Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
baby_r7 spune:
am reusit sa ma programez la echo si la control luni dimineata.......sper sa vin cu vesti bune!!!
multumim pentru primire si sper sa venim definitiv aici saptamana viitoare
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..
Poze Maya-Alexandra
IuliaCospy spune:
Apropos de doctori, povestea mea e destul de lunga la acest capitol. La Sara am fost initial la dr. Ciltei, care ma mai vazuse pt ovare polichistice si un chist mare cu un an inainte sa raman insarcinata. Apoi la dr. Mistoi, pe care o iubesc pur si simplu - e foarte deschisa si pot vorbi orice cu ea - m-am dus pt ca e medicul meu de multi ani, plus ca e la policlinica de care apartin si pot sa ver retete si concedii.
Din pacate nici una din ele nu m-ai asista la nastere, deci m-am mutat la dr. Pirvu de la Elias, de care am fost foarte multumita si care mi-a urmarit toata sarcina.
Numai ca nici de el n-am avut parte, caci in saptamana in care trebuia sa nasc s-a inchis maternitatea de la Elias pt dezinfectie. Asa ca m-am mutat cu arme si bagaje la dr. Suciu de la Polizu, de care la fel am fost foarte multumita. Acum tot la el merg si sper sa fie totul ok.
Daca intereseaza pe cineva date de contact pentru vreunul din ei, dati-mi de veste!
Pup!
Iulia, mami de Sara Andreea si 7+
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
georgia79 spune:
Eu am senzatia ca vorbesc singura!
Poate mesajele mele apar mai tarziu si numai citeste nimeni din urma?
+5
mami de Iustin 09/04/2009
georgia79 spune:
apropos burtici,
are vreuna dintre voi crampe?
nu sa mori de durere dar suparatoare si mai ales ingrijoratoare pentru mine!
Eu la prima sarcin n-am avut asa ceva!
+5
georgia79 spune:
si inca o intrebare... poate scap de moderare cu atatea mesaje
aveti cumva si secretie albicioasa mai abundenta?
scuze de detalii...
+5
abramburika spune:
rox - ma bucur ca ai reusit cu eco, sa vii cu vesti bune si acte in regula de gravida !!!
Eu nu stiu sa dau sfaturi de dr. din Ro, doar daca nu e interesat cineva de dr de la Milano .
Cam cum e aici sistemul ... cel putin cum am procedat eu la sarcinile anterioare. Am mers in privat la un dr. pt. eco (lunar), analizele de sange si altele le-am facut la stat, morflogicele si alte eco, la privat (dar la alt dr., nu la ginecologul meu), nasterea la stat, la spitalul unde era ginecologul meu. Insa aici nu te asista dr. tau care iti urmareste sarcina, ci dr. de garda, iar daca nu sunt probleme, nasti cu moasa . Cezariana la cerere, nici vorba ... decat daca sunt probleme in timpul nasterii cu mama si a copilul. Dar nici nu platesti vreun ban la spital, la nastere, spagi sau altele.
Nu zic ca-i sitemul cel mai bun, m-am obisnuit asa, pt. mine e ok asa. Numai sa fie bine.
Unde mai pui ca la prima nastere am avut un noroc chior, era de garda tocmai dr. meu care imi urmarise sarcina. Deci, am nascut practic cu el (era pe-acolo, venea in control, ca nu au fost probleme, deci am nascut cu moasa).
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia79 si inca o intrebare... poate scap de moderare cu atatea mesaje aveti cumva si secretie albicioasa mai abundenta? scuze de detalii... +5 mami de Iustin 09/04/2009 |
georgia - da, poate de aia ai avut senzatia ca vb singura ca televizorul, erai sub moderare si mesajele iti apareau decalate. De acum vor aparea in timp real, ai depasit cele 10 mesaje moderate.
Cu acidul folic, ce anume? Eu am zis ca iau 5 mg/zi. Asa mi-a zis dr.
Si da, secretie albicioasa am si eu ... mai mult decat de obicei. SI nu tin minte sa fi avut asa la sarcinile trecute. Am sa il intreb pe dr. cand merg la control.
Crampe am ca la ciclu asa ... suportabile. E de bine, se pregateste uterul, se largeste, se mareste ...
georgia79 spune:
Mersi mult de raspuns brambu!
Cu acidul folic: eu am citit ca este necesar in sarcina 0,8 mg/zi.
Si cum nu vreau sa merg la doctor pana la sfarsitul saptamanii viitoare vroiam sa ma asigur ca e suficient.
Tie ti-a zis doctorul 5 mg?
Mersi frumos inca odata. M-am mai linistit si cu crampele si cu secretia. Nici eu nu am avut la sarcina anterioara si nici la cea oprita in evolutie aceasta secretie. Si sunt f. sigura ca nu e altceva intrucat este albicioasa si nu are niciun miros.
+5
abramburika spune:
Da, mie mi-a zis 5 mg. La tel. am vb pana acum cu dr., nici eu nu am ajuns inca la vizita/eco. Poate restul il mai iei din alimentatie, nu stiu, presupun.
Da, exact asa e si la mine secretia aia, cu aspect mucilaginos (scuze de detaliile astea tehnice ). Stii tu ca se spune ca nici o sarcina nu se aseamana cu alta, chiar daca e vb de aceeasi persoana. Asa ca, le iau si eu ca pe semne noi, specifice sarcinii.