Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Lore sa fie intr-un ceas bun. Vezi k DD nu te-a uitat!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Corina, CM este de 32-33 de zile. Poate o sa avem amandoua II liniute peste aproape doua saptamani
La tine cat dureaza CM?

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

cred ca suntem in aceesi perioada..eu cam 33 zile
singura exceptie: luna trecuta 28 zile, niciodata nu l-am avut atat de scurt

eu NU il astept ca de obicei..cam 33 zile

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, poftiti la cafeluta

eu am intrat un pic inainte de a pleca la munca
vb diseara
sa aveti o zi frumaoasa

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Neata fetelor
Imi pare rau ca v-am tinut pe jar, dar am fost plecata ieri de dimineata pana la 23 aseara, si bineinteles cand am ajuns acasa bebe mi-a facut show la mancare.
Suntem bine, am crescut mai mult decat ma asteptam :D, de la diferenta de 18 zile, este o diferenta de 6 zile de la um, adica in loc de 10 saptamani azi, am 10 saptamani si 5 zile si o activitate cardiaca de 174 bpm. Chestia gelatinoasa era vorba de o secretie care pana la 11 - 12 saptamani am inteles de la med. ginecolog ca e normala si nu e dopul sau ce credeam si eu. Colul este perfect inchis si lung.
Nu stiu cine m-a intrebat de contact sexual. Da am avut in urma cu o saptamana dar protejat stiu si eu ca nu e voie sa patrunda gigei la bebe

-ici multi de molipseala si scuze de raspunsul meu asa tarziu

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 10+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata
am luat si yo o cafelutza
Alina ma bucur ca esti bine
Ela te-am trecut pe listutza

-ici tuturor
O zii faina va doresc

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

neata fetelor felicitari fetelor care au venit cu liniutele sa va dea DD copii sanatosi si la termen ;eu tocmai ce mam intors din tara am fost 2 saptamini si acum sila greu;de citit din urma nu prea am timpcred ca pe simbata si de luni iar pe forummmmmmmmmmdeabia asteptam sa intru sa va vad liniutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata dragelor,
haideti la cafea

ma uit pe geam si ma gandesc: daca era ieri si vremea urata eram la fundul butoiului...
acum sa zicem ca doar n-am chef de nimic dar nu sunt ca ieri in depresie

va pup,
ma duc in urma sa va citesc

In curand burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Lore chiar ma bucur pentru tine, stiu ce inseamna sa nu ai servici.
Acum va las ma duc la culcare ca ma simt rau.
Noapte buna.

offfff
si eu stiu
e groaznic
am avut vreo 2 ani de lipsa de munca si nici nu gaseam decat chestii care nu ma reprezentau

ajunsesem la niste imprumuturi de la prieteni de mi-era rusine sa mai ies din casa

bine c-a trecut....

Lore felicitari inca o data!

In curand burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata eu sunt foarte, mi-am facut un test azi dimineata si mi-a iesit tot negativ si plus de asta aseara m-a luat o durere in furca pieptului si in partea stanga la inima de nu mai puteam respira.Nu ma stiu cu probleme cardiace dar ieri mi-a amortit de vreo 2 ori mana, sotul ma cearta sa ma duc azi la medic dar nu stiu daca pot ca azi trebuie sa fiu la scoala numaidecat.Durere in piept aveam de la refluxul esofagian si inceputul de ulcer dar sa nu pot respira si sa stau in pat nu mi s-a mai intamplat.De la 7 de cand m-am trezit am avut iarasi vreo 2 intepaturi de inima, parca nu eram eu destul de suparata ca nu gasesc un test cu 2 liniute acum vine altceva.Termin mancarea si dupa ies in oras daca gasesc pe dc care il vreau eu la EKG il fac astazi daca nu maine.
Sper ca nu v-am suparat prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata!Iau si eu o cafea asa in graba!
Multumesc
Ela bine ai revenit , si-mi pare rau pentru testul fals pozitiv , dar sa sti ca , cu fiecare luna care trece esti mai aproape de bebelul tau.Pacat ca ai stat retrasa un timp , pentru ca noi te-am fi sprijinit si ai fi iesit poate mai repede din depresie
Bella ma bucur ca te-ai linistit si tie si la minunea din burtica
Alina si pentru tine ma bucur ca esti bine si tu si si pentru voi
Lorena FELICITARI pentru job.Vezi cum intra lucrurile pe drumul cel bun?Sunt fericita pentru tine
Moni va fi bine , ai sa vezi , si : NU AI VOIE LA BUTOI

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput