 cand am nascut). Sau poate bebele o sa-mi faca o surpriza placuta si nu o sa-mi mai fie rau? vom vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Seara buna,

Ne-am adunat si noi de pe drumuri, am hranit copilul si de acum ne pregatim de baita(tati) si de spalat pe dinti(eu)

Sunt un pic suparata, ingrijorata, mi-a iesit in coltul gurii un herpes, nu am mai avut din 2008 cand mi s-a umplut buza de sus, in acelasi timp s-a oprit si sarcina din evolutie. Acum nu stiu daca atunci a fost o coincidenta sau o reactie, insa acum tot la asta imi sta capul, daca s-a intamplat ceva. A avut cineva herpes in sarcina si totul a fost ok?

Bun venit burticilor care ni s-au alaturat

Uratica si tu stai ascunsa de emotii?

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara...sunt o vecina de mai-iunie si va mai citesc din cand in cand mai ales ca sunt cateva fete pe care le cunosc inca de cand eram aspirante......MANY am intrat sa iti spun ca si mie mi-a aparut un herpes pe la 8 saptamani de sarcina si mi-a trecut cam intr-o luna, cei drept nici nu am luat nimic si nici nu am dat cu nicio crema, pentru mine era primul herpes aparut in viata mea, sarcina a decurs bine, asa ca nu iti face nicio grija, o sa fie totul bine.
Va doresc tuturor sarcini usoare, sa fiti sanatoase si sa va tineti puiutii in brate la termen.

27+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am chiar acum un herpes la gura si mai mult ca sigur ca am avut si in sarcina cu Aidan, eu fac tot timpul herpes la gura cand imi scade imunitatea. Asta mi-a aparut chiar in ziua in care am aflat ca sunt insarcinata. Il tamponez cu propolis, nu am luat antivirale in sarcina. Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

eu many fac herpes frecvent. si am avut in sarcina trecuta de mai multe ori. nu e nicio problema. numai sa nu faci analize de CMV cu herpes la gura ca poate da rezultate fals pozitive cum am patit eu in saptamana 25 si am innebunit de groaza fiindca insemna infectie primara.
ati scris mult dar n-am apucat sa citesc decat ultima pagina. fi-miu e pe cai mari ca am stat in casa azi, nu-mi da pace deloc. recuperez maine dimi.
si noapte buna buritici

ralu- de bebe albastru si 6+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor, incerc sa ma linistec, dar paranoia este in floare. As vrea sa inchid ochii si sa ma trezesc pe 23.03 cand merg la dr.

Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

eu many fac herpes frecvent. si am avut in sarcina trecuta de mai multe ori. nu e nicio problema. numai sa nu faci analize de CMV cu herpes la gura ca poate da rezultate fals pozitive cum am patit eu in saptamana 25 si am innebunit de groaza fiindca insemna infectie primara.
ati scris mult dar n-am apucat sa citesc decat ultima pagina. fi-miu e pe cai mari ca am stat in casa azi, nu-mi da pace deloc. recuperez maine dimi.
si noapte buna buritici

ralu- de bebe albastru si 6+
i believe in miracles...povestea noastra

NU mai fac analiza de CMV ca am IGG pozitiv(deci am anticorpi)

Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Buna seara fetelor.

Georgia,daca mai ai nevoie si de raspunsul meu: Mie medicul mi-a zis sa iau doar vitaminele prenatale, nu si acidul folic. Vitaminele au 0,8 mg acid folic.

Nici eu nu am nici un fel de greturi, nici stari de rau...deocamdata:)

Abramburika, vroiam sa te imbratisez asa, virtual macar. Imi esti tare draga. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea si te admir pentru curajul de a incerca din nou.

Nu stiu daca am apucat sa va spun ca am acasa un pitic de 4 anisori tare nazdravan si tare zvapaiat. Noi i-am spus asa, pe departe ca ne gandim sa-i facem o surioara sau un fratior. A reactionat bine, zic eu : Ne-a spus sa punem patul lui bebe in baia mare :D ca acolo e loc mai mult.

Va pup. Fugim la baitza .

A! Vreau si eu parola, pls, cand aveti vreuna timp.
Saru`manaaa!

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maryela

Buna seara fetelor.

A! Vreau si eu parola, pls, cand aveti vreuna timp.
Saru`manaaa!

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Ai PM

Multumesc Doamne

Mergi la inceput