Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 8
Lia73 spune:
neata fetele
draguta LA MULTI AAAAAAAAAAAAAAAAAANI
sa ne traiesti si bebelin in dar sa primesti
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5
lucianamoga spune:
La multi ani Draguta!
Sa fi sanatoasa si sa ai un cat de curand sanatos !
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
draguta LA MULTI ANI!!!
sanatate,fericire si noroc la nivel maxim si un bebelush cat de repede
www.eden4flowers.co.uk/upload/product/large/Sophistication-th5.jpg" target="_blank">un buchet de flori din partea mea
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
elenusht spune:
Am fost aseara la dr. Albu Dragos sa vedem ce si cum si mi-a dat o lista de analize lunga cat o zi de post pe care trebuie sa le fac! Noroc ca mai aveam eu din ele facute ca altfel...ma va ruina! I-a dat si sotului de facut spermograma si spermocultura. Cand a auzit asta el a zis ca nu face nimic si gata! S-a mai gandit peste noapte si dimineata a zis ca face si el analizele astea, dar sa-i duc eu recipientul la clinica Bun si asa....decat deloc! Trebuie sa fac si HSG in ziua 8, ma voi programa, analize hormonale...mama, mama, dar macar asa elimin orice urma de suspiciune si stiu daca avem sau nu ceva. si mi-a zis ca ar fi bine sa mai slabesc (asta stiu ca e o problema...dar am inceput sa tin cura, sa fac exercitii...)
Va pup fetelor!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta neata fetele astazi dau de baut si de ziua mea tuturor |
LA MULTI ANI DRAGUTAAAAAA!!!!
sa fi sanatoasa si iubita si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!!!! SI BEBE LA PURTATOR CAT MAI RAPID
Vreau su eu spaghete:(
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 10+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ancadragoman spune:
draguta la multi ani!!!
Elena eu iti recomand ca in prima faza sa faci hsg si sotul spermograma ,dupa hormonale si restul cand elimini cauzele astea mari.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!