Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si eu am decis sa ii spun fetei mai tarziu ... din acelasi motiv, sa stiu ca e bine si eventual si ce e . Deci, cred ca dupa amnio o sa ii spunem, daca e totul bine.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Georgia,

Mie de la clinica mi-au spus sa iau 0.8 mg in primele 10 zile de la primul test de sange pozitiv, dupa care sa raman pe o doza de 0.4 mg cel putin primele 4 luni. Prima analiza am facut-o la exact 28 de zile de la UM. Mie mi-au spus drs ca si Utrogestanul ajuta in paralel la formarea sist nervos al bebe-ului.

altmitenri, eu de ieri am niste greturi de abia ma tin pe picioare iar pofta de mancare ioc!

mai revin o data cu rugamintea sa ma treceti pe listuta si pe mine : UM 6.02, DPN 14.11.2011. Multumesc frumos!

5+

Mergi la inceput

bianca - gata, esti pe lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

brambu,
am citit povestea ta... eu numai am dreptul sa spun nimic despre suferinta mea de la sarcina oprita in evolutie... e ca un fir de nisip intr-un ocean pe langa prin ce ai trecut tu!
ai toata admiratia mea ca ai reusit sa-ti pastrezi speranta si sufletul plin de caldura dragostei!
acum am inteles de ce ai spus ca stii de terapie intensiva! si la mine a fost greu si doctorii nu prea ne dadeau sperante si clatinau din cap dar pana la urma a fost bine!

+5
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

multumesc bianca pentru raspuns!
eu iau si utrogestan asa ca sa zicem ca as fi acoperita!

eu numai stau mult la office! vine sotul sa ma ia in curand!
va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa!

+5
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

georgi - multumesc din suflet . Nuuu, am mai spus eu, suferinta e aceeasi, nu se masoara nici in cate zile a trait puiul, nici cat de grava era sau nu boala de care suferea, pt. o femeie, mama, pierderea unui pui e cea mai grea durere. Din pacate am reusit sa inteleg asta pe pielea mea, de curand. E tare greu de dus o astfel de durere, de aia si temerile mele acum. Incerc eu sa le ascund, sa fiu tare (pt. ca mai am un copil la care sa ma gandesc), dar in sufletul meu e varza. Si numai cine a trecut prin asa ceva poate intelege durerea si siferinta. Nu doresc la nimeni, dar abia acum inteleg pe deplin ca altele sunt problemele decat eu stiu ... kg in plus in sarcina, greaturile etc. AM inteles adevaratul sens al dorintei unei gravide, de a da nastere la un copil sanatos.

Si durerea mea a fost nu atat pierderea fizica a copilului, sa zicem ca aia, cu trecerea timpului inveti sa o accepti cumva. Ci stergerea acelui instinct matern care creste zi de zi, timp de 9 luni cat ne pregatim sa fim mame. Cand te trezesti cu bratele si sufletul gol dupa cele 9 luni minunate si pline de dragoste.

Nu imi ramane decat sa ma rog lui D-zeu sa aiba grija de noi de data aceasta si sa sper ca asa va fi. Ceea ce doresc la toate burticile de la odisee, sa isi tina puiul sanatos in brate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata.
Poate sa imi trimita si mie cineva parola de la contul comun?
Noi avem pozici la semnatura - Baby gator - daca vreti sa ne cunoasteti.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

georgi - o seara placuta si tie!!

Ma duc sa ma joc cu fata, ma solicita ...

Pe maine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Buna,
Ma inscrieti si pe mine va rog in listuta?
UM 04.02.2011
DPN 11.11.2011
Am deja un baietel de 5 ani si pentru ca prima sarcina a fost extrem de dificila sunt putin ingrijorata, sper sa nu semene sarcinile...
Deocamdata sunt surprinsa ca nu au inceput greturile :))
Mi-am dorit foarte tare a doua sarcina si Dumnezeu a vrut sa se intample dupa 8 luni de incercari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxycod

Buna,
Ma inscrieti si pe mine va rog in listuta?
UM 04.02.2011
DPN 11.11.2011
Am deja un baietel de 5 ani si pentru ca prima sarcina a fost extrem de dificila sunt putin ingrijorata, sper sa nu semene sarcinile...
Deocamdata sunt surprinsa ca nu au inceput greturile :))
Mi-am dorit foarte tare a doua sarcina si Dumnezeu a vrut sa se intample dupa 8 luni de incercari.

Esti pe lista!! Bine ai venit!!

Si acestea fiind spuse, chiar ca plec acum ... o seara placuta, iarasi!!

Mergi la inceput