Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Buna fetelor....bun venit noilor gravidute...vad k ne inmultim:)
Eu iau utrogestan 100mg de 2 ori pe zi si Natalvit o data pe zi....eu am fost in data de 10 la doctor si mi le-a prescris pt o luna....in 28-29 merg iarasi cu rezultatele la analize si o sa-l intreb cat mai trebuie sa le iau...va pup si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Petro te dulce..momentan pana voi merge la echo sa vad inimioara lui bebe si sa ma conving ca este bine doar am venit in vizita .
tu ai mers deja la echo???
Buna la toate gravidutele.cu asta trebuia sa incep....., suntem fericitii parinti de o printesa micuta.........in august face 3 anisori si de ieri avem in posesie un test pozitiv.......cu bebe2 speram sa fie bine si sa ma alatur voua.....DPN-ul ar fi 20 noiembrie daca totul va fii bine.
pe abramburica o cunosc si de aceea mi-am facut curaj sa intru la voi desi inca nu am ajuns la echo........si sunt un munte de emotii
dupa ce voi face echografia si sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine o sa va dau si eu datele mele sa ne treceti in listuta.
Sa aveti o zi cat mai frumoasa in continuare!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Bingo!! Iata si ce-a de-a doua graviduta despre care va spuneam!!

rox - bine ai venit!! Sarcina usoara!! Bine si-asa, cand vrei sa ne spui sa te trecem pe lista.

NU am fost inca la dr., am programare pe 6 aprilie. E mult tare pana atunci ... tu cand mergi la dr?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

bun venit fetelor noi, georgiana si roxana! sarcini usoare si la termen
fetelor mi-am luat inima in dinti si mi-am facut programare la Herghe pt morfofetala de trim1 pe 6 mai.m-am tot sucit si invartit, faza e ca eu vreau musai la el si stiu ca daca mai astept pana mi se linistesc mie toti gargaunii nu mai prind loc. si asa n-am gasit in saptamana 12+ ci doar in 13+. eu la sarcina trecuta n-am facut dublu test, am facut triplu. acum as vrea sa fac dublu. pana in ce saptamana se face? e ok o eco la 13+2zile?

ralu- de bebe albastru si 6+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumesc ptr. raspunsurile legate de acidul folic. Am intrebat ptr. ca mie de la clinica mi s-a recomandat 5mg la 2 zile sau daca am de 1mg, 0 zi sa iau 3, alta zi 2. Evident ca ma incurc si am decis sa iau 5mg/zi, imi era teama sa nu fie prea mult. Am fost sunata de la clinica ptr. programarea din 23.03 sa stabilim ora. Daca era dupa mine ma duceam la 6 dimineata, dar asa sunt programata la ora 9, cred ca sunt prima pacienta. Sunt un pachet de nervi, o stare de neliniste si toate cele pe capul meu. Credeam ca la a IIa sarcina o sa fiu mai relaxata, dar nu este asa

Buna venit gravidutelor care ni s-au alaturat azi

Ralu eu sunt si mai dusa, am facut programarea de morfofetala trim. 2 la dr. Pop. Am facut de acum ptr. ca data trecuta eram in sapt.8 cand am sunat si nu am mai prins loc in per. dorita, acum am programat in sapt.22. Eu cred ca este ok cum ai programat tu la Hergelegiu. Eu parca acum as vrea sa fac numai dry test, are acuratete mai mare decat DT si TT, sa vedem ce zice si dr.
Azi nu putem scoate piticotul afara, probabil il duc la prietena lui, care sta la curte si pe o terasa acoperita are jucarii de exterior(tobogan, casuta, leagan), sa poata sta la aer 30 min. apoi in casa sa se alerge un pic. Se cam ciomagesc trebuie sa stam intre ei.

mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

mersi ralu pentru urarea de bun venit.
many eu citisem ca in sarcina sunt necesare 0,8 mg de acid folic.
Eu atat iau.
Ai idee de ce ti-a prescris 5 mg?

+5
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Eu la sarcina anterioara ( cea oprita in evolutie) am fost in primele 7 saptamani pe la vreo 5 doctori.
Asta pentru ca nu ma simteam bine, aveam contractii si dureri f mari, si dupa ce mi-a descoperit hematomul am mai fost la un doctor sa vad ca sigur e asa, apoi la al 2 lea ca sa vad daca a trecut.
Eu in perioada respectiva lucram la Ploiesti si n-am putut ajunge la medicul meu.
Am ajuns si la el in final la 7 saptamani cand totul era in regula dar s-a oprit in evolutie la 1 saptamana dupa iar eu am aflat abia la 11,5 saptamani. abia asteptam sa fac eco de 12 saptamani si n-am mai apucat!
De data asta am zis ca numai vreau la doctor pana mai tarziu. De aceea am luat acid folic cum am citit.
La eco m-am dus si asa cu strangere de inima dar dr. era buna prietena si am avut incredere in ea.

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

cica a aparut, recent(cam de un an pe la noi, maxim), un DT care e mai special si mult mai acurat, in care faci test de sange pe la 9 saptamani si ecografia intre 11-13...cica e taticul testelor...in fine, eu la asta speram. vedem daca ma incadrez cu programarea, daca nu, o sa merg la alt ecografist, cica e unul meserias si la CMU

ralu- de bebe albastru si 6+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Petro eu inca nu am dr.........deci inca nu mi-am facut programare.
momentan dorm pe mine si astept sa gasesc un dr. bun.
m-am hotarat sa nu ma duc la dr. Strajan de la Elias cu care am nascut-o pe Bianca si sunt in cautare de doctor.....deci fetele din Bucuresti astept sugestii
cineva mi l-a recomandat pe dr. Tariq de la spitalul judetean ilfov.fostl titan.
este vreuna dintre voi la el??

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Maya-Alexandra

Mergi la inceput

Eu il recomand din toata inima pe dr. Dumitrascu de la Spitalul Universitar.
Este super pro, si datorita lui sunt inca in viata si eu si bebelul meu de aproximativ 2 ani.

+5

Mergi la inceput