Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*
Raspunsuri - Pagina 10
Roxxy80 spune:
Si Maria a luat cedax la prima enterocolita. E un antibiotic puternic care se recomanda inclusiv la pneumonii.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Ioana, mi-a zis ca are: enetrocolita, rosu in gat si ceva dinti pe teava... Enterocolita e insa problema principala.Antibiotic mi-a dat Cedax...o data pe zi 3,5 ml. Acum a adormit iar...trezita de doar 2 ore. E obosita si epuizata saraca. Ma bucur ca nu mi-a vomitat pastilele azi...semn bun. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Danuta1979 spune:
Merci Roxy.Deci e bun ce mi-a dat...ma refer la cedax...
S-a trezit, a luat tzitzi si s-a culcat la loc...e epuizata...
Cum sa ii duc caca la analize...ca e diaree...Sa duc papersul sa culeaga ei ce vor? (Ce discutie naspa...)
Roxxy80 spune:
La noi exact asa a fost. Am mers cu pampersul. Dar trebuie destul de rapid dupa ce face.
| citat din mesajul lui Danuta1979 Merci Roxy.Deci e bun ce mi-a dat...ma refer la cedax... S-a trezit, a luat tzitzi si s-a culcat la loc...e epuizata... Cum sa ii duc caca la analize...ca e diaree...Sa duc papersul sa culeaga ei ce vor? (Ce discutie naspa...) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Roxxy80 spune:
Ziua se simte destul de ok. face crize groaznice cand trebuie sa o dau cu mixtura mentolata pe sutele de bube, insa noaptea e cel mai greu. Se trezeste f des, plange, se freaca, e f agitata. In plus, se plictiseste f rau in casa. Ea iesit afara pe orice fel de temperatura, inclusiv pe ploaie. Acum merge pe hol, se incalta si trage de clanta
.
| citat din mesajul lui Danuta1979 Ce mai face Maria, cum se mai simte? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
monikus spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 lumeeeee ![]() azi vine primavara? cine stie?!?!? Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
Cred ca maine vine
monikus spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna dimineata La noi nu vine sigur.. De ieri de la pranz a reinceput cu problemele...cu vomitat in continuu aproape...cu diaree de abia schimbam pampersul si trebuia iar schimbat...Fara febra. Ajunsese asa slabita de se clatina cand statea in picioare ... Am chemat salvarea si dr. care a venit din fericire ne-a dat tratament acasa. Eu deja ma vedeam facand bagaje pt. spital. Am bagat-o pe antibiotic - prima data in viata ei - si pe antidiareice si altele (biotics +hidrasec). Debridatul mi l-a vomitat. Azi pare ca se simte iar mai bine, are doar febra 38,2. De mancat nu a mai mancat mai nimic de vreo 3 zile...traiasca tzitzi ca fara murea de foame. Nu vrea sa manance mancare de regim- nici nu-i place si cred ca nici pofta de mancare nu are. Acum mi-a luat 4 bucatele mici de paine prajita... Sunt insa optimista ca ne facem bine in curand, dar totusi astazi la noi nu vine inca primavara:) O zi faina! Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Danuta tare imi pare rau ca va e atat de greu. Totusi, un antibiotic nu e capat de tara. Doamne ajuta sa fie bine si sa scapati repede de chin. Multa sanatate.
monikus spune:
| citat din mesajul lui x_ggg Si mai voiam sa o intreb pe Monikus ce fel de fier si in ce cantitate ii da lui Rares. La noi la farmacie Hausman nu se mai gaseste ci Ferglurom, sirop, de la Biofarm, dar incerc sa caut o varianta mai naturista, am inteles ca astea de sinteza, pe langa faptul ca se absorb in proportie fff mica, sunt si toxice pentru ficat intr-un tratament indelungat. -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Cata eu dovleac portocaliu nu i-am dat. Din ala nu mananc nici eu asa ca nu vad cand as putea sa-i dau.
Cat despre fier, eu ii dau Ferrum Hausmann, cate 10 picaturi in combinatie cu 8 picaturi de vit C. Stiu ca orice fier artificial nu prea e bun pt copii dar nu am ce face. Pe mine ce ma intriga e faptul ca laptele praf cica ar trebui sa ii dea necesarul de fier dar se pare ca e praf in ochi.
Daca ai nevoie de fier hausmann te rog sa imi spui si iti trimit prin posta. Eu oricum altul nu stiu.
Pupici.
monikus spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Monikus, ROR-ul nu are legatura cu varicela. ROR inseamna rubeola, oreion, rujeola. Vaccinul pt varicela e unul optional, si anume Varilixul. Eu sunt cam impotriva vaccinurilor suplimentare. Doar Prevenarul si Rotarixul le-am facut lui Matei si acum regret de mor. Atunci nu eram asa informata.
Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
AAAA eu am crezut ca ROR-ul e si pt asta. Eu vaccin optional nu as face si nici nu i-am facut de fapt lui Rares. Multa sanatate Mariei.

monikus spune:
Laura cum a fost la ziua Ramonei? S-au distrat copilasii? Poze cand primim?
O seara minunata tuturor si sa vina primavara.

Rares-Costin 4 oct 2009
Matei (29.11.2007) si de
Maria (08.09.2009)