Aspirante optimiste (654)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Monique77 spune:
fetele m-am intors de la doctor
nu am rana pe col
si, in acest caz trebuie sa aprofundam investigatiile sa
vedem totusi radacina aia 53 de unde a aparut
i-0am zis ca incercam bebe si mi-a zis sa asteptam atunci pana ce trece
menstra si apoi sa ma duc lka Giulesti, la el sa facem urmatoarele:
- aspirare de mucus de pe col (sau ceva de genul asta)
- mycoplasma si ureaplasma din nou (dupa tratamentul de an tibiotice sa ne asiguram ca au disparut)
- papanicolau din nou
o sa stau deci mai departe in suspans odata pana ce vine menstra, sau nu, apoi, daca vine menstra pana fac analiza si aflu rezultatul
nici nu stiu daca sa ma bucur ca nui s-a vazut nimic pe col sau sa ma sperii sa n u fie altceva mai greu de dibuit si mai grav
voi ce faceti?
hai ca ma apuc sa va citesc din urma
In curand burtica
nouasnrs spune:
Fetelor, stiti ceva de Alinabu. Era cam bolnavioara aseara si zicea ca se duce azi la doctor. Eu o tot caut sa vad ce a facut dar am vzut ca nu a scris nimic :(
lorena_86 spune:
bella, luni ti s-a recoltat la 8 dimineata si azi la ce ora?
mai tarziu?
moni, eu zic ca e bine ca nu ai rana pe col ca ai trebuia urgent electrocauterizata ca daca nu face probleme mari....inclusiv pierderi de sarcina
eu zic sa te linistesti
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
corina_s spune:
buna seara
ce fac fetele?
vad ca am ce citi, ma apuc de lecturat
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Mihaelafalt spune:
Gagici ce faceti?
Bela vezi ca iti trebuie bataie ca stresezi bebele.Ia si te linisteste ca nu e nimic rau.
Alinabu ce faci cum te simti ca nu ai mai intrat sa ne soui ce s-a intamplat.Are cineva cum sa ia legatura cu ea?
Ioana iasi ce faci?Cum e cu starile de gravideala?
Nu vrei sa mai treci pe la noi poate te induri sa ne dai si noua niste de molipseala si sa ne iei dupa tine la odisee.
nouasnrs spune:
Buna Mihaela
Fetele vorbesc mai mult ziua dar eu nu pot ca nu am timp la servici asa ca acum de ceva timp incoace eram singura pe aici ce bin ca ai venit Ce faci ?