Tratament instant pentru ridurile de expresie
Indepartarea ridurilor de pe frunte (cunoscute si ca riduri de expresie) poate parea o sarcina imposibila. Intri in magazine in cautarea unei solutii anti-imbatranire, care printr-o minune se presupune ca te scapa de nedoritele riduri.
Aflati ce tratamente minune va pot scapa instant de ridurile cauzate de incruntare, doar AICI !
Asteptam cu drag parerile voastre!
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
Raspunsuri
ingridnen spune:
nu stiu ce au cainii cu ridurile si nici macar nu-s din cei ridati, gen boxer
eu am zis ca-i treaba serioasa aici, ca dati niste sfaturi & recomandari, o clinica estetica, un botox, ceva
ca tare as avea nevoie
Caini am si eu acasa, trei bucati, din care unul cu riduri...dar fara efect pentru fruntea mea
Ingrid si Cristi 8 ani
tasia spune:
Bun tratamentul, dar isi face efectul, doar pe moment
Pentru riduri cel mai bun tratament este acidul hialuronic. Restul sunt mituri, nu exista creme miraculoase. Iar pentru ridurile superficiale, peelingul chimic si microderambraziunea sunt ideale.
szivarvany spune:
asta-i pt sectiunea "un ochi rade"
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei asta-i pt sectiunea "un ochi rade" Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
celalalt plange....
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabi_K
celalalt plange.... Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Povestea nasterii: Lili si Robert |
Asa se fac ridurile astea: cand un ochi rade si unul plange !
ingridnen spune:
tasia, acid hialuronic sub ce forma ? Injectat banuiesc... ca asta din creme are probabil efect zero
ai mai multe amanunte, ca tot se vorbeste de riduri ?
Ingrid si Cristi 8 ani
Lia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tasia Bun tratamentul, dar isi face efectul, doar pe moment Pentru riduri cel mai bun tratament este acidul hialuronic. Restul sunt mituri, nu exista creme miraculoase. Iar pentru ridurile superficiale, peelingul chimic si microderambraziunea sunt ideale. Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006) Ofer spre inchiriere vila la munte |
nu pentru ridurile de pe frunte,acolo n-ai ce face cu acidul hialuronic injectabil...doar botox-ul poate fi folosit.
Tratamentul din articol e tare haios.
Tisina spune:
Sa-mi fie cu iertare, dar scapi de una, dai de alta. Adica functioneaza de minune la ridurile de pe frunte, dar faci riduri sub ochi, de la zambitul induiosat . Totusi, taaare dragalas tratament