Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

MatzaRebela gata l-am activat!Multumesc frumos

Fericita 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

caty2585 bine ai venit ! sa ai in continuare o sarcina usoara si bebele sa vina sanatos si la termen
Ma bag si eu acum la pozici sa adaug una cald , de azi de la 17 sapt deja se uita lumea crucis la mine pe strada , iar la magazin era sa imi greseasca restul cu ochii la mine in burta

17+ cu

Mergi la inceput

gata am pus pozica
vai fetelor eu toata ziua m-as uita la pozele voastre , sunteti minunate

17+ cu

Mergi la inceput

Alexia multumesc frumos,si tie iti doresc la fel,sarcina usoara si nastere si mai usoara si bebe sanatos,papacios si necolicos

Fericita 17+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

Alexia multumesc frumos,si tie iti doresc la fel,sarcina usoara si nastere si mai usoara si bebe sanatos,papacios si necolicos

Fericita 17+ cu

te asteptam si pe tine cu pozici asa sigur ne vom cunoaste mai bine .
daca vrei poti sa ne spui si sptalul unde vei naste si dr ce te va asista

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

mamutz ,indra stiu ca voi luati clexane si mai sunt si alte fete dar nu mai stiu acum care ...am fost la faramcie cu reteta si mi-a zis ca nu se deconteaza decat 300lei iar clexane pe o luna costa 450 lei , curios ca luna trecuta nu mi-a cerut asa mult am platit doar 33 de lei diferenta ...sti voi daca s-a schimbat ceva de luna asta?
nu e foarte mult da nu mi se pare normal sa le dau bani in plus daca reteta e gratuita.

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Alexia cu siguranta am sa oun poze pt a ne cunoaste mai bine
Eu nasc la Nightingale Centre (spitalul Southend Uk) cu moasa care are grija de mine pe parcursul sarcinei.Aici nasti cu dr numai daca sunt complicatii sau faci cezariana...
toate burticile frumoase

Fericita 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

ramyy ai incercat si la alta farmacie? nu prea mai are casa de sanatate bani si acum gratuit nu mai inseamna total gratuit..:( asa a fost si la analize..

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

ramyy ai incercat si la alta farmacie? nu prea mai are casa de sanatate bani si acum gratuit nu mai inseamna total gratuit..:( asa a fost si la analize..

15+ cu

luna trecuta le-am luat de la o farmacie oarecare unde le-am gasit ca am umblat ceva dupa ele, luna asta mi le-a comandat sora mea la farmacia unde lucreaza ea si zice ca asa e ...apoi nu stiu ce sa zic o fi gresit farmacista luna trecuta sau sora mea e trili

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

[quote]citat din mesajul lui ramyy

mamutz ,indra stiu ca voi luati clexane si mai sunt si alte fete dar nu mai stiu acum care ...am fost la faramcie cu reteta si mi-a zis ca nu se deconteaza decat 300lei iar clexane pe o luna costa 450 lei , curios ca luna trecuta nu mi-a cerut asa mult am platit doar 33 de lei diferenta ...sti voi daca s-a schimbat ceva de luna asta?
nu e foarte mult da nu mi se pare normal sa le dau bani in plus daca reteta e gratuita.

rammy depinde cum completeaza medicul reteta...daca bifeaza gravida(nu salariata)pe reteta,si sa treaca 100% 751 B....ceva de genul asta ...mi s-a intamplat si mie luna trecuta sa dau 150lei dar azi am luat 54fiole de clexane 0.2 cu 33lei...depinde cum completeaza medicul reteta...
bine ai venit caty2585...sarcina usoara si bb la termen

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 24+ cu LUCA GABRIEL
multumesc doamne

Mergi la inceput