Puiuti de Sept-Oct 2011 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
camady spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
ziceti macar ca nu stiti sa nu ma simt ca vb singura pe aici ![]() |
Jade eu n-am facut dublu test. Urmeaza sa fac triplu test. Nu stiu sa interpretez rezultatele. Despre mine pot sa va spun ca acum am terminat audientele...........n-am ajuns la wc sa vad ce mai e. Mi-e si frica.
15+si mami de Razvan 7 anisori
Dbunny spune:
Ma amuz cand citesc cum planuiti sa luati kilogramele...primele luni x, apoi y kg
.Corpul uman e mai inteligent, stie el ce si cand, si mai ales de cate kg are nevoie pt marele moment! Cunosc cazuti de fete care au luat 7,5 kg in total fiind insarcinata cu gemeni, sau caz de femeie care a luat 30 de kg la sarcina normala.
Eu am plecat cu surplus de 4-5 kg oricum, silueta chiar nu ma intere. Oricum cuvantul regim sau dieta mi se pare anapoda in sarcina
. Trebe avut grija cu dulciurile din comert si friptariile, dar nu precep care-i baiul painii!!??
camady eu as fugi la medic pt linistea ta!
seidana am baut cafea cu lapte azidimineata si tot degeaba, tot ma doare ceafa
Eu am visat azinoapte ca am nascut pe bebe si n-aveam lapte, ii bagam sfarcu-n gura si nu iesea nimic. Asta-i trauma de la primul copil...inca ma urmareste cosmarul...
Dbunny si
Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
May3 spune:
Dbunny, ma intrebai de ginger.
eu nu suport gingerul 
am incercat un ceai de ginger si am varsat de mi-au iesit ochii...
la mine sunt si mai rele greturile ca sunt combinate cu aciditate... ma termina...
pana la 19 sapt zici? 
bine, sper sa ajung pana acolo. nici nu mai conteaza daca am greturi...
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
seidana spune:
Dbunny.. poate si vremea asta e pacatoasa, azi cald maine frig.. nu esti meteosensibila?
Eu am baut cafeaua de dimineata si acu am terminat-o pe a doua decaf... am energie da asta cred pt ca am mancat deja 1 baton cioco de casa..
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
athosik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Dbunny.. poate si vremea asta e pacatoasa, azi cald maine frig.. nu esti meteosensibila? Eu am baut cafeaua de dimineata si acu am terminat-o pe a doua decaf... am energie da asta cred pt ca am mancat deja 1 baton cioco de casa.. 15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Baton de cioco .... de casa ....

16+ cu 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui athosik
Baton de cioco .... de casa .... ![]() ![]() ![]() 16+ cu ![]() Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |

sanatos !
camady spune:
Am vb cu dr la tel.Mi-a zis ca ea e de garda azi daca doamne fereste se intampla sa curga mai mult o gasesc acolo. M-a intrebat daca e la fel ca celelalte dati si se pare ca e la fel. MI-a zis ca e posibil ca vezica plina sa apese pe uter pe acolo si de asta sa am si sangerarile alea la prima urina dim..........ca mereu mi se intampla asa. Mi-a zis sa mai am rabdare sa se faca putin mai mare sarcina(n-am inteles ce legatura are asta) si sa stau linistita.
rocaille spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Am vb cu dr la tel.Mi-a zis ca ea e de garda azi daca doamne fereste se intampla sa curga mai mult o gasesc acolo. M-a intrebat daca e la fel ca celelalte dati si se pare ca e la fel. MI-a zis ca e posibil ca vezica plina sa apese pe uter pe acolo si de asta sa am si sangerarile alea la prima urina dim..........ca mereu mi se intampla asa. Mi-a zis sa mai am rabdare sa se faca putin mai mare sarcina(n-am inteles ce legatura are asta) si sa stau linistita. 15+si mami de Razvan 7 anisori |
Eu stiam ca uterul apasa pe vezica pentru ca se mareste, ele fiind cam lipite unul de altul, dar doctorii stiu mai bine. Sau asa ar trebuie, ca sunt si fenomene pe care nici ei nu si le explica si isi dau cu presupusul. Spun asta pentru ca am o ruda care e medic si mi s-a marturisit, deci vorbesc in cunostinta de cauza. Probabil ti-a spus sa astepti sa creasca sarcina ca sa fie uterul mai mare... poate. Raspunsunl e tot la tine, cred eu. Cred ca ar trebui sa urmaresti exact cam in ce context apar sangerarile, ce ai facut in ziua precedenta. Probabil ca ai ajuta si medicul mai mult sa-si dea seama ce se intampla. Daca eco a iesit bine si nu ai dureri, poti sa fii increzatoare ca totul va fi bine, cu toate sangerarile si emotiile si tot tacamul.
seidana spune:
Mai fetelor apropo de noul cod al muncii daca esti anagajat pe perioada determinata, sa zicem ca ai venituri in ultimele 12 luni, mai beneficiezi de prenatal sau indemnizatie de crestere a copilului?
sanatos !
camady spune:
Sunt la al treilea episod de acest fel in aceasta sarcina rocaille. Ecografic nu-mi arata ca ar fi ceva in neregula. La prima sarcina am sangerat pe tot parcursul ei............dar atunci mi-au zis ca am avut placenta praevia. Acum cand am intrebat de placenta a zis ca e prematur sa se pronunte, iar chestia cu apasatul vezicii pe uter poate mi-a zis invers dar eu ..........cu emotiile maxime ..........offff.