Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Ela82 spune:
Fetelor, ma ajutati si pe mine?
Cum imi introduc semnatura in mesaj? Am tot cautat pe site dar mi-am prins urechile pe aici
gabyv spune:
Ela Bine ai revenit. Uite asa:
Cum fac sa-mi apara semnatura cu font si culoare diferita?
Pentru a adauga o semnatura mesajelor pe care le postati trebuie mai intai sa va creati una, lucru pe care îl puteti face accesandu-va profilul personal (in meniul din stanga paginii).
In profilul personal aveti un tab "Semnatura" unde scrieti textul dorit ajutandu-va de optiunile de editare.
Pont: Incercati sa va compuneti semnatura in timp ce raspundeti la un subiect, pentru a avea la indemana toate optiunile si tag-urile pentru personalizarea semnaturii. Astfel, puteti selecta textul sau o portiune de text si ingrosa, inclina, sublinia, taia cu o linie, mari sau micsora corpul de litera folosit, puteti schimba culoarea sau asezarea in pagina, puteti insera un link sau chiar un emoticon, functie de imaginatia si preferintele voastre.
Cand doriti sa probati semnatura creata, copiati tot in fereastra Semnatura din "Profilul personal" si apasati butonul "Vizualizati".
Despre listuta, asteptati amandoua sa vina cineva care deschide capitolele.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
bellasamoyed spune:
fetele mi-a iesit betaaaa
avem 173,48 de la 54, 14 luni...deci sa triplat.
are mami bebe cuminte sta acolo linistit si creste mare
fetele va iubesc pt sustinerea pe care mi-o aratati
nu stiuc e m-as face fara voi
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +5
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela82 Buna fetelor, ma mai tineti minte? Eu sunt una din fetele care acum aproximativ o luna si jumatate anuntam o a doua liniuta la un test de sarcina, liniuta care ori o fi fost doar in mintea mea, ori... nu mai stiu, ca peste 3 zile mi-au venit rusii Am fost intr-o mare depresie si mi-a fost si jena sa mai intru pe site, dupa ce voi m-ati felicitat la mom respectiv... De atunci a mai trecut un CM si tot nimic... si fiecare zi ce trece parca ma face sa ma infund si mai tare in butoi... nu inteleg ce se intampla, doctorii zic ca suntem ok si cu toate astea ramanem doar cu sperantele in fiecare luna. Astazi am fost iarasi la medic si mi-a recomandat sa facem cariotipul genetic si eu si sotul, tinand cont de faptul ca anul trecut in august am avut o sarcina fara embrion. Si mi-a mai recomandat sa fac si prolactina, progesteronul si proteina S in ziua 21 a CM. O sa le facem si pe astea, poate o sa fie un pas inainte spre minunea noastra, pe care o asteptam cu mare drag... Bella, multe felicitari pentru minunea ta, stiu cat de mult iti doreai si uite ca DD ti-a ascultat si indeplinit dorinta. Eu zic sa stai linistita, ce e mult prea devreme sa se vada ceva, sarcina din cate stiu se vede la 5-6 saptamani si nu uita, ca in acest stadiu, fiecare zi conteaza, asa ca in cateva zile cu siguranta se va vedea bebele la ecografie. Eu te sfatuiesc sa nu te mai stresezi atat de mult, pentru ca iti faci f mult rau si ii faci si lui bebica rau si nu este ceea ce vrei. Mai asteapta cateva zile si o sa vezi ca totul va fi bine. Felicitari si tie Ioana-Iasi, sa ai o sarcina usoara! Va pup pe toate si sper sa anuntam cu toatele in curand marea veste, poate o sa ne auda si noua DD rugamintele! |
Multumesc frumos ela...imi pare tare rau ca la tine nu a fost sa fie, tot timpul exista si luna viitoare.ai atate aexemple de fete luptatoare in topicul asta, i-a exemplu de la ele!
pana atunci pupicei de molipsire
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +5
sarah199065 spune:
citat din mesajul lui bellasamoyed fetele mi-a iesit betaaaa avem 173,48 de la 54, 14 luni...deci sa triplat. are mami bebe cuminte sta acolo linistit si creste mare fetele va iubesc pt sustinerea pe care mi-o aratati nu stiuc e m-as face fara voi Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +5 |
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
sarah199065 spune:
citat din mesajul lui nouasnrs Multumesc ca m-ati pus si pe mine pe prima pagina |
si eu va multumesc!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
gabyv spune:
Vezi Bella, te ingrijorai degeaba. poate sa ia si la mine.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC