Piticodromul de Sept - Oct 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
codruta_grg spune:
Am pus si eu cateva pozici pe albumul comun, picasa. Am facut un album separat, Petra, ca poate mai pun poze cu timpul....
Tangerine, foarte draguta Maria, si ce par de Rapunzel are, pupici
Toti sunt super domnisori si domnisoare.....
suntem spre bine cu tusea, putin inca.....
tangerine spune:
Codruta, multumim de aprecieri
Am vazut-o pe Petra ce mare si frumoasa e. Si are peruca blonda cum avem si noi:) Foarte frumos desen ti-a facut.
Hai ca vine primavara si va faceti bine. Aici dimineata era 4 grade; brrr
cge spune:
Ramona, Codruta, abia astept sa ajung acasa sa vad pozele.
Codruta, sanatate !!
Ramona, sa imi trimiti si mie datele ptr gradi.
Ptr nepotica mea de 1 an.
Mult succes !!
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Multumim si noi de aprocieri
Are poza si cu peruca roz....."Buna unchiule/pa unchiule......Stefania ti-ai uitat micul dejun!"...cine stie, stie ..... Doar cu rolul asta isi bea seara laptele din cana
Buna idee cu gradinita, succes! La Petra la gradi ambele educatoare sunt bolnave, si vin cu rotatie educatoarele din celelalte grupe...
tangerine spune:
Cristina, ti-am trimis mesaj
da, codruta, educatoarele se mai imbolnavesc, ba unele chiar si pleaca. Maria a fost foarte afectata cand i-a plecat educatoarea preferata anul trecut, dar am trecut cu bine peste pana la urma.
b_irina_c spune:
Am vazut poze cu fete mari si frumoase .
Abia astept sa creasca si Bianca
Codruta da... stim ... am trecut prin faza amintita, dar din fericire lui Vlad i-a trecut repede.
Ramona felicitari pentru gradinita si succes!
edit:
nu stiu daca o sa mai am timp sa intru asa ca va urez de pe acum
Sarbatori fericite si pline de lumina! Paste fericit!
cge spune:
Si eu va doresc "Paste Fericit", sa va bucurati de Sarbatorile astea cu mic cu mare!!
Sa vina Iepurasul si sa gasiti multe oua de ciocolata !!
codruta_grg spune:
Petra e mai bine, dar acum e "virusat" sotul si cum la barbati e mult mai grava raceala decat la femei .....inca nu am facut cumparaturile necesare, desi ieri am fost pana in Kaufland si e o nebunie totala, noroc ca n-am intrat cu cos si m-am putut strecura...
Sarbatori Fericite!!!!
diana_n spune:
Un Paste fericit tuturor !
Codruta aici e la tv o reclama la un medicament si textul e "it works even for the man-cold"