Piticodromul de Sept - Oct 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
b_irina_c spune:
Adevarat a inviat!
Bine v-am regasit! Sper ca ati petrecut cu bine sarbatorile!
Eu am intrat sa ma laud putin cu Vlad care a fost afara in parculetul din spatele blocului singur !!!
Eu l-am urmarit din balcon si cand vroia ceva venea jos si imi spunea .
PS Parcul e cam la 50-100m in spatele blocului parintilor mei, care nu stau in Bucuresti . Aici n-am curaj sa-l las singur, desi el a zis ca ar vrea.
codruta_grg spune:
Bine v-am gasit si eu!
Felicitari Irina, eu inca n-am curajul, poate ca e fata si de aia
Eu mi-am luat inima in dinti si i-am facut la Petra analizele de sange, ca eram putin impacientata ca imi cerea foarte multa apa in ultimul timp si daca tot ii faceam analiza de zahar am zis sa vad cum sta si la celelalte. Analizele le-am platit, ca gratuite nu stiu cand ne venea randul si daca erau fonduri.... Au iesit ok. VSH-ul si Fibrinogenul usor crescute, care cred ca sunt asa de la raceala care inca o mai poarta dupa ea. Iar colesterolul era la limita (desi n-ar trebui sa ma mire, dupa masa de Pasti: ou, miel, porc, prajitura)....
diana_n spune:
Codruta Ma bucur ca Petra e sanatoasa.
Off.. exact temerea asta o am acum. Peter cere mereu apa de vreo luna. Adevarul e ca altceva nu bea, a venit caldura...Trebuie sa-i fac si eu analiza de glicemie.
codruta_grg spune:
Diana, nu te impacienta (asta imi spuneau si mie resul dar eu tot pe a mea am tinut-o), acuma imi dau seama ca e normal cata apa bea, la fel e poate si la voi, mai ales daca nu sunt alte simptome. Exact asa si Petra, numai apa plata bea, nu vrea sa guste nimca altceva, unori mai bea o jumatate de cana de ceai, canita de lapte, dar sucuri nu vrea, nici macar fresh-uri
b_irina_c spune:
Codruta ma bucur ca e bine Petra.
Diana sper ca si Peter e bine, poate e de la caldura.
La noi e fix invers, Vlad bea prea putina apa. Mereu a reiesit asta la analiza de urina.
Azi in parc Vlad se juca cu un baietel cu un bakugan. Mama respectivului l-a intrebat pe Vlad daca nu are mai multe jucarii. Si Vlad raspunde: "Am doar doua, asta (bakuganul) si inca una pe care o da mami pe balansoar" .
Antoanela23 spune:
Buna,
Irina, e adorabil Vlad cu jucariile lui .
Codruta, ma bucur ca Petra e bine si ca tu te-ai linistit.
Diana, cred ca si Peter e bine, dar decat sa stai cu grija mai bine-i faci o analiza.
Noi am fost in vacanta si a fost tare bine, cu oarecari exceptii. Important e ca au fost sanatosi copiii.
Am fost o saptamana la munte unde am avut parte de.... zapada multa. Noroc ca inca aveam cauciucuri de iarna la masina si lanturi in portbagaj. Parca a fost compensare pt Craciun cand am fost bolnavi si nu am putut merge.
Am niste poze superbe, facute pe 15 aprilie, cu brazii incarcati de zapada. Copiii s-au jucat, au facut cazemate, bulgareala, om de zapada. A fost tare frumos, mai putin o gastro-enterita care m-a pus la pat vreo doua zile, din fericire am tinut-o numai pe mine.
Cand ne-am intors in Buc venise vremea frumoasa, soare, cald, primavara adevarata. De Paste am petrecut bine, in familie.
Am avut si un eveniment neplacut, cu o zi inainte de plecare, va povestesc si voua ca sa stiti de ce sa va feriti.
Eram in Herastrau cu piticii , cu sotul si cu sora-mea.
Am fost la un loc de joaca si apoi ne-am mai plimbat un pic pe aleile acelea late din mijlocul parcului.
La un moment dat apare o bicicleta din aceea cu 4 roti pe care stau doi oameni in fata si pedaleaza, nu stiu exact cum se numeste. Desteptii care erau pe ea mergeau repede si au pierdut controlul si brusc au schimbat directia, au traversat aleea si l-au lovit pe Victor care alerga dupa o minge.
Toti tipam la ei si la copil sa se fereasca dar parca l-au vanat, efectiv, cand am vazut ca l-au lovit si a cazut pe jos am crezut ca lesin. Nu stiam exact cate de rau l-au lovit, pana la urma il durea numai un picior, ii trecusera cu roata peste el. Nu pot sa va redau tipetele, atmosfera, copiii plangeau amandoi ca Sonia se speriase si ea. Am fost la spital, i-au facut radiografie si din fericire nu era rupt, nici luxat, doar o contuzie si o mica entorsa. Imbecilii care l-au lovit si-au cerut vag scuze, ca nu puteau controla bicicleta, dar ce cautau pe ea sa mearga atat de repede pe unde e plin de copii mici nu e de inteles.
Doamne ajuta ca a fost doar atat, sperietura a fost cumplita, dar Doamne fereste de mai rau.
Va pup,