Prietene la bine si la greu - 112
Raspunsuri - Pagina 11
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili_a licurici, mihamora ca sa fac haz de necaz, imi spun ca Lila se arunca pe spate pe jos, deci dintii sint in siguranta Eu astept sa le treaca cind o sa poata sa-si verbalizeze nervisorii (si atunci o sa ne rusinam de insultele in public ) |
si a mea se mai arunca pe spate pe covor, pocane cu capul de covor sau parchet si se pune pe urlat...Sa mai zic ca azi mi-au zis lumile sa o duc la medic???ca nu e normal, ca copii lor nu au facut asa........Le explic ca e o etapa in dezvoltarea lor...degeaba, sa mergem cu ea la medic ca poate are problemeCa de ce nu vorbeste, ca de ce face scene si tipa, loveste, tranteste, izbeste..Pfoaii....
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Monis La multi ani fericiti fericiti!!!
au venit bucovinenii la tine sa te serbeze?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
Multumesc Dana ptr. informatii. Cum esti, ai iesti din butoi? David cum este?
Mihamora multumesc mult de urari
mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!
lumi_calin spune:
La multi ani, Monis!
Lumi R ma bucur sa aud ca sunteti acasa. Imi pare rau ca nu sunteti in formatie completa.
Simina am o prietena care a patit ca tine cu firele. Cica sunt persoane la care nu se absorb firele 'absorbante'. Ei i-au recomandat o terapie cu laser parca ptr. ale topi. Mie dr. mi-a scos firul exterior chiar daca era era din ala care se absoarbe tocmai din cauza asta. Ma rog se poate intampla cu cel de pe interior ca la tine. Tipa de care iti spun a gasit si in chilot , asa ca fii pe faza.
mariaandreai spune:
La multi ani Monis si pupici la toate mamicile si toti piticii!
Maria si Miruna(11.12.2009)
Lumi_Richard spune:
La multi ani,draga noastra Monis!
Iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca,sa fii fericita alaturi de baietii tai,si sa ai parte de tot ce e mai bun!