Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

leeloo arata-mi si mie ce ai gasit depre salariul mediu pe unitate

am cautat un pic , dar nu am salvat nimic pt k nu m-a interesat..sunt angajata la firma tatalui meu..si se ocupa in principiu contabila lui de asta..k tine de angajator..scuze!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 3 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

da..legat de CIC aici http://www.mmuncii.ro/ro/articole/2010-12-09/-1999-articol.html scrie tot foarte clar..citit daca sunteti interesate..merci celei care a postat linkul:)

sunt si eu interesata de salteaua cu cocos:D mai astept raspunsuri legat de ea...de care aveto, de unde ati lluat-o si cat a costat!

ma duc la nani ca vad ca am ramas sa sting lumina aici:D

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 3 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata..
Cred ca azi dau eu cafeaua sau ceaiul.....

Am vazut ca si pe tine Pisuc te intereseaza un interfon..si pe mine,dar inca nu stiu ce sa cumpar!!!Nu am gasit un model de care sa aud de bine si sa fie si acceptabil la pret!

Vad ca mukte dintre voi va intorceti la munca dupa 1 an..si eu care credeam ca sunt printre singurele...Stiu candma vaitam pe aici cu noua lege a mamelor..Acum intrebare:cu cine lasati pe bebe cd va intoarceti?Aveti mame,rude apropiate sau apelati la bone sau crese??

Pupicei si o zi buna va doresc!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata..
Cred ca azi dau eu cafeaua sau ceaiul.....

Am vazut ca si pe tine Pisuc te intereseaza un interfon..si pe mine,dar inca nu stiu ce sa cumpar!!!Nu am gasit un model de care sa aud de bine si sa fie si acceptabil la pret!

Vad ca mukte dintre voi va intorceti la munca dupa 1 an..si eu care credeam ca sunt printre singurele...Stiu candma vaitam pe aici cu noua lege a mamelor..Acum intrebare:cu cine lasati pe bebe cd va intoarceti?Aveti mame,rude apropiate sau apelati la bone sau crese??

Pupicei si o zi buna va doresc!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Eu o sa ma intorc la 11 luni, sa prind si stimulentul ala de insertie sau cum ii zice. N-o sa il las cu nimeni, voi lucra de acasa cat mai mult posibi l + schimb de tura cu sotul. Pt cresa clar e prea mic iar varianta cu soacra ar fi faina....daca nu ar fi la 5h distanta de noi. N-am facut copil ca sa il vad in weekend :(

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Ina este super ok ca ai posibilitatea sa lucrezi de acasa!!!
Si clar nu puteai sta atata timp fara bebe...Eu am o gramada de prietene care au mamicile,soacrele aproape si stau ele..bine sunt si la pensie sau nu mai au serviciu...
La mine nu este cazul..amandoua mai au aproape 10 ani pana la pensie..de lucrat de acasa nu exista..asa ca tb sa gasesc o solutie..Bine mai este mult pana atunci..dar ma interesez si ce faceti voi, la un moment dat ma batea gandul chiar sa bifez 2 ani..dar mai vedem!!

34+ David

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neata,

M-am culcat la 2 si m-am trezit la 7....Multam pentru cafea, lalely! E delicioasa si necesara.

Eu sper sa aiba grija soacra sau mama de cel mic, numai sa fie sanatoase. Fac naveta si plec pe la 6:30, ajung la 18:00. Probabil o sa incep si eu la 11 luni daca se da stimulentul pana la 2 ani.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Madutza..unde faci naveta,la Bucuresti??
Apropo stii ca si eu fac naveta cel putin 2zile pe saptamana la Ploiesti???Tu pleci de acasa..eu vin la tine acasa..

34+ David

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza!!!
multam de complimente
multam Stefana ca mi-ai pus coperta si m-ai invatat cum sa o schimb....o scriu in agenda sa nu uit

lalely bebeii para mari in poze dela rezoluttia pozei sau de la facutul de aproape..nu imi explic, insa in realitate sunt asa micuti si fragili...cand am intrat prima oara in salon la ei , toti erau asa miciti in scoicutele alea ....langa fimea era un baietel de 4100 si nici el nu era mare

ai facut bine ca ai luat si hainute de nou-nascut....cel putin primele 2-3 saptamani or sa-i vina bine
eu am luat putine 2-3 salopete si 4body...asa micute restul 0-3l astea sunt mari..bine ca mi-a mai adus cumnata unele mici , mici....a, daca aveti mag piciul in oras mergeti si cumparati de la ei..eu niste hainute de bbc foarte finute....

cu regurgitatul in somn , chir nu-i de glumit....si fimea regurgiteaza chiar daca da aerul afara cu un zgomot ff mare...si u sunt stresata de asta , dar inca nu am luat interfon....dar nu plec din zona...adica pe jos...

andreea si bubu a mea adoarme la san....si nu imi place de loc, ca apoi nu doarme mult si se trezeste fomista....si nu vreau sa ii dau lapte peste cel nedigerat....dar am epuizat toate metodele de trezire...in dimi asta la fel m-a facut.
aseara am ratat baitza tot din cauza asta....a mancat ff legat si imi ziceam dupa masa asta o las o ora si pregatesc baia...pai sugea putin si in nici o ora se punea pe plans si iar san....am insistat cu sanul ca se simteu plini

stam la san, uneori si cat o ora....am sfarcurile praf...cand ii dau biberon in juma de ora suntem gata

legat de galmute sunt sigur de la san....goleste bine sanul....de tot...maseaza mult locul....si eu am avut la prima sarcina...se simteau ca un bob de grau

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
[red]o zi si o noapte pana la mare intalnire[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ieri am facut si eu toate cumparaturile pt nastere. Tb sa ma apuc sa fac tampoanele alea si sa fac bagajul. Nu am luat biberon. La Andreea am avut de la Avent, dar mi se pare ca sunt mult prea scumpe. Aproape 40 lei pentru un biberon mic!!! Sunt nebuni! Cred ca e bine sa iau alta firma pentru bebe, ca sa putem face diferenta si Andreea sa nu atenteze a ale lui. Poate intelege mai bine asa.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

cand ma uit la semnaturile voaste si vad la mai multe amr 2s si mai putin ma apuca nostalgia....vom incheia capiolul asta din viata noastra...eu chiar daca am nascut v-am zis ca sufar ca nu va pot citi sa stiu ce mai faceti voi si burticile voastre

Madutza ieri am dat comanda de biberoane de sticla 6 bucati mici 120ml de la frirma canpol ....8.75lei....mi se par ff bune calitate pret...
acum am doar 2 de plastic tot de la ei...
daca nasti prin cezariana , nu mai face tampoane...eu nici nu am folosit...mi-a zis asistenta de a 2a zi ca pot sa imi pun chiloti si tampoane obisnuite....
eu nici lohii nu mai am....sunt cam ingrijorata , i-am zis si la dr. sambata cand m-a scos firele....dar mi-a zis ca-i normal....hm...pai nici a2a si a3a zi in spital nu au abundat

Mergi la inceput