Prietene la bine si la greu - 112
Raspunsuri - Pagina 12

gabitza35 spune:
La multi ani Monis...petrecere frumoasa in continuare !
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze

grigore_tina spune:
La multi ani!sa infloresti,sa iubesti,sa daruiesti si sa primesti mereu tot ce-i mai bun!multi ani traiasca ,monis!sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!

angi_san spune:
Si eu, si eu, nu cumva sa se termine ziua si sa nu apuc sa zicLA MULTI ANI, MONIS!
, sa fii fericita si implinita ca femeie, mamica, sotie si tot ce mai vrei tu!
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Biara spune:
LA MULTI ANI, MONIS!
, sa fii fericita mereu!!!!
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

tinonino81 spune:
La multi ani Monis
!!!
Sa fii sanatoasa si multe impliniri si fericire alaturi de familia ta!

grigore_tina spune:
Monis am citit ce ai scris pe blog despre gradinitza.Teama aia o am si eu.Sa nu planga si sa ii placa.
Meniul de azi
dimi: 2 mere+ 2 biscuiti
12.30:supa cu galuste(ca ieri)
16.30:peste cu oregano,busuioc,patrunjel si ghimbir + cartofi fierti
19.00:cereale cu lapte.
Maine va papa peste cu legume la pranz iar pe seara ii fac orez cu lv,scortisoara si mar copt/mar copt cu branzica.inspiratie de moment.ce va vrea el.
Mai stiti ceva de Raluci!!!?pe unde e?e ok?
ne auzim maine.sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!

Alinus25 spune:
Monis cu intarziereLa multi ani!
Multa fericire si sanatate alaturi de baietii tai!
Salutari la toata lumea. Sper ca toata lumea e bine

Lumi_Richard spune:
Haideti la cafele!!!
Noi incepem,cu pasi timizi, sa trecem la mancare nepasata
Am dat prin razatoare,totusi,legumele pt ciorba, dar i-am facut paste-legumele cubulete,cu penne(intregi),si a mancat cu o pofta!!! Mai ales ca i-am dat ei furculita!

Andrecluj spune:
Monisule meu drag Iertare, am fost plecati din oras, mai accepti si azi toate urarile mele din suflet? Iti doresc ce-mi doresc si mie!Pup si celelalte fete cu mult dor
Si noi trecem prin etapa trantit la pamant si urlat, ieri a facut figura afara de vreo 3 ori, apoi in casa. Imi povestea mama ca a facut fratele meu la fel, pana ce i-a turnat pediatrul un pahar cu apa in cap si s-a calmat. Ieri nu am fost departe de gestul asta
Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!