Beton amprentat

Beton amprentat | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

Trebuie neaparat sa pavez curtea, arata jalnic.
M-am gandit la beton amprentat, avand in vedere ca o spal zilnic (am 3 caini )

Am cautat de anul trecut o firma prin internet pentru aceasta lucrare, vreo 3 m-au dus cu zaharelul, unul a venit, a vazut si a plecat.
Suprafata nu e mare, cca 60 mp, poate ca de aceea nu se arunca, nu e castigul suficient de mare pentru ei

A pus cineva din voi beton amprentat, puteti sa-mi recomandati o firma ?(eu sant din Bucuresti)

Multam'

Ingrid si Cristi 8 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ingrid, problema este ca nu se pricepe multa lume, nu ca-i suprafata mica. Este o chestie faina, dar pretentioasa

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

multumesc Rufus... si totusi sant atatea firme pe net care-si ofera serviciile

Anul trecut scrisesem la unii care atunci lucrau in Grecia... le-am scris din nou acum si mi-au raspuns ca se intorc in tara inainte de Paste, ma vor suna atunci, sper sa rezolv ca nu mai pot sa vad in ce dezastru e curtea acum

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna, am tot citit si eu despre betonul asta amprentat, pt a imi place ff mult cum arata si urmeaza sa ne amenajam si noi curtea care e destul de mare.
Ce am citit eu si mi-am luat gandul de la el, este ca va trebui intretinut in fiecare an, lustruit si dat cu lac.
Si trebuie sa vina firma ca nu se poate face altfel
Asa ca...
cauta pe softpedia forum ca acolo e un subiect separat si o sa vezi avantaje si dezavantaje.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

ba se poate face si atfel, il dai cu lacul ala special, dupa un an si gata... avem si noi si e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

nu am alta solutie decat acest beton.
Initial ma gandisem la pavele, dar cum eu spal destul de des curtea (din cauza cainilor) nu ar fi fost nici o afacere, cred ca intr-un an se lasau de tot.

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ar mai fi o varianta rezistenta cu piatra naturala (granit).Si noi asta avem si avem si caine , deci o spalam foarte des si rezista excelent.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

nu am alta solutie decat acest beton.
Initial ma gandisem la pavele, dar cum eu spal destul de des curtea (din cauza cainilor) nu ar fi fost nici o afacere, cred ca intr-un an se lasau de tot.

Ingrid si Cristi 8 ani

Sunt si alte solutii. Granitul a fost deja pomenit, este o solutie eleganta, dar scumpa si greu de intretinut, daca vrei luciu.
Am montat de curand niste dale din beton, cu pietris margaritar la suprafata (iese putin in relief), se vinde la Brico si altele de acel fel. Au trecut cu bine iarna, se spala usor, proprietarii au caine. Se monteaza cu adeziv, dar necesita o placa de b.a. de min.5 cm, armat.
http://www.practicmagazin.ro/Pavaje+din+piatra+compozita-5473.html

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Rufus granitul montat la mine in curte e fiamat , nu e lucios si se intretine extrem de usor, ca sa nu mai zic ca se comporta impecabil la apa, inghet-dezghet,intemperii, ca si suprafata carosabila.
Ca pret este mediu spre scump dar ca si intretinere si ca si durabilitate e superior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Asi, cat de scump a fost granitul vostru pe mp? Si pe mine ma intereseaza subiectul anul asta.
Cu pavelele e chiar asa? Se lasa de la spalat, ploaie, etc? Nu mi-am pus problema asta!
Ingrid, betonul amprentat la cat ar ajunge/mp? Banuiesc si eu ca ti-ai facut o estimare.
Eu am o suprafata destul de mare de acoperit si sunt in mare dubiu.

Mergi la inceput

Granitul l-am luat cu 20 de eur/mp si manopera a fost 6 eur/mp.Noi l-am pus pe un pat de sapa uscata(4 parti nisip si o parte ciment),iar apoi rosturile le-am inchis cu nisip de concasaj 0.4.
Il avem din vara si arata perfect , nu s-a miscat nimic si nici nu s-a lasat.
Am o terasa care era cu beton si acolo am pus placi de andezit care e mai moale putin ca si granitul.

Mergi la inceput