Ce citim azi?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ma faci curioasa... ce chestii? Vrea sa largeasca orizontul cultural al danselor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Eh, ia si citeste!
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ouch! OK, ma bazez pe iertarea asta a ta, asa fara alte date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Da mai, dar acum il apreciaza Mihaela Radulescu si toate redactiile glossy... Eeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Gata, tocmai mi-au sosit miile de pagini ale lui RR Martin. Am mai cumparat si Eleganta Ariciului, tot pe aici am citit despre ea (cartea) insa nu-mi amintesc daca de bine sau nu. dar voi alfla.

Din cauza unei contractii musculare in piept azi noapte am stat doar in fund. Era singura pozitie in care nu simteam durerea si putem respira. In fund sau in picioare. Asa ca am profitat de o asa "oferta" si am citit toata noaptea... ca pe vremurile bune. Am terminat "Imparateasa Orhidee" o carte pe care o recomand, nu neaparat pentru stil cat pentru continut si ii dau 3*** 1/2 si acum continuu cu "Ultima Imparateasa" roman in care sper sa aflu mai mult despre China si dinastiile ei.

Va pup!


Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3


Spor la RR, Carmina !

Cat despre "Eleganta ariciului", e de binisor, dupa parerea mea. Cu niscai pretentii, un pic telenovelistica, dar totusi emotionanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

MC nu putea sa termine - de fapt nu putea incepe - Orbitor3. A avut un blocaj de 4 ani si mai bine in care n-a scris un rand, in afara de textele din Elle si articolele din Jurnalul National. S-a hotarat sa scrie ceva ca sa nu uite cum se scrie. A rafistolat bucatile din Elle si asa a iesit 'De ce iubim'.

Din Jurnal: S-au vandut 80 000 de bucati din De ce iubim...Voi avea mereu o carte necitita, dar citata, 'Orbitor', si una citita de toti si necitata de nimeni, 'De ce iubim femeile'.

Mai tarziu: Sa nu mai vorbim de chinul si framantarea pe care 'De ce iubim femeile' mi le provoaca mai departe. De o tot mai nasoala uneasiness in privinta scrisului de articole, de neplacerea de a ma intoarce la facultate, intre studentii care-si vor da seama de nulitatea mea, de pietrificarea creierului meu.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

MA dusei si eu ieri la libreria () din drum sa-mi cumpar zenu' (ca ma facurati curioasa, desi mie nu-mi place cine-stie-ce cartarescu, dar cred ca nu-mi place dintr-o prejudecata - care prejudecata nu se trage din "de ce iubim femeile") si, mai ales, viata amoroasa, ca simteam nevoia.
10 minute mai tarziu ieseam din librarie - fara zen, ca am uitat intre timp de ce am intrat, dar cu:
- viata amoroasa (prin urmare memoria mea de scurta durata functioneaza la 50%)
+ serghei dovlatov "geamantanul"
+ gertrude stein "autobiografia lui alice b. toklas"
+ luigi pirandello "exclusa"
+ jmg le clezio "raga"
+ alain robbe-gillet "un roman sentimental" (din care am citit o mare parte ieri la o terasa)
+ agatha christie "tragedie in trei acte" (in anii de facultate am citit a.c. - "opere complete" - erau "cartile de sesiuni", dar asta ori mi-a scapat ori, mai degraba, nu a fost editata in epoca.)


partea naspa e (in afara de faptul ca sunt bookshopaholica) CA EU AM DE INVATAT si mi-am bagat ispita-n casa. mooor, am imens de invatat, timp nu mai am, sunt intr-o semipanica - va rog eu, trimiteti-ma la invatat cand ma vedeti pe-aici si tineti-mi pumnii pe 14 septembrie.


despre "eleganta ariciului" - pe mine chiar ma bate gandu' ca, peste 20 de ani si o stralucita cariera juridica , sa ma fac portareasa (nu as putea sa ma retrag la tara, nu-mi place la tara, io-s de-aia adaptata la betoane) si sa citesc ce n-am avut timp din cauza stralucitei cariere sus-mentionate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Multumesc Mihaelka
Mie imi place Cartarescu mult de la Nostalgia. Din Orbitor am citit doar aripa stanga si am tot asteptat si restul fluturelui, cu impresia clara ca am intalnit cel mai breaz scriitor roman.
Pana am reusit sa-mi cumpar volumele 2 si 3, m-a pus incornoratul sa citesc de ce iubim femeile si de atunci nu am mai gasit chef sa-l citesc. O prostie daca ma gandesc mai bine

Cora spor la invatat! Iti tin pumnii.
Si eu trebuie sa invat, am doua examene in septembrie, deh... mi-am lasat cate unul din fiecare sesiune... cele mai plictisitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mie nostalgia mi-a placut pe alocuri. dar 1.000 de puncte pentru forma editiei care a aparut cu gazeta sporturilor, m-a incantat formatul propus:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

dar jurnalele mai vechi (Jurnal I si II) ale lui MC le-ati citit? (eu n-am apucat ).
dar Levantul? (il recitesc de cate ori il vad )

ufff, mi-a scapat editia cu pricina din nostalgia, vad acum ca a fost intr-adevar tare faina... au mai scos si altceva in acelasi format?

si, corapina, nu pot sa nu te iau la rost: deci cum adica faci tu sa iesi de la serviciu, cumperi carti si stai cu ele la terasa??? de unde atata lux pe domnia ta?? sau mai pe scurt: ce le-ai facut copiilor ?

Mergi la inceput