Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ok ally, te astept:))

strumphy....daca vine bebe acu...te invidiez:))

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

lauriciu- eu zic sa iti iei frumos bagajelu si sa te duci la spital..e important pentru tine sa stii ca totul e bine, sa fi linistita si calma si stand acasa e clar ca nu o sa reusesti. medicul tau trebuie sa inteleaga ca nu este bine pt mamica sa se panicheze......eu in locul tau ma plantam in fata spitalului acu :)

Mergi la inceput

doamnelor..eu ma duc sa fac o baie calda...si sa ma realaxez.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

multumesc din nou pentru toate incurajarile am dormit un pic la pranz pentru ca ma consumasem nervos mult prea tare si acum sunt mai bine, chiar vesela la gandul ca mai e asa putin si imi cunosc puiul dar cum evident nu totul poate sa fie roz, o sa stau tot weekendul ca pe ghimpi numarand miscari, tare sinistra mi se pare treaba asta, noroc ca pana acum fimiu nu se dezminte si loveste zdravan....offfff din punctul asta de vedere o sa mi se para o eternitate...

lauriciu si eu sunt de parere ca ar trebui sa mergi la spital. e drept ca obiectiv vorbind, daca doctorul tau ar fi considerat ca e nevoie, te-ar fi chemat mai devreme, probabil a considerat cantitatile pe care le pierzi minore...dar cu toate astea, mai bine sa exagerezi tu si sa mergi la urgenta sa vezi exact ce si cum! nu ai nimic de pierdut, ba mai mult o sa te linistesti! curaj ca maine devii mamica

shtrumph pai asa ne-a fost noua vorba? of of, odihneste te de acum ca stii cum e, tb sa astepti pana luni ;) bine ca acum ai si valiza, deci e totul gata, nu mai ai scuze sa nu stai cuminte

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina.n, merci iubita..Deci pot depune dupa ce termin postnatalul? La mine e de 63 de zile si in lege citeam ca trebuie maxim 60?? Nu reusesc sa dau de nimeni la prestatii sociale acolo pe Campineanu, abia astept sa scap de actele astea...si mie imi trebuie adeverinte cu venit si de la ei (am 2 luni din fostul CIC) si d ela sv...o alergatura de nu se poate..
Roxy, postnatalul este partea de zile din cele 126, de dupa nastere...deci da este concediul de maternitate.
Madutza_bra, te astept cu dieta de la nutritionist....Tzinem impreuna, promit sa fiu cuminte si sa respect tot ce iti da acolo
Cami draga mea...oare niste picaturi care sa-i curete ochisorul nu-i poti pune?? Crezi ca ar sta ceva atat d emult in ochisorul ANtoniei??? oofof, ajutor am de la ai mei mi-i duc si mi-i aduc de la gradinitza in fiecare zi...e mare lucru sa nu mai intru cu bb asa mic in gradi...DUpa ce face si el o lunitza va fi altceva...Abia astept sa-si revina vremea si sa iesim si noi afara...
Strumpfi, deci te pregatesti??bagam agitatele??
Lauriciu, nu te ingrijora ..eu zic sa mergi la camera de garda..nu vreau sa te sperii dar daca sunt fisurate membranele nu e tocmai ok sa stai. hai fugi acolo si spune-ne ce ai rezolvat!
Scrish, ooof, imi pare tare rau de problema aparuta, dar Cami are dreptate ca nu e de glumit cu fluxurile astea...Mie sincer imi pare rau ca faci ceza, dar acum...tu erai oricum pregatita pentru ambele nasteri, asa ca nu e un soc prea mare pentru tine. sa fie totul bine.
Roxanda, felicitari pentru nasterea rapida si usoara!
Pisuc, succes la monitorizare
Lalely, foarte bine ca dormi...eu am prostul obicei sa nu recuperez orele pierdute..nici macar acum cand ma trezeste puiul de n ori noaptea, iar ziua as mai putea recupera...dar treaba cine mi-o faca? Macar sa incep plimbarile si sa vina vremea frumoasa...asa n-o sa imi para rau...
Antguess, te inteleg cu nascutul, asa eram si eu la sfarsit...
Andreea, Deea,Medeea, ce dragalasi sunt puii vostri! Andreea, tu ai un barbatel minunat..parca aduce un pic cu fiu-miu cel mare cand era nou-nascut, iar fetele sunt 2 dulcetzele
Lavi...ce mai faci cu alaptarea, ai reusit sa-i mai dai san?? Eu i-am bagat si ieri si azi bibe...a mancat ca haplea...oare nu-i ajunge de la mine??? Nici cantar n-am sa vad daca a luat in greutate...dar uda si murdareste pampersi, deci nu e deshidratat si are ce elimina...Sper sa fie ok, sa nu ajung obsedata de greutatea lui acum...Cantar oricum nu cumpar acum...
Miki,Ally, Stefana, Alina 06 si voua

Ah si Cami, multumim de vestile de la Ailed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Felicitari Roxanda!!!Sa ai un bebe cuminte si necolicios!!!

Mandreac..tu parca intrebai de noduli la san??Eu sunt la faza in care citesc "Mama si copilul" si am gasit ca atunci cd ai noduli ti se infunda vreun canal lactifer si poti inmuia(scufunda)sanul in apa calda prin aplecarea deasupra unul vas mare timp de 10 minute de trei ori pe zi si punerea frecventa pt mai multa vreme a sugarului la san (pg 103)

Sper sa fie de ajutor!!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

felicitari roxanda!!!

lauriciu, eu zic sa stai linistita ca nu se intampla nimic copilasului pana maine dimineata, totusi sa nu faci baie in cada, doar dus. Lichidul oricum se reface constant. Odihneste-te in noaptea asta ca maine sigur o sa ai bebelu in brate

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

antguess tu stai linistita acolo si bucura te de ultimele clipe :) eu te inteleg perfect, eu cred ca pleznea nerabdarea in mine sa nasc odata si uite ca acum cand am primit vestea pe langa faptul ca m-a luat printr-o surprindere totala, m-a blocat si m-a dat pe spate :) curaj, ca mult a fost putin a mai ramas

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pauza sa fac cap nou

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Simona..tu chiar ar trebui sa te odihnesti ca sa ai laptic in continuare pt bebe Arsenie..eu dorm asa..doar ca sunt gravida..
Daca as putea sa-mi fac rezerve pt cd vine bebe..faceam cateva bagaje..dar din pacate nu se poate..Atunci o sa vad eu cum fac..
Tu iei ceva pt stimularea lactatiei in afara de ceaiuri???

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput