Ce citim azi?
Raspunsuri - Pagina 32
dulcetica spune:
Hai ca ne-am revenit! Azi a luat fb cu steluta,la mate.Iar e liniste la noi in casa.
Mi-am luat Milan Kundera-Cartea risului si a uitarii.
Am intrat pe subiectul cu Sotron,dar conversatia e pe 5 pagini ,insa fara o dezbatere reala,asa ca as fi putut incepe si eu , azi.
reginai30 spune:
citesc repede repede ca o sa para si filmul si sunt nepregatita Zori de zi- din seria AMURG de Stephenie Meyer !!!!
beshter spune:
Bai, am terminat o carte ...cutremuratoare, daca mi-e permis cliseul. Se numeste Monster Love si e scrisa de una, Carol Topolski, care cica e psihoterapeut, despre unii care se iubesc atat de mult si formeaza o unitate atat de etansa incat isi omoara copilul.
Am terminat-o ieri dar am inca o senzatia maloasa si baloasa, asa incat o exorcizez acum. Daca o vrea cineva, o fac cadou ca nu vreau s-o tin casa.
Cartea e foarte prost scrisa, adica e consumerism si fast-food in cel mai bun caz. Cucoana asta nu cred sa fi luat o nota prea mare la creative writing. Dar rezultatul e tulburator si neplacut in acelasi timp, ca un miros persistent de naftalina.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Laura25 spune:
Eu ma delectez cu Salman Rushdie – Harun si marea de povesti.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
roxanaz spune:
doamnelor, stiu ca n-am mai dat pe aici de o vesnicie, am nevoie de ajutorul vostru acum.
pe scurt, vreau sa ii iau sorei mele de craciun carti. si aici intervine greul. e o persoana foarte realista, total focusata pe cariera, si are o biblioteca imensa de non-fiction. asa ca vrea ceva fiction. ce sa aleg????
Viviana, ziceai de Ruiz Zafon - cred ca am sa incerc. ai vreo indicatie mai speciala?
nu ma cramponez de traducerile in romana pentru ca am descoperit bookdepository.co.uk, cu livrare gratis, e chiar o afacere.
deci, va rog... idei
Roxana
Laura25 spune:
Roxana, daca crezi ca i-ar place o poveste fantasy superba (fantasy, dar nu SF, cu persoanje foare bine conturate si cu personalitati/caractere foarte realiste) poti sa ii cumperi toata seria "Cantec de gheata si foc". E pachet-cadou pe site la Nemira.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ioana_Pos spune:
OFFTOPIC
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz bookdepository.co.uk, cu livrare gratis, e chiar o afacere. |
Roxanaz, in seara asta esti persoana mea favorita din toata lumea! (ok, dupa fi-mea, si Balaur, si mama, si tata, dar oricum, top 5 ) Nici nu iti imaginezi ce acrobatii faceam cu amazonul sa imi livreze la un amic in UK si de acolo trimise cartile prin pile in Ro. Offf.
roxanaz spune:
hehe Ioana imi pare foarte bine, si eu am primit pontul de la o pretena si l-am tot difuzat. dar sa stii ca am luat si de pe amazon.co.uk, si amazon.fr, ei livreaza in Ro!
Laura, nope, prea fantasy pentru ea.
l-am prins doar 10 minute acum o saptamana pe Stelian Tanase prezentandu-si pe tvr Cultural ultima carte. ma duc sa vaz daca e pe humanitas... suna interesant!
edit: aceasta este cartea www.libhumanitas.ro/stelian-tanase-moartea-unui-dansator-de-tango-trei-2011.html" target="_blank">moartea unui dansator de tango
R
Mik spune:
Am citit ce-a scris Laura si nu ma pot abtine sa nu-i sugerez Roxanei pentru sora ei (cea realista) : Harun si marea de povesti. Mie mi-a placut si m-a facut sa ma simt mica.
Lecturi in curs : Sotron si Tunelul de Sabato (asta e in spaniola pentru cursul de marti) si Florica Cimpan "Geometrii neeuclidiene".
roxanaz spune:
Mik, merci, o are. si mie mi-a placut enorm. mai ziceti pliiiz sunt in negura disperarii
R